Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 31 Mar 2011, 15:56

Jane Doe wrote:@cat, ajd javi onda kako je ispao rafaelo, pa ak valja, lijepo molim recept, ovaj tvoj prerađeni, jer se ni meni ne daje 50 čuna za prašinu od mlijeka, jebga....
sramota je da netko, tko je veliki kokos fan, nema recept za rafaelo :facepalm:
e ovako. izgleda savršeno, i uopće se ne skuži da nema prašine :lol: jedino što sam ja neš zeznula, piše 25dkg šeć. u prahu, a ja stavila 20 i mislila da neće to malo prifalit. drek, okusa je kao da sam upol manje stavila :? mislim jestivo je, ali ti pripazi, stavi točno ili čak malo više. neznam dal ima veze dal je u prahu ili onaj obični, možda bi bilo bolje s ob. šteta što mi je tako ispalo, al pojest će se :lol: evo recept:

Potrebno:

· 1/2 l mlijeka
· 2 pudinga od vanilije
· 7 žlica šećera
· 30 dag kokosa
· 25 dag margarina
· 25 dag šećera u prahu
· cijeli lješnjaci ili bademi
Priprema:

1. Skuhati pudinge u 1/2 l mlijeka.
2. Dodati kokos, dobro promiješati i malo rashladiti.
3. Tada dodati dobro izrađen margarin sa 25 dag šećera u prahu.
4. Sve dobro rashladiti da se stisne pa raditi kuglice. U svaku staviti po jedan lješnjak ili badem pa ih uvaljati u šećer ili u kokos.
Image

Ašow

Post by Ašow » 31 Mar 2011, 15:57

metallicat wrote:napravila ove http://www.coolinarika.com/recept/veget ... t-souffle/ i fino je. bolje mi je kad mama napravi s kis. vrhnjem.
sad sam upravo napravila smjesu za rafaelo, ipak, ali nisam kupila mlijeko u prahu nego koristila 2 vanil. pudinga u 1/2 l mlijeka, pa ćemo vidit kakvog je to okusa. ali fino miriši :mrgreen:
Tiramisu. Over & out.
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 31 Mar 2011, 15:58

i to ću čim dođe plaća, jer nema smisla jednu tepsiju napravit :mrgreen:
Image

Ašow

Post by Ašow » 31 Mar 2011, 16:22

metallicat wrote:i to ću čim dođe plaća, jer nema smisla jednu tepsiju napravit :mrgreen:
argh, e, neki dan sam ga pojeo.
arughusinje kak je to dobro iz kap'čino.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Mar 2011, 16:25

Ja imam dva recepta za rafaelo, u knjigama. Jedan je da bude onog orig. okruglog oblika i onak, a ok je, al se ne pravi taj više kad već postoji onaj drugi recept (savršeni) bijelo i žuto prevladava, ne izgleda kao rafaelo, ali se tako zove i :tonqe: je. Jedino što je dosta težak (sladak) pa ne možeš baš 15 komada pojesti odjednom, al eto.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 02 Apr 2011, 22:44

Image
sutra idem po oo, na sniženju je a miriši božanstveno, podsjeća me lagano na Hypnose od Lancomea :heart:
i apdejt, stavljam sad onu pjenu copper od Keune i kosa mi izgleda odlično, vrhovi su vatreno crveno narančasti i totalno cool stoji na ovu boju koju sada nosim, ni da sam htjela namjerno tako, ne bi uspjela :lol: mislim da će mi biti jedan od proizvoda koje ću redovito kupovati i koristiti između farbanja i kad ponekad želim intenzivniju boju bez farbanja..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 03 Apr 2011, 15:31

evo me iz avenue, parfem je božanstven, platila ga 169,00 kn, sestra i ja uzele zadnja dva :D i dobila sam takvu hrpetinu testera, za lice, tijelo, kosu... jebote djele ih šakom i kapom, i samo pita jel vas još nešto zanima da želite probati pa ubaci još po 4 testera od istog proizvoda. :prayer: ostale dućane sam izbjegavala, štedi se, a skoro niš nije na sniženju. Kad se otvori H&M i prođe malo halabuka oko otvorenja, ići ću tamo po nešto proljetne robice, za sada se krpam sa starim stvarima. monolog završen jer očito nikog ne zanima :lol:
If one of them is dead.

