Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Post by Wendigo » 28 Aug 2009, 18:00

upalo mi oko u trepavicu... :(

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 18:00

sad me zbilja zanima kak izgleda to... dobre su mi te nijanse koje si opisala sada.

koja je marka farbe u pitanju?

A$H

Post by A$H » 28 Aug 2009, 18:09

Wendigo wrote:upalo mi oko u trepavicu... :(
:lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 18:38

elrania wrote:sad me zbilja zanima kak izgleda to... dobre su mi te nijanse koje si opisala sada.

koja je marka farbe u pitanju?
Keune je u pitanju, boja 1517 , ajd uslikam pa stavim, malo sačekaj! :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 18:43

Evo- nije baš da se vidi jer blic opali pa nema taj sjaj kao kad gledaš uživo....

Image
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Aug 2009, 18:49

fora.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2009, 18:49

odlično izgleda frizura. :D Hm, podsjeća me na jednu glumicu, samo se ne mogu sjetiti koju...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 18:57

callac wrote:Evo- nije baš da se vidi jer blic opali pa nema taj sjaj kao kad gledaš uživo....

Image
a dobro, gotovo se nis ne kuzi. boja je super, btw. mallo presvjetla da je sa sebi vidim, al bas je taman za kratke frizure. vidjela sam neki dan u seriji zensku s nekom hladnom plavom bojom na kosi i zaljubih se :lol: (u boju) pa me sad zadivljuju ovak svjetle :lol:

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 19:04

elrania wrote:
callac wrote:Evo- nije baš da se vidi jer blic opali pa nema taj sjaj kao kad gledaš uživo....

Image
a dobro, gotovo se nis ne kuzi. boja je super, btw. mallo presvjetla da je sa sebi vidim, al bas je taman za kratke frizure. vidjela sam neki dan u seriji zensku s nekom hladnom plavom bojom na kosi i zaljubih se :lol: (u boju) pa me sad zadivljuju ovak svjetle :lol:
Pa hvala, ja rađe ne bih da vuče na tu sivo-ljubičastu, baš sam zapela za ful bijelu, još kad malo naraste , al samo još malo da se mogu poigrati, bit će super. I slažem se da ta boja nikako ne ide na duge kose, ja sam ju imala na dugu frćkavu kosu i izgledala sam kao vještica jer sam u toj kombinaciji oči bojala u crno-maskembal pravi! :lol:
Tebi ja baš sad dobro ovako kako nosiš, zaboravih prokomentirati kad sam te vidjela, al bila sma u žurbi pa mi nećeš valjda zamjeriti... :)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 19:09

uf, ja pod hitno zelim neku svjetlu dok mi kosa ne ojaca.. sad je tako rijetka da se osjecam gadno cim pocne malo rast jer mi je korijen prebijel i osjecam se polucelavo :roll: :lol:
dode mi da i neku plavu nabacim, sam da se ovo sto manje kuzi :roll:
a i zivcira me strasno sto mi je boja sad trebala biti bakreno plava, a ne tamnosmede-narancasta :?

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 19:13

elrania wrote:uf, ja pod hitno zelim neku svjetlu dok mi kosa ne ojaca.. sad je tako rijetka da se osjecam gadno cim pocne malo rast jer mi je korijen prebijel i osjecam se polucelavo :roll: :lol:
dode mi da i neku plavu nabacim, sam da se ovo sto manje kuzi :roll:
a i zivcira me strasno sto mi je boja sad trebala biti bakreno plava, a ne tamnosmede-narancasta :?
To je mene natjeralo na ovu bijelu boju, jer mi je tada jedino korijen tamniji od ostatka kose, inače sam sa onim bojama rat vodila jer sam isto tako izgledala proćelavo...
Malo se strpi sad da ne završiš kao ja i onda laganini blajh i nabaci neku med nijansu, bila bi ti ok. Ili ako želiš izbjeći probleme izrasta, ofarbaj u par nijansi svjetliju nego je tvoja prirodna i izgledat će kao da su ti se napravili pramenovi od sunca, prirodno. Iako ja nemam niš protiv tamnog izrasta na plavoj kosi, čak ga preferiram i voljela bih da sam prirodna crnka koja se farba u blond :D
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 19:20

callac wrote:Iako ja nemam niš protiv tamnog izrasta na plavoj kosi, čak ga preferiram
da, puno ljepse/prirodnije izgleda nego kad se svjetla kosa farba u tamno... ne znam na sto bih licila da posegnem za crnom, brrr
i ne znam jos kako cu... planiram za negdje za tj-dva na farbanje i valjda cu ovaj put dobro izabrati. a garant ce bit neka strawberry blonde ili jos svjetlije. iako mi te boje bas i ne idu na moju frizuru, neg nesto puno tamnije, al jbga sad. sama sam si kriva :lol:

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 19:24

elrania wrote:
callac wrote:Iako ja nemam niš protiv tamnog izrasta na plavoj kosi, čak ga preferiram
da, puno ljepse/prirodnije izgleda nego kad se svjetla kosa farba u tamno... ne znam na sto bih licila da posegnem za crnom, brrr
i ne znam jos kako cu... planiram za negdje za tj-dva na farbanje i valjda cu ovaj put dobro izabrati. a garant ce bit neka strawberry blonde ili jos svjetlije. iako mi te boje bas i ne idu na moju frizuru, neg nesto puno tamnije, al jbga sad. sama sam si kriva :lol:
Hmm, ako planiraš tu boju,savjetujem da odeš frizeru jer inače riskiraš da ispadne nešto deseto i onda si osuđena na čekanje još minimano mjesec dana (čuj mene kako sam oprezna, ne mogu se prepoznati hehe :D ) To mi je predobra boja i mislim da ide na duge i poluduge kose.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2009, 19:28

naravno da se ide frizeru. doma sam jedino farbala kad sam isla istom bojom.
eh, kad bih znala unaprijed kak bi mi ova stajala...

jedva cekam :lol:

callac

Post by callac » 28 Aug 2009, 19:32

elrania wrote:naravno da se ide frizeru. doma sam jedino farbala kad sam isla istom bojom.
eh, kad bih znala unaprijed kak bi mi ova stajala...

jedva cekam :lol:
Pa šta nije to slično tvojoj prirodnoj? Ja mislim da bi bila odlična na tvoju dužinu, totalno dobra boja!!!!
If one of them is dead.

Locked