Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Evil Xander
- Dragonrage
- Dragonrage
Pa trebat ću nekakvu...bilo kakvu pomoć...od bilo koga...što u ljudstvu, što u nekim dr. stvarima. Tebe sam se sjetio recimo zbog Airsofta...A$H wrote:sve najbolje..Dragonrage wrote:Hvala svima na čestitkama..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Cons
Bit će uskoro drugi hehehe![]()
![]()
![]()
Bit će još riječi o tome ovdje, jer se radi o horroru..
![]()
![]()
![]()
ima da djeliš uloge po forumu![]()
- A$H
hehe ako treba uniforma ili naoružanje teško ili lako tu sam..Dragonrage wrote:Pa trebat ću nekakvu...bilo kakvu pomoć...od bilo koga...što u ljudstvu, što u nekim dr. stvarima. Tebe sam se sjetio recimo zbog Airsofta...A$H wrote:sve najbolje..Dragonrage wrote:Hvala svima na čestitkama..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Cons
Bit će uskoro drugi hehehe![]()
![]()
![]()
Bit će još riječi o tome ovdje, jer se radi o horroru..
![]()
![]()
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- Dragonrage
Pa trebao bih i jedno i drugo, ali skupa s tobom...no vidjet ćemo još. Spomenuo mi frend neki Airsoft klub pa možda angažiram cijelu ekipu hehehe. Trebat će mi nekih 7 ljudi, ono ful opremljenih...uniforme, oružje...sve one sitnice...A$H wrote:hehe ako treba uniforma ili naoružanje teško ili lako tu sam..Dragonrage wrote:Pa trebat ću nekakvu...bilo kakvu pomoć...od bilo koga...što u ljudstvu, što u nekim dr. stvarima. Tebe sam se sjetio recimo zbog Airsofta...A$H wrote: sve najbolje..![]()
![]()
- Dragonrage
- Dragonrage
Može...HorrorHR wrote:dragonrage, e kad budes snimao dolazim ja reportažu napravit i popit par piviima da bude na horrorhr ekskluziva
Ma radit ću zombie horror akcić...niš posebno, niš novo, ali potrudit ću se da ga napravim što bolje i što krvavije...uglavnom kvalitetno. Sad znam mnogo više stvari, što o režiji, što o montaži, što o ostalim stvarima, pa ćemo vidjeti kak će to ispasti...
Znaš kaj...budem ja otovrio topic uskoro, gdje bi mogli stavaljati prijedloge npr. kako napraviti koju masku i sl...
- john_constantine