alecto

Post by alecto » 03 Apr 2011, 15:59

ja sam isprobala taj parfem, i dobar mi je, jedino je nekak brzo ishlapio :?
ne znam jel do parfema ili moje kože, ali obično mi se dost dugo održe.
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Apr 2011, 16:08

Ja sam se SAD sjetila da je moj drugi omiljeni parfem neki od kokosa (ne znam mu ime), ali ne da ima malo nota od kokosa i svačega drugoga, nego ono živi kokos prevladava :prayer:
Inače sam bolesna za kokosom pa mi gelovi za tuširanje i losioni za tijelo uvijek budu takvi.
Jedino moram pitati tu frendicu koja ga je imala - kako se zove i odakle joj to.

Vidjet ćemo se tak za mj. dana pa valjda neću zaboravit (nema fejs) :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 07:24

Asfodel wrote:Ja sam se SAD sjetila da je moj drugi omiljeni parfem neki od kokosa (ne znam mu ime), ali ne da ima malo nota od kokosa i svačega drugoga, nego ono živi kokos prevladava :prayer:
Inače sam bolesna za kokosom pa mi gelovi za tuširanje i losioni za tijelo uvijek budu takvi.
Jedino moram pitati tu frendicu koja ga je imala - kako se zove i odakle joj to.

Vidjet ćemo se tak za mj. dana pa valjda neću zaboravit (nema fejs) :lol:
možda jedan od ova 2:
yves rocher - noix de coco http://www.punmiris.com/parfem/Yves-Roc ... -3378.html
bath and body works - exotic coconut http://www.punmiris.com/parfem/Bath-and ... -3521.html
kokos manijak, imam oba, a koliko sam isprobala navodinh kokosa, ova 2 imaju najčišći kokosasti miris, ono, čisti kokos
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 10:27

ja se danas šišam, nemrem durat više, smeta me ta duže strana... već sam ju kratila, ali nedovoljno izgleda... jedva čekam doć doma, ručat, pustit muziku i uzet škare u ruke. i dragi će pomoć, držat će mi malo ogledalo da se mogu iza ošišat kak se spada :zubifale:
Image

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2011, 12:58

heh, onda biš mogla bacit jednu sliku, nisi dugo :mrgreen:
ja čekam plaću da se ofarbam, nisam već 4mj, sva se smeđim :|
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 13:35

vidiš, baš bi i mogla :D
ni ja nemam para, al ono, niš, zato se i sama šklobam, a i imam nekako volje danas za to....
a farbe imam doma još za barem 2 puta, možda čak i 3 s obzirom koliko ću se kratko ošišat.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Apr 2011, 17:15

Jane Doe wrote:možda jedan od ova 2:
yves rocher - noix de coco http://www.punmiris.com/parfem/Yves-Roc ... -3378.html
bath and body works - exotic coconut http://www.punmiris.com/parfem/Bath-and ... -3521.html
kokos manijak, imam oba, a koliko sam isprobala navodinh kokosa, ova 2 imaju najčišći kokosasti miris, ono, čisti kokos
Joj, nemam pojma. Ostalo mi je u sjećanju samo da je imao neku zdepastu bočicu (što ne odgovara ovima), al opet, pitanje jel se ja tog dobro sjećam..

Sve neko šišanje, ja danas staru šišala. Jane, kad se šišneš stavi sliju, sretno (i s tim i s tetovažicama :partyman: )

callac

Post by callac » 04 Apr 2011, 22:12

Meni je kosa dost narasla, baš sam skužila po slikama od prije, a stalno brijem da mi se nije maknula s mjesta :lol:
Jane, tebi super stoji onaj kraći dio kose, i općenito kratko-izrepano na stil koji furaš!
alecto, daj nabaci ti koju sliku sebe, kose, boje... znam da imaš kratku i mislim da sam te jednom vidjela tu na forumu, al se ne sjećam točno lika, znam samo da si baš slatka i da ti je kratka zurka odlična!!!
If one of them is dead.

Post Reply