Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 09 Mar 2011, 19:49

:lol: :lol:
@Ašow- kazete nemam baš tri, al imam jednu, original i to bez kutije, Violator iz 1990. Ostalo su sve original CD-i i DVD-i , samo njih kupujem uvijek, ostalo se sa neta skida...
Za cure: ste vidjeli novu boju kose od Lejle Filipović?? A je kopiruša mene, strašno :lol: Sam meni deset puta bolje stoji, grozne su mi te nijanse na skvarcanim i tamnim ženskma, stopi im se uz ten i odjeću, fuj! Živjele mi blijedolike :prayer: :partyman:
http://www.fashion.hr/vijesti/modeli/go ... ja-za-kosu
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 09 Mar 2011, 20:01

callac wrote::lol: :lol:
@Ašow- kazete nemam baš tri, al imam jednu, original i to bez kutije, Violator iz 1990. Ostalo su sve original CD-i i DVD-i , samo njih kupujem uvijek, ostalo se sa neta skida...
pa ova kazeta je brijem posebna po tome što kad su depeche mode počimali, napravili su ih sami nekih 10-ak i podijelili pubovima da ih cuju pa da im daju da sviraju jel...
zato i toliko dođe.
a violator....
http://cgi.ebay.com/Depeche-Mode-Violat ... 53e475330b

3$ dođe... ono je na 855funti :)
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 09 Mar 2011, 20:11

oduševili me danas proizvodi L'Erbolario.
pronašla sam sprej za prostor od tamjana i neki morski, svaki 90kn i rado bih to uzela kad će se moć, al prije toga grabim parfemske vode za tijelo (50ml za 120-150kn). imam na piku jedan od lavande i neki od tamnih cvjetova.

mirisi su skroz prirodni i topli i odmah su me osvojili. lijepo se drže na koži, a cijene su više nego pristupačne.

i jane, pronašla sam među njima neki parfem od ruža. dakle, ruže i samo ruže i zbilja je divan. :D

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Mar 2011, 08:15

čula sam za njih, ali sam imala prilike probati samo karanfil i bio mi je nekako blag jako...
ma voljela bi ja to sve isprobat, imaju zanimljivih mirisa, ali nikako da mi je usput. ma, kad uvijek letim i na kanp sam kad idem u Zg.
morat ćemo dogovorit jednom obilazak po Zg-u po takvim dućanima, kad bude novaca i (lijepog) vremena...
Image

elrania

Post by elrania » 10 Mar 2011, 11:33

uh, ovaj dućan koji sam pronašla nije usput ni ak si u zgu. ima ga u arena centru, a dalje zbilja ne znam. rekle su žene iz trgovine da se da proizvoda nać po apotekama, al bolje je ovak otić gdje ima hrpa toga na jednom mjestu.

trebalo bi baš odvojiti fino jednu lijepu subotu za to pa razgledavati :D

baš sam si sad obukla majicu koju sam nosila jučer dok sam špricala te mirise i skroz se fino na dnu rukama osjete cvjetovi :D

Ašow

Post by Ašow » 10 Mar 2011, 15:03

kak userete topik bzvz
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Mar 2011, 15:15

oni imaju isto dosta lijepe i prirodne mirise i mislim da ima njihovih mirisa u onom mallu u novom zagebu (blokira mi mozak ime :lol: :facepalm: )
tak da i to moram(o) otić jednom i p(r)onjušit
http://hr.loccitane.com/immortelle-trat ... 146705.htm
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Mar 2011, 17:08

Ašow wrote:kak userete topik bzvz
bolje taj topic nego grobarluk. :zubifale:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 10 Mar 2011, 22:41

si ti vidio sto su nam napravili u topiku?
pa jebem ti led, dođe mi da silujem monicu belluci sad.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 11 Mar 2011, 00:50

Ašow wrote:si ti vidio sto su nam napravili u topiku?
pa jebem ti led, dođe mi da silujem monicu belluci sad.
sad znate da ako se ponovi vaše zašprehavanje ovog topika-slijedi retribjušn :twisted:
@elri- ma ja sam se prošle god. opskrbila sa tim proljetno/jesenskim stvarčicama pa ih nisam ni iznoskala kako se spada jer nažalost tog nekog prijelaznog razdoblja skoro pa ni nema... :( i ja sam danas laganije obučena išla na job-tajice, duga rupičasta vesta i gore sako :D
i sjela na kavu vani, sunce sija, grije, ko gušter sam uživala :lol:
večeras sam dobila kompliment za frizuru i boju kose, te kako sam našminkana od profi vizažistice šta radi sa Sašom Jokom :lol: mora da je rasvjeta koja je bila dosta slaba presudila tome :facepalm: gledala sam danas neke slike koje sam uslikala prije dva tj. znači onaj dan nakon brazilske i skužila da mi je kosa baš narasla, Bože hvala ti na tome, izgledam opet normalnije, i pegla je opet u uporabi pa oni vrhovi sad sliče nečemu (otkazala sam termin kod frizerke, onda znate da je sve okej :lol: :lol: ) Čak se nisam ni ofarbala iako sam planirala čim prođe tih famoznih dva tjedna kad kao smijem... opet se ne prepoznajem kako sam strpljiva :mrgreen:
i elri, vidjela sam jednu majicu baš za tebe u WG, skoro sam ju sebi kupila, ali ipak nisam, bit će za rođendan ili ovako bezrazložno kad se osjetim darežljivom :D (hint, neka sa micom, ima i natpis, ako ne voliš takve odmah se izjasni :wink: )
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Mar 2011, 00:56

