Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
ako preživi, pozovi Alecto, ona ima iskustva s paucima. 
Michel puši karu.
- Alastorus
Poziv ne od jedne, već od tri bivše danas, kao šta ima mogli bi na kavu, moram ti pričat kaj mi se dogodilo s dečkom...Očito kad im kažem da me ne zanima ne pali.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- metallicat
- boyko
mislim da mogu preživjetelrania wrote:i čisteći lješnjake sam naišla na jedno od mnogih paučjih gnijezda u košuljici i slučajno puklo i rasula se jajašca po sobi. to ne može preživjeti, jel da?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
a u kurac. idem usisavat. možda poberem i sve strige što su izašle iz lješnjaka.
- john_constantine
elrania wrote:a u kurac. idem usisavat. možda poberem i sve strige što su izašle iz lješnjaka.
te kukce ne mogu niti pogledati koliko mi se gade...
Michel puši karu.
- Asfodel
Alecto, uzmi neki sprej i udri. Ili još stavi upaljač ispred spreja
Svi očito imaju problema s nekom gamadi danas. Meni je maknulo smješak što je stari kupio neki električni ubijač muha koji izgleda kao reket
..i idem ga isprobavat malo vani, ubija ih kao u letu kad pritsneš gumbić da ih strese strujica i to.. i ništa muhama, koji k gledam. Nakon 15 min neuspješnog mahanja odustanem, jer muhama ništa. Vidim ja da to ne radi, stavim svoj prst i strese me za popi.. 
Svi očito imaju problema s nekom gamadi danas. Meni je maknulo smješak što je stari kupio neki električni ubijač muha koji izgleda kao reket
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
- Asfodel
To nije smiješno, znate one fore s upaljačem i žvakama koji te stresu? E ovo je puno gadnije. Pitat ću starog koliko j jako. Poslije sam tek vidjela da piše sitnim slovima upozorenje za ljude.
- john_constantine
- john_constantine
e to me baš zanima. Ono što staviš na dlan, pa primiš nekoga za ruku i strese ga. To bi volio jedanput nabaviti.Asfodel wrote:To nije smiješno, znate one fore s upaljačem i žvakama koji te stresu? E ovo je puno gadnije. Pitat ću starog koliko j jako. Poslije sam tek vidjela da piše sitnim slovima upozorenje za ljude.
A koliko je sitna uopće ta mrežica za ubijati komarce? Ne vjerujem baš u to mahanje, prije bi vjerojatno bilo fukcionalna ona velika plava žarulja koja privlači kukce i ubije ih strujom...
Michel puši karu.
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
SpoilerShow
Mislim da imam tih par stvari doma još uvijek, al slabo je to.john_constantine wrote:e to me baš zanima. Ono što staviš na dlan, pa primiš nekoga za ruku i strese ga. To bi volio jedanput nabaviti.Asfodel wrote:To nije smiješno, znate one fore s upaljačem i žvakama koji te stresu? E ovo je puno gadnije. Pitat ću starog koliko j jako. Poslije sam tek vidjela da piše sitnim slovima upozorenje za ljude.
A koliko je sitna uopće ta mrežica za ubijati komarce? Ne vjerujem baš u to mahanje, prije bi vjerojatno bilo fukcionalna ona velika plava žarulja koja privlači kukce i ubije ih strujom...
Mreža je gustoće da muha ne može proći između. Kaže stari da je vjerojatno 1000V slabe struje.
- Josef K
I dalje mi se vrti + prečesta depresija u zadnje vrijeme.