Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- john_constantine
- Asfodel
- john_constantine
- Asfodel
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:koji je treći dio od polarne svjetlosti? Našao sam tanki bodež što sam već čitao, a treću knjigu ne mogu naći?
Jantarni dalekozor.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.Ghostface wrote:I od Sysprinta je, imaš na Sveznadaru.
Superknjižara je moj prvi izbor. Sveznadar je bogatija po izboru jer je prva i i dalje najjača online knjižara, al ako u superknjižari postoje naslovi koje tražin, onda od nje uziman. A i već san toliko puta naručiva knjige da san već dobar prijatelj s dostavljačem iz Overseas Expressa.
EDIT: A i ne čeka se baš tjedan dana iz drugih knjižara, maksimalno 3 dana, i to si ti još bliži Zagrebu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
hm, ma kada sam naručivao žuti titl, onda sam morao dosta čekati. Da ne pričam o strip knjižarama... Zato od njih više ništa niti ne naručujem, radije ću osobno doći po romane koji me interesiraju.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.Ghostface wrote:I od Sysprinta je, imaš na Sveznadaru.
Superknjižara je moj prvi izbor. Sveznadar je bogatija po izboru jer je prva i i dalje najjača online knjižara, al ako u superknjižari postoje naslovi koje tražin, onda od nje uziman. A i već san toliko puta naručiva knjige da san već dobar prijatelj s dostavljačem iz Overseas Expressa.![]()
EDIT: A i ne čeka se baš tjedan dana iz drugih knjižara, maksimalno 3 dana, i to si ti još bliži Zagrebu.
E kakav je Povratak žutog titla? Vrijedi li to nabaviti?
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:hm, ma kada sam naručivao žuti titl, onda sam morao dosta čekati. Da ne pričam o strip knjižarama... Zato od njih više ništa niti ne naručujem, radije ću osobno doći po romane koji me interesiraju.Ghostface wrote:john_constantine wrote: ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.
Superknjižara je moj prvi izbor. Sveznadar je bogatija po izboru jer je prva i i dalje najjača online knjižara, al ako u superknjižari postoje naslovi koje tražin, onda od nje uziman. A i već san toliko puta naručiva knjige da san već dobar prijatelj s dostavljačem iz Overseas Expressa.![]()
E kakav je Povratak žutog titla? Vrijedi li to nabaviti?
Povratak ti je skroz drukčija stvar, napravljen u obliku kvizova i enigmi, na neki način je zabavniji od prethodnika, al prvi je meni bija puno draži i informativniji. I totalno san otkačija na 15 najvećih spoilera.
- Scarface
Lol, pogledajte kolko je ovaj lik animea pogleda.
Ili laže, ili je doslovno 15 godina mora svaki dan gledat 11 epizoda, šta je gotovo nemoguće.
http://myanimelist.net/animelist/AznSen ... =2&order=0
http://myanimelist.net/animelist/AznSen ... =2&order=0