moja sućutelrania wrote:smrt jedne osobe
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
- elrania
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
u redu je, nije nitko meni blizak, iako bih rado na sprovod otišla da sam nešto sposobnija biti na takvim događanjima.
- john_constantine
da, razumijem te. Ma meni svaki sprovod uvijek teško padne i svaki put mi je samo još teže. Mislim, pripremim se, malo šale, razmišljam o drugim stvarima i kada počnu izvlačiti lijes, slomim se...elrania wrote:u redu je, nije nitko meni blizak, iako bih rado na sprovod otišla da sam nešto sposobnija biti na takvim događanjima.
Ma samo jednu stvar se nadam - da nikada neću morati vidjeti tijelo unutra u lijesu. Svaki put me pitaju da li ih hoću vidjeti posljednji put, ali ne mogu...
Michel puši karu.
- elrania
meni na takvim događanjima valja samo šutiti, još pogotovo ako je u pitanju neka mlađa smrt.
djeda sam pokopala mirne glave, tako će i baka otić i nemam problema vidjet tijelo, al ovo sad mi je žao skroz, jer se moglo još poživjeti i tužan mi je način kako je otišao.
djeda sam pokopala mirne glave, tako će i baka otić i nemam problema vidjet tijelo, al ovo sad mi je žao skroz, jer se moglo još poživjeti i tužan mi je način kako je otišao.
- john_constantine
ne kužim to... Misliš, jecanje i ono "zašto? Zašto??"... Ma samo se isplačem na tom pogrebu - briga me što drugi misle, zašto bi me bilo sram? Najteže je biti blizu groba kada spuštaju lijes i kada treba baciti zemlju. Zato mi puno pomaže potpora od druge osobe, većinom ujne.elrania wrote:meni na takvim događanjima valja samo šutiti, još pogotovo ako je u pitanju neka mlađa smrt.
Mislim si više da ću si idući put jednostavno isključiti slušne aparate i izolirati se od zvuka...
Michel puši karu.
- elrania
ne mislim na to, već na pokušaje nekih da se na sprovodima ponašaju ko da su doma pa si olakšavaju nonšalantnošću u pristupu drugima, zajebancijom i sl.
- callac
ukočila se leđa tako da glavu nisam mogla da podignem i da ju uopće nosim na tijelu..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
hodanje po gradu za vrijeme najveće temperature zraka,kašljanje,šmrcanje,temperatura,glavobolja,dobro da je petak sutra
- Jane Doe
živa svirka na obali pred zgradom
pa kaj se to mora počet u tjedno, jebemu sunce
idem probat zaspat

pa kaj se to mora počet u tjedno, jebemu sunce
idem probat zaspat

-
GreenHornet
ista situacija 70 metara od mene...Jane Doe wrote:živa svirka na obali pred zgradom![]()
![]()
pa kaj se to mora počet u tjedno, jebemu sunce![]()
idem probat zaspat![]()
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
... još da se i ti trebaš dić u pol 5 ujutro
ot: niškorisnost svačega.
ot: niškorisnost svačega.
- Ašow
Tužni karlovački poučak
Tužan podatak koji je objavljen iz Karlovačke županije obeshrabrio bi mnoge. Tamo je samo u srpnju petero ljudi obrisano iz evidencije nezaposlenih jer su umrli ne dočekavši posao. Od početka godine samo ta županija bilježi još 17 sličnih tužnih sudbina ljudi koji nisu uspjeli ostvariti uvjete za mirovinu niti naći posao. Smrt je bila brža.
Tužan podatak koji je objavljen iz Karlovačke županije obeshrabrio bi mnoge. Tamo je samo u srpnju petero ljudi obrisano iz evidencije nezaposlenih jer su umrli ne dočekavši posao. Od početka godine samo ta županija bilježi još 17 sličnih tužnih sudbina ljudi koji nisu uspjeli ostvariti uvjete za mirovinu niti naći posao. Smrt je bila brža.
- callac
cijene kreveta... šef/gazda dao 1.500kn za novi krevet, al za te pare nemoš kupiti pola stolice..a nemam i ne želim nadodati svojih novaca za komad namještaja koji bi morala ostaviti u stanu jednog dana kada se budem selila. znači, il će dati još toliko pa će se nešto i kupiti ili ću ovaj stari nekako izrestaurirati pa valjda će izdržati još neko vrijeme, samo uzeti bolje jastuke za spavanje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
pun kurac stvari, to je vec skoro pa klasika pa sam se vec naviko tako da nista
btw jel se i vama cini sto ste stariji d je zivot sve gori???

- elrania
zaista nešto neobično za pomisliti
c/p na prvi dio + otkriće jedne bolesti/stanja koje mi se izgleda neće skinuti s grbače.
c/p na prvi dio + otkriće jedne bolesti/stanja koje mi se izgleda neće skinuti s grbače.
SpoilerShow
dogodio se jedan od onih trenutaka kakav samo u žešćim parodijama može biti da se svaka pizdarija podudara dok sam čitala "Zapaženo je učestalije javljanje bolesti kod osoba svijetlije puti, kod krvne grupe Rh A+ i kod osoba koje imaju migrenu."
no dobro, ak se dita nosi s tim, mogu i ja.
no dobro, ak se dita nosi s tim, mogu i ja.