Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
cactus

Post by cactus » 24 Nov 2009, 06:56

Čestitao bih Ghostu rođendan
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Nov 2009, 16:46

zna li netko odakle bi se dali sknuti brojevi psx časopisa, preciznije broj 20, u kojem je prohod za final fantasy 9, ili ako netko zna odakle se da taj prohod za skiuti? Znam da je net pun tih prohoda, ali sjećam se da je taj bio dosta dobar, kao i prohodi za FF7 iFF8, imao je screenshotovekoji su bili uključeni u prohode, zajedno s textom
I may be an idiot, but i am no fool.

Sammy

Post by Sammy » 24 Nov 2009, 17:45

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

sandi

Post by sandi » 24 Nov 2009, 18:34

evo da ne otvaram novu temu:ovo je za admine!!Zasto na pocetnoj stranici nemam najnovije teme?zasto kada udem na forum nemam 'text ide ovdje' dio?...sve se nakako poremetilo?samo meni ili?
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 24 Nov 2009, 18:51

http://www.forum.hr/showthread.php?t=497532

Khm...

Samo neka se vidi da se mišljenja ovdje i na forumu hr razlikuju + što je tamo više i nitko se ne buni, ali očito je da se mišljenja razlikuju, ostaje trilogija, toliko o tome.
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

A$H

Post by A$H » 24 Nov 2009, 22:35

pa eto odmah na pocetku imas ljude koji kuze razliku i koji su to rekli..to kaj je 90% usera na forum.hr debilno to je njihov problem..i sam pokretac topica je neznalica.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

sandi

Post by sandi » 24 Nov 2009, 23:13

hajde ASH sad malo zarolaj gore pa vidi sto sam ja napisao pa reply mi daj :lol:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

filmofil

Post by filmofil » 24 Nov 2009, 23:53

A$H wrote:pa eto odmah na pocetku imas ljude koji kuze razliku i koji su to rekli..to kaj je 90% usera na forum.hr debilno to je njihov problem..i sam pokretac topica je neznalica.. :lol:
istina...čitam dost često podforum Film na forum.hr i većinom su to kežualni "ljubitelji" filmova koji odu u kino jednom mjesečno i pogledaju 2 romantične komedije tjedno pa misle da su stručni pričat o svemu...normalno da takva populacija ne kuži razliku između trilogije i ostalih -logija ili uopće ne obraćaju pozornost na to pa su jednostavno glasali u anketi za najdraže filmove

e sad, ipak postoje ljudi kojima tako nešto smeta...meni osobno također...razlikovati trilogiju i kvadrilogiju je neka osnovna stvar koja čak ni nema veze s filmovima već zdravim razumom
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 24 Nov 2009, 23:57

sandi wrote:evo da ne otvaram novu temu:ovo je za admine!!Zasto na pocetnoj stranici nemam najnovije teme?zasto kada udem na forum nemam 'text ide ovdje' dio?...sve se nakako poremetilo?samo meni ili?
a sve ti je horror objasio u podforumu za to..chat je ugasen dok je ova reklama gore..jbg..nrmaju svi 8MB vezu.. :lol:

a ovo za najnovije teme ne znam..neka se javi jos netko ako ima taj problem..mozda je samo do tvog pretraznika..

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 25 Nov 2009, 01:14

A$H wrote:pa eto odmah na pocetku imas ljude koji kuze razliku i koji su to rekli..to kaj je 90% usera na forum.hr debilno to je njihov problem..i sam pokretac topica je neznalica.. :lol:
Hahaha, da, naravno. Očito ima ljudi koji se slažu i koji se ne slažu.. vi se ne slažete, a oni se slažu i stvar riješena...
Izjava da je 90% usera debilno je kao da ja kažem da Michael Jordan ne zna igrati košarku.

Filmophil, forum hr ima na desetke tisuća članova i ima mali milijun topica. Ovi što su na topicu film, oni tamo stalno vise i znaju sigurno nešto o filmovima. Samo sam dao primjer da ima ljudi kojima je to trilogija, i da ima ljudi kojima to nije, i to je to...

E da, to jest kvadrilogija i tu se svi slažemo, ali ako se ide glasati za najbolju trilogiju, uvrštavaju se i ovi koji su kvadrilogije, i to tako je, a to što vi nećete prihvatiti, to je stvar ukusa, i ništa drugo :wink:
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 25 Nov 2009, 02:48

http://duh-vremena.bloger.hr/default.aspx

Je li može netko reći pošto nisam baš upućen, zašto u zadnje vrijeme ima toliko puno ovakvih blogova. Svako malo naiđem, i malo pročitam pa se nasmijem svemu tome. Razmišljam kako je tim ljudima dosadno u životu... oni pišu o tome, i dođe nekakav naivac, povjeruje u to, širi dalje + što širi paniku i strah među ljude. Ako je itko upućen u ovo, neka mi odgovori, zašto takva navala zavjera? Ovo je samo mali primjer, ali ima još mnogo različitih zavjera koje se ne mogu uzeti za ozbiljno...

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Nov 2009, 10:51

Bacamo se na SAW 6(66) ukoliko je losa slika vracam se spamanju :muahaha:
Image

A$H

Post by A$H » 25 Nov 2009, 11:08

Filmoznalac wrote: E da, to jest kvadrilogija i tu se svi slažemo, ali ako se ide glasati za najbolju trilogiju, uvrštavaju se i ovi koji su kvadrilogije, i to tako je, a to što vi nećete prihvatiti, to je stvar ukusa, i ništa drugo :wink:
to samo pokazuje neznalice, a jos vece su one koji to tako prihvacaju, jel me razumijes??..to tako mora bit..kuzis?..nego vrati se ti tamo trstici, trstika, trstika, jasno! :roll:

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 25 Nov 2009, 11:30

A$H wrote:
Filmoznalac wrote: E da, to jest kvadrilogija i tu se svi slažemo, ali ako se ide glasati za najbolju trilogiju, uvrštavaju se i ovi koji su kvadrilogije, i to tako je, a to što vi nećete prihvatiti, to je stvar ukusa, i ništa drugo :wink:
to samo pokazuje neznalice, a jos vece su one koji to tako prihvacaju, jel me razumijes??..to tako mora bit..kuzis?..nego vrati se ti tamo trstici, trstika, trstika, jasno! :roll:
Aha, sada razumijem, hvala na odličnom pojašnjenju, i neću se vratiti trstici ili ćemu već, nisam bio upleten u radnju.

Sammy

Post by Sammy » 25 Nov 2009, 12:29

nego filmoznalac, kad ce sljedeca recenzija..?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Locked