Što mi je maknulo smješak danas?
- alecto
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
okus proteinskog shakea s vodom.
we are such stuff as dreams are made on
- elrania
daj pusti to i jedi hranualecto wrote:okus proteinskog shakea s vodom.
- alecto
a nakon treningaelrania wrote:daj pusti to i jedi hranualecto wrote:okus proteinskog shakea s vodom.
ot: šugavi pauk s kojim sam se baktala do 3 ujutro i niš postigla, otišla spavat u drugu sobu na kraju. jebemti život kad ti po stropu hodaju pauci veličine omanje tarantule. valjda se izvana uvukao, i ogroman je, usisavač ga nije mogao povuć (nije baš ekstra usisavač al jbg nije ni tak loš).
a sa stropa nije htio past kolko god ga gađala. mrcina. i još je tam. čekam dečka
- john_constantine
alecto: ti znaš da čovjek godišnje pojede pet pauka u snu? 
Michel puši karu.
- alecto
a znam da se svašta pojede, al ovime bi se udavio, trust me, ima 5cm u promjeru, i to ne onaj sa staklenim nogama nego baš crno debelo čudo. evo dečko je riješio problem. 
- john_constantine
ne mogu žene bez muškaraca.alecto wrote:a znam da se svašta pojede, al ovime bi se udavio, trust me, ima 5cm u promjeru, i to ne onaj sa staklenim nogama nego baš crno debelo čudo. evo dečko je riješio problem.
Michel puši karu.
- alecto
ja nikad nisam tvrdila drugačijejohn_constantine wrote:ne mogu žene bez muškaraca.alecto wrote:a znam da se svašta pojede, al ovime bi se udavio, trust me, ima 5cm u promjeru, i to ne onaj sa staklenim nogama nego baš crno debelo čudo. evo dečko je riješio problem.
- Ašow
nit mi možemo bez njih.john_constantine wrote:ne mogu žene bez muškaraca.alecto wrote:a znam da se svašta pojede, al ovime bi se udavio, trust me, ima 5cm u promjeru, i to ne onaj sa staklenim nogama nego baš crno debelo čudo. evo dečko je riješio problem.
- elrania
gležanj, sandale, gravitacija, blaga mučnina i glavobolja. gotovo, pijem jednu pivu vani il uzimam sokove.
-
Ghrall
Nisam se opet naspavao nikako. 
- Josef K
Vrti mi se cijelo "jutro".
Jel zna netko dal je to normalno, ak se cijeli tjedan dižeš u 5 i onda odjednom u 12?
Jel zna netko dal je to normalno, ak se cijeli tjedan dižeš u 5 i onda odjednom u 12?
- Ašow
pa ljeto je qe
eo, ja sam cijelu noc probdio i kontam sad malo prileć
eo, ja sam cijelu noc probdio i kontam sad malo prileć
- john_constantine
ma ja sam se odlično naspavao, bez bolova koje sam imao cijeli tjedan, i probudio u 8 i 30 da bi skužio da opet prikazuju Djevojčicu iz budućnosti. 
Michel puši karu.
- Ašow
ja se moram prisiliti ostati budan da si promijenim bioritam, jer sutra putujem opet.
- elrania
bratić i cura mu prekinuli nakon 6-5 godina veze. navodno starci (i to ovi s moje strane) konačno razjebali zbog "problema" nacionalnosti.
i čisteći lješnjake sam naišla na jedno od mnogih paučjih gnijezda u košuljici i slučajno puklo i rasula se jajašca po sobi. to ne može preživjeti, jel da?
i čisteći lješnjake sam naišla na jedno od mnogih paučjih gnijezda u košuljici i slučajno puklo i rasula se jajašca po sobi. to ne može preživjeti, jel da?