mica je uvijek super, ali sumnjam da bih je nosila. ne volim baš natpise i detalje po robi.
više sam za jednobojno ili prugice/točkice, al što manje boja. :D

i da, vidjela sam jednu majicu/tuniku za tebe u arena centru. crna i dva žuta obrisa profila glava na njoj. nekako mi toolasto izgleda i baš sam si komentirala da imam para i da ti je rođ blizu kak bi bio super poklon :lol:

i super za kosu :D
ja sam skroz zadovoljna kak mi se moja drži nakon skoro 2mj nešišanja. taman će sad nakon farbanja ić malo pod škare pa opet kraćenje da bude što bliža onom malom rastućem.

callac

Post by callac » 11 Mar 2011, 01:03

elrania wrote:mica je uvijek super, ali sumnjam da bih je nosila. ne volim baš natpise i detalje po robi.
više sam za jednobojno ili prugice/točkice, al što manje boja. :D

i da, vidjela sam jednu majicu/tuniku za tebe u arena centru. crna i dva žuta obrisa profila glava na njoj. nekako mi toolasto izgleda i baš sam si komentirala da imam para i da ti je rođ blizu kak bi bio super poklon :lol:

i super za kosu :D
ja sam skroz zadovoljna kak mi se moja drži nakon skoro 2mj nešišanja. taman će sad nakon farbanja ić malo pod škare pa opet kraćenje da bude što bliža onom malom rastućem.
aww, kak mislimo jedna na drugu :seksualische:
sad po ovome šta si napisala, ima još jedna koju sam vidjela i tebe se sjetila :)
pa brzo ti je onda izrasla kosa, baš super! I nadam se da si zadovoljna sadašnjom frizurom jer ti stoji odlično!!! I boja u kombinaciji s tim frizom! Ajde, ako nemaš nekog specijalnog u planu da ide šopingirati sa tobom, javi se pa možemo nekad skupa, ako niš drugo u gledanje izloga i isprobavanje... nekako mi sa sekom nije kao prije..ide se u trudničke dućane, nema strpljenja za moje beskonačno isprobavanje parfema i brljanje po sniženoj robi.. sjednemo u afto i zapičimo u arenu, W, roses outlet..bilo što.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Mar 2011, 01:09

do west gatea bih mogla, bila sam samo jednom na 20 min i nisam gotovo ništa ni vidjela tamo :lol:
jedino mi je muka u zadnje vrijeme ić uokolo i sam buljiti u robu i detalje i znat da nemam sada s čim to kupiti.
pronašla sam u a.centru predivnu vintage crvenu torbicu i ganeša šal na sniženju i sad se sam vrpoljim u sebi i nadam da će me dočekati tamo ak ikako uspijem doć tokom tjedna, jer hrvoje ide po neke tenisice pa moram s njim.

predviđam da bih mogla imati vremena tjedan iza 19. pa bi bilo ok malo otić il možda bolje da pričekam kojih 200-300 kn više u džepu čist da se ne grizem iznutra sam gledajući...

callac

Post by callac » 11 Mar 2011, 01:17

a vjerujem ti, to mi je najmrže... mada u zadnje vrijeme ne pronalazim ništa što me toliko oduševilo, a da si nisam mogla priuštiti..zasićenje ili podsvjesno sama sebe ograničavam, šta god, dobro je za moj novčanik..pogotovo jer se bratovo vjenčanje opako bliži, a ja nemam ušteđeno ništa novaca, nemam pojma odakle ću to izvući... :( i još odjeća za to..jao, ne smijem misliti o tome..
svakako se javi kad ti se bude išlo, hodanje po trgovačkim centrima mi još nije dosadilo :lol: i još ako ustvrdim da dobro djeluješ na mene :partyman: (kažem to jer svaki put kad sam išla u šoping sa šefovom ženom bih si kupila savršene stvari, a sestra i ja jedna na drugu loše djelujemo, kao, ovo ti baš ne treba-a super je stvar, ili, ma uzmi, jeftino je- a zapravo je glupost, i sve u dobroj namjeri, ali pogrešno :o :lol: )
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Mar 2011, 01:26

a vidjet ćemo :D

meni je kod mene drago što postoje određene boje i samo neki krojevi/materijali koje podržavam na sebi i onda otprilike 90% dućana izignoriram :lol:
npr. traperice me uopće ne zanimaju i već sam napola spašena :lol:

inače bi vjerojatno letili novci (kad se sakupe) na bezvezarije (ko kak je prije davno znalo biti dok se nisam dotjerala u red).

Post Reply