Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Josef K
- Decadentor
- Wendigo
- Boby
Da me se krivo ne shvati, niti jedan političar mi nije toliko odbojan kao ovaj ali do sada smo imali deset godina predsjednika koji isto nema blage veze o engleskom a mislim da niti njegov prethodnik također nije imao tako da bih rekao da će ovo prije biti prednost nego li nedostatakWendigo wrote:divno... budući predsjednik ne zna beknut na engleskom.
- Wendigo
u pravu si.Boby wrote:Da me se krivo ne shvati, niti jedan političar mi nije toliko odbojan kao ovaj ali do sada smo imali deset godina predsjednika koji isto nema blage veze o engleskom a mislim da niti njegov prethodnik također nije imao tako da bih rekao da će ovo prije biti prednost nego li nedostatakWendigo wrote:divno... budući predsjednik ne zna beknut na engleskom.
- A$H
- Wendigo
a mi smo seljačka (ne mislim na poljoprivrednike) država, tako da...A$H wrote:a to je vec danima glavna smijalica..bar bi predsjednik trebao znat eng..
ako je to vec uvijet u jebenom McD-u za posao da znas eng. onda bi tebali i neki uvjeti bit i za predsjednika..a ne da svaki seljak moze bit izabran..
- Decadentor
Wendigo wrote:a mi smo seljačka (ne mislim na poljoprivrednike) država, tako da...A$H wrote:a to je vec danima glavna smijalica..bar bi predsjednik trebao znat eng..
ako je to vec uvijet u jebenom McD-u za posao da znas eng. onda bi tebali i neki uvjeti bit i za predsjednika..a ne da svaki seljak moze bit izabran..
Ja sam sa sela

- Wendigo
napisao sam kako mislim na mentalitet, a ne na ljude koji se bave poljoprivredom ili žive na selu.Decadentor wrote:Wendigo wrote:a mi smo seljačka (ne mislim na poljoprivrednike) država, tako da...A$H wrote:a to je vec danima glavna smijalica..bar bi predsjednik trebao znat eng..
Ja sam sa sela
- A$H
ma Dec je samo ponosan na to..Wendigo wrote:napisao sam kako mislim na mentalitet, a ne na ljude koji se bave poljoprivredom ili žive na selu.Decadentor wrote:Wendigo wrote: a mi smo seljačka (ne mislim na poljoprivrednike) država, tako da...
Ja sam sa sela
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!