Što mi je maknulo smješak danas?
- metallicat
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
to što u shoe be do nemaju marti da probam (još se ja čudim, a žena me čudno gleda) + išla napravit autotrans iskaznicu da mi karta za dalm dođe skoro upola manje, kad kaže da se to moglo samo do 30.07
i sad moram 150kn dat više
+ mjesečna karta za bus je od sad 135 kn umjesto 55, skoro 100% skuplje
baš me ne ide

- Jane Doe
a to sa mjesečnima za bus nije noramlno. iz tog razloga se više ni ne vozim busem, radije se malo ranije dignem i prošetam do željezničkog i štedim 200 kuna mj tako. fala bogu pa imam sreće da mi nije daleko, inaće bi se moga fućkat lagano....

- Asfodel
Sad službeno imam gradilišta sa obje strane kuće i bit će buke u izobilju do ne znam kad. Obično sam bježala iz jedne sobe u drugu kad pretjeraju s muzikom i svim, al sad nemam kud. Učenjee.. Oh happy day
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Alastorus
Apsolutno ništa,ovaj tjedan je počeo divno,nadajmo se da će takav i ostati. 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
John_Ryder
kaj pokazuju prstom u tebe zbog tetovaža?elrania wrote:dvomjesečna mrcvarenja s nekim zdrav. stanjem kojem izgleda još nikako kraja...
i ljudi. joj, ljudi, ljudi...
- elrania
ne još. namjerila sam se da stavim još koju pa onda možda budu.
- alecto
- metallicat
još jedan u nizu propalih dogovora. ja ne razumijem kako privlačim (u prijateljskom smislu) samo ljude koji mi skoro svaki dogovor odgode zbog drugog dogovora. pa ako smo se taj dan dogovorili, koji k onda. u zadnje vrijeme obaram rekorde
+ kopanja ipred kuće svaki dan od 7 uju i tako već 3 mjeseca, majko mila.

- Asfodel
Leino zdravlje
- john_constantine
he, ja sam jednostavno otpisao takve ljude... isto se dogovorimo par puta i svaki put imaju nešto drugo u zadnji čas. Tako radim i za ljudima koji kasne svake godine na istoj lokaciji, kasnim petnaest minuta, ok, ali ako čekam pola sata i dobijem poruku da će još kasniti, jebi se onda.metallicat wrote:još jedan u nizu propalih dogovora. ja ne razumijem kako privlačim (u prijateljskom smislu) samo ljude koji mi skoro svaki dogovor odgode zbog drugog dogovora. pa ako smo se taj dan dogovorili, koji k onda. u zadnje vrijeme obaram rekorde![]()
Michel puši karu.
- Josef K
Megan Is Missing.
- metallicat
ali skoro svi oko mene (to malo što imam) su očito takvi, ili je problem u meni.john_constantine wrote:he, ja sam jednostavno otpisao takve ljude... isto se dogovorimo par puta i svaki put imaju nešto drugo u zadnji čas. Tako radim i za ljudima koji kasne svake godine na istoj lokaciji, kasnim petnaest minuta, ok, ali ako čekam pola sata i dobijem poruku da će još kasniti, jebi se onda.metallicat wrote:još jedan u nizu propalih dogovora. ja ne razumijem kako privlačim (u prijateljskom smislu) samo ljude koji mi skoro svaki dogovor odgode zbog drugog dogovora. pa ako smo se taj dan dogovorili, koji k onda. u zadnje vrijeme obaram rekorde![]()

- john_constantine
ako ne mogu nalaziti vremena za tebe, jbg, nisu vrijedni truda.metallicat wrote:ali skoro svi oko mene (to malo što imam) su očito takvi, ili je problem u meni.john_constantine wrote:he, ja sam jednostavno otpisao takve ljude... isto se dogovorimo par puta i svaki put imaju nešto drugo u zadnji čas. Tako radim i za ljudima koji kasne svake godine na istoj lokaciji, kasnim petnaest minuta, ok, ali ako čekam pola sata i dobijem poruku da će još kasniti, jebi se onda.metallicat wrote:još jedan u nizu propalih dogovora. ja ne razumijem kako privlačim (u prijateljskom smislu) samo ljude koji mi skoro svaki dogovor odgode zbog drugog dogovora. pa ako smo se taj dan dogovorili, koji k onda. u zadnje vrijeme obaram rekorde![]()
Michel puši karu.
- callac
Jedna od nuspojava mobitela i interneta je nepoštivanje dogovora. Ljudi si daju za pravo nazvati i reći da će kasniti pol sata, ili kao, "na putu sam prema tebi" a nisu još ni iz kuće izašli. 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Prvo žešće štekanje tumblra