Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 21:04

jep, prije nekoliko dana, fora. :D
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Sep 2009, 21:06

poslao bi ti jos koju da sam imao duplih, al sto ej tu je
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 21:14

ma i ovo je dosta. :wink: Hvala.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Sep 2009, 21:17

john_constantine wrote:koji je treći dio od polarne svjetlosti? Našao sam tanki bodež što sam već čitao, a treću knjigu ne mogu naći?
Jantarni dalekozor

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 21:32

Našao, neki VBZ. Od njih nikad nisam kupovao... A nema smisla da kupim prve dvije od super knjižare (daju popust na 10 %) pošto će poštarina nadmašiti tu razliku i onda još dodatna poštarina kod zadnje skuplje knjige... Ništa, naručiti ću sve tri knjige od njih kada dobijem plaću.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Sep 2009, 21:42

Ili jednostavno pogledaš film da se ne zamaraš kupnjom :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 21:53

Asfodel wrote:Ili jednostavno pogledaš film da se ne zamaraš kupnjom :lol:
film ne obuhvaća sve nastavke, samo prvi dio... A osim toga, knjiga mi je tako odlična da ću je sigurno čitati još puno puta.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:01

john_constantine wrote:koji je treći dio od polarne svjetlosti? Našao sam tanki bodež što sam već čitao, a treću knjigu ne mogu naći?

Jantarni dalekozor.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:02

I od Sysprinta je, imaš na Sveznadaru.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 22:11

Ghostface wrote:I od Sysprinta je, imaš na Sveznadaru.
ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:26

john_constantine wrote:
ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.

Superknjižara je moj prvi izbor. Sveznadar je bogatija po izboru jer je prva i i dalje najjača online knjižara, al ako u superknjižari postoje naslovi koje tražin, onda od nje uziman. A i već san toliko puta naručiva knjige da san već dobar prijatelj s dostavljačem iz Overseas Expressa. :lol:

EDIT: A i ne čeka se baš tjedan dana iz drugih knjižara, maksimalno 3 dana, i to si ti još bliži Zagrebu.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2009, 22:35

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:

Superknjižara je moj prvi izbor. Sveznadar je bogatija po izboru jer je prva i i dalje najjača online knjižara, al ako u superknjižari postoje naslovi koje tražin, onda od nje uziman. A i već san toliko puta naručiva knjige da san već dobar prijatelj s dostavljačem iz Overseas Expressa. :lol:

EDIT: A i ne čeka se baš tjedan dana iz drugih knjižara, maksimalno 3 dana, i to si ti još bliži Zagrebu.
hm, ma kada sam naručivao žuti titl, onda sam morao dosta čekati. Da ne pričam o strip knjižarama... Zato od njih više ništa niti ne naručujem, radije ću osobno doći po romane koji me interesiraju.

E kakav je Povratak žutog titla? Vrijedi li to nabaviti?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:39

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote: ima li kakve razlike u usluzi? Superknjižara šalje bar ekspressom zbog čega paket dođe sutra ili prekosutra za razliku od tih knjižara za čiji se paket čeka tjedan dana... Ne vjerujem da su različite cijene.

hm, ma kada sam naručivao žuti titl, onda sam morao dosta čekati. Da ne pričam o strip knjižarama... Zato od njih više ništa niti ne naručujem, radije ću osobno doći po romane koji me interesiraju.

E kakav je Povratak žutog titla? Vrijedi li to nabaviti?

Povratak ti je skroz drukčija stvar, napravljen u obliku kvizova i enigmi, na neki način je zabavniji od prethodnika, al prvi je meni bija puno draži i informativniji. I totalno san otkačija na 15 najvećih spoilera. :lol: :lol:

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:54

Lol, pogledajte kolko je ovaj lik animea pogleda. :lol: :lol: Ili laže, ili je doslovno 15 godina mora svaki dan gledat 11 epizoda, šta je gotovo nemoguće. :lol: :lol:

http://myanimelist.net/animelist/AznSen ... =2&order=0

boyko

Post by boyko » 17 Sep 2009, 23:00

scrolam i nikak dojt do kraja :lol:
ja bi rekel da lik nema život...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Locked