Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Asfodel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Asfodel » 24 Feb 2010, 00:49

Ja ću samo gledat kad bude emisija audicije u Zg, jer će bit lik kojeg znam :lol:
Tak da moram saznat kad je to
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 24 Feb 2010, 01:43

Asfodel wrote:Ja ću samo gledat kad bude emisija audicije u Zg, jer će bit lik kojeg znam :lol:
Tak da moram saznat kad je to
same here
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Feb 2010, 09:42

dali ima koji ortoped ovdje ili itko da se razumije u koljena? :?

elrania

Post by elrania » 24 Feb 2010, 11:14

kaj ti točno treba? mogu možda proslijediti pitanje, ak nije niš ekstra komplicirano.

Sammy

Post by Sammy » 24 Feb 2010, 11:47

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Feb 2010, 13:44

elrania wrote:kaj ti točno treba? mogu možda proslijediti pitanje, ak nije niš ekstra komplicirano.
ok, nije baš jednostavno za opisati cjelokupno stanje, bit će kobasica od posta al ajde.. :lol:

uglavnom, već tjedan dana me zeza lijevo koljeno i dio potkoljenice (list mišić, da preciziram), ja mislim da su u igri i mišići i sama kost. (nisam 100% siguran)
sve je počelo od kad sam krenuo trenirati borilačku vještinu koja sadrži dosta raznih tehnika; skakanja, čučnjeva, padanja i kolutova u svim smjerovima, trčanja pod opterećenjem itd. (uglavnom jako zahtjevno) tako da su velike masnice, kvrge i hematomi od padova i ogrebotine normalna stvar.
koljeno (u ovom slučaju i druga noga) me najviše boli kada pokušavam sjesti u seizu (sjedeći položaj tako da se kleči, stopala su ispružena i sjedi se na petama, i to nije samo neugodan osjećaj ili onako "usputna" bol koja se nekako da pretrpjeti, već nemogu sjesti do kraja jer imam osjećaj da će mi svi mišići i tetive u koljenu pa sve do stopala doslovno popucati od naprezanja.
bol (lagana) se javlja nakon što dugo sjedim u jednom položaju, bez obzira na pozu i onda se ustanem i krenem hodati i nemogu potpuno savinuti niti ispružiti nogu, a najviše zaboli sa strane kada npr. stojim i obuvam cipele, znači kada malo izokrenem koljeno u stranu, a ne onako prirodno u zglobu. (gore-dolje).

btw, ovo nije nikakvo "kukanje". svjestan sam povreda i ja zaista želim nastaviti s treningom, samo ne znam dali je pametno da i dalje nastavim "na silu" i u bolovima ili da malo mirujem i odem kod doktora, jer me strah da si ne uništim koljeno ako sam ga već eventualno "načeo"... :?

P.S. nisam se bavio fizičkim aktivnostima više od 15 godina, a ova je dosta zahtjevna.
dosta sam krut što se tiče zglobova i mišića i nerazgiban, pa se nadam da je samo zbog toga.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 Feb 2010, 14:53

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Boby

Post by Boby » 24 Feb 2010, 15:09

Nisam imao čast ali ovo je sve skupa glupost. Oni ne traže osobu koja će se usuditi pogledati cijeli film sama samcata već osobu kojoj puls neće preći zadanu granicu. Koja glupost; pa puls ti se može ubrzati i dok gledaš akcijski film ukoliko se oslanja na faktore iznenađenja.
Ovo je samo reklama koja čak i nije ni rizična unatoč tome što nude 7 somova.

Kako god bilo, film bih volio pogledati.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Feb 2010, 15:11

Ja bi ga volio pogledat za 7 milja :D
Image

elrania

Post by elrania » 24 Feb 2010, 15:36

@dingo: pa po ovome što opisuješ možda bi bilo ok otići na neki pregled, ako ti se zbilja javlja ta jaka bol čisto da dobiješ potvrdu u čemu je točno riječ, pa malo pripaziti da ne forsiraš s nekim vježbama dok se to malo ne smiri, probati s nekom kremom, masti za bolove u mišićima, zglobovima i sl.
koljena općenito dosta trpe pri mnogim radnjama i uzimajući u obzir da nisi toliko dugo ništa trenirao, nije ni čudo da se ovo pojavilo.
vjerujem iskreno da je problem u neprilagođenosti tijela novim ekstremnijim vježbama; moguće je da si tetive jako istegnuo, jako opteretio zglobove... (znam kak je meni bilo od običnog stretchinga kad nisam mogla ispružiti desnu nogu mj dana zbog forsiranja u nekim vježbama); da je nešto ozbiljnije oštećeno bilo bi tu puno više jaukanja, pa zato pripazi da ne dođe do toga i da ne divljaš na treninzima bar dok se ne posavjetuješ s doktorom.
nisam baš bog zna što inovativno sad rekla, ipak će ti tu doc više pomoći kad pogleda kakvo je stanje :D

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Feb 2010, 16:02

hvala što si se raspitala. ;)
večeras idem na trening, ali samo kao promatrač jer sam još uvijek bolestan i da se ne "sredim" još više.
nadam se da je ovo samo nenaviknutost i šok reakcija organizma na tako intenzivan trening i napore nakon godina i godina fizičkog mirovanja.
još su mi pričali ljudi koji se godinama bave time kako će me prva 2 mjeseca sve živo boljeti.. :lol:
ali idem i na pregled ovih dana, just in case...

Sammy

Post by Sammy » 24 Feb 2010, 18:30

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Jandra

Post by Jandra » 24 Feb 2010, 20:32

GreenHornet wrote:Je li tko gledao 1.dio?
http://www.index.hr/xmag/clanak/video-p ... 77524.aspx
Ja bih to rado. Piše da izlazi u travnju. Možda bude u Hrvatskoj :twisted:

Sammy

Post by Sammy » 24 Feb 2010, 21:49

vecer

Sammy

Post by Sammy » 25 Feb 2010, 12:05

jutro

Locked