Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- A$H
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- majstoro
sammy jesi ikad napisao u ovoj temu mozda vise od dvi rijeci?
probaj mozda ti se svidi xD
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- Decadentor
- A$H
-
Metalcamp
Gledao danas onu seriju Doctor Who, hahaha, strasno...
Gledao i jucer, prekjucer kada je radnja bila o vanzemaljcima, to trebate vidjet kako izgledaju
A danas sam vrh, radilo se o robotu zvan Dalek. Ovaj glumac što glumi doktora je odbojan u svakom smislu, gdje su ga samo nasli, ali danasnja radnja mi je dokazala kako je ovo glupa serija, mislim, zarobe tog robota sa nekakvim zahrdalim tankim lancima i ocekuju da se ne oslobode, a oslobodio se zahvaljujuci glavnoj glumici, pazite... dotakla ga je, i robot Dalek je pokupio njezin DNK
te se oslobodio zahrdalih lancica, i poubijao im svu vojsku, ali se na kraju predomislio, dobio je ljudske osjecaje te se sam unistio, posljedni od svih Daleka. Jedna od vecih gluposti sto sam vidio... 
Gledao i jucer, prekjucer kada je radnja bila o vanzemaljcima, to trebate vidjet kako izgledaju
A danas sam vrh, radilo se o robotu zvan Dalek. Ovaj glumac što glumi doktora je odbojan u svakom smislu, gdje su ga samo nasli, ali danasnja radnja mi je dokazala kako je ovo glupa serija, mislim, zarobe tog robota sa nekakvim zahrdalim tankim lancima i ocekuju da se ne oslobode, a oslobodio se zahvaljujuci glavnoj glumici, pazite... dotakla ga je, i robot Dalek je pokupio njezin DNK
"Good night boils and ghouls."
- john_constantine
i zašto gledaš?
Meni je baš odlična serija i obožavam ju gledati. A Daleki su mi jedan od najboljih negativaca... naročito u zadnjoj epizodi prve sezone. A tek onaj kapetan koji se kasnije pojavljuje ili Odoo...
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Pa ne trebas odmah kolutati ocima, nisam rekao da je serija losa, ustvari je, ali je barem zabavna i zaraznajohn_constantine wrote:i zašto gledaš?Meni je baš odlična serija i obožavam ju gledati. A Daleki su mi jedan od najboljih negativaca... naročito u zadnjoj epizodi prve sezone. A tek onaj kapetan koji se kasnije pojavljuje ili Odoo...
Misljenja se razlikuju
- john_constantine
da, znam... ali kvragu, u čemu je gušt sada razmišljati zašto je tako, i onako... ja baš uživam gledati svaku epizodu i ne razmišljam previše o tome... samo sam zapeo u četvrtoj sezoni poslije one epizode s pomahnitalim Odoovima...Metalcamp wrote:Pa ne trebas odmah kolutati ocima, nisam rekao da je serija losa, ustvari je, ali je barem zabavna i zaraznajohn_constantine wrote:i zašto gledaš?Meni je baš odlična serija i obožavam ju gledati. A Daleki su mi jedan od najboljih negativaca... naročito u zadnjoj epizodi prve sezone. A tek onaj kapetan koji se kasnije pojavljuje ili Odoo...
![]()
Misljenja se razlikuju
Michel puši karu.
- Sammy
ovo mi je topic za relaksaciju, dovoljna je i ta jedna rijecmajstoro wrote:sammy jesi ikad napisao u ovoj temu mozda vise od dvi rijeci?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Metalcamp
Zato sto ne mogu nesto lose ocjeniti sa vrlo dobrim, odlicnim. Vecina ljudi olako daje ocjene 9, 10... svako malo naletim da neznam, neko da American ninja 9, 10 ili film od Dolph Lundgrena ocjeni sa tolikom ocjenom. Meni film za desetku mora biti bez mane i ja tako ocjenjujem, ne zelim davati visoke ocjene ako je to lose... drugo je zabava, kao zabavu bih i ocjenio sa 8, 9 ili 10, ali kao film nema sanse...john_constantine wrote:da, znam... ali kvragu, u čemu je gušt sada razmišljati zašto je tako, i onako... ja baš uživam gledati svaku epizodu i ne razmišljam previše o tome... samo sam zapeo u četvrtoj sezoni poslije one epizode s pomahnitalim Odoovima...Metalcamp wrote:Pa ne trebas odmah kolutati ocima, nisam rekao da je serija losa, ustvari je, ali je barem zabavna i zaraznajohn_constantine wrote:i zašto gledaš?Meni je baš odlična serija i obožavam ju gledati. A Daleki su mi jedan od najboljih negativaca... naročito u zadnjoj epizodi prve sezone. A tek onaj kapetan koji se kasnije pojavljuje ili Odoo...
![]()
Misljenja se razlikuju
- Sammy
dan
- A$H
I evo nas doma sa frendovog rockasa..12 sati alkohola i zajebancije..mislim da cu spavat cijeli dan..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!