The process of creating a shrunken head begins with removing the skull from the head. An incision is made on the back of the neck and all the skin and flesh is removed from the cranium. Red seeds are placed underneath the eyelids and the lips are sewn shut. The mouth is held together with three palm pins. Fat from the flesh of the head is removed. Then a wooden ball is placed under the flesh in order to keep the form. The flesh is then boiled in water that has been saturated with a number of herbs containing tannins. The head is then dried with hot rocks and sand, while molding it to retain its human features. The skin is then rubbed down with charcoal ash. Decorative beads may be added to the head.
Last Post Wins !!!11one
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
To i objašnjavam kolegi. Kakvo kuhanje lubanje ili prašak. Lubanja je skoro kao kamen, mislim da nema takve kemikalije da se lubanja smanji. Logično je da se lubanja izvadi, a od dijelova kože se naprave minijaturne glave.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Baš pogledao novi doku, dosta dobar:
Ancient.Mysteries.UK.S02E06.Shrunken.Heads.Of.The.Amazon
Ancient.Mysteries.UK.S02E06.Shrunken.Heads.Of.The.Amazon
- Michel
Starija verzija je mnogo bolja i Nimoy je narator.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- john_constantine
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
olio
napokon je napravia zadnji korak i postao chrome
Hvale se novom brzinom.
Vivaldi, Chrome, Brave. Moji favoriti. Na firefox puno puta prešao, uvijek pobjegao nakon kratko vremena
Hvale se novom brzinom.
Vivaldi, Chrome, Brave. Moji favoriti. Na firefox puno puta prešao, uvijek pobjegao nakon kratko vremena
- HorrorHR
- Site Admin
ja sam na Safariu 
- hitman_4
elita
oduvijek koristim iako je nekad i Chrom dobar
kao da je malo fluidniji iako se treba naviknuti na novi izgled

- Michel
Ja ga stalno koristim i ovaj novi je užas i treba mi pomoć. Sad upravo koristim chrome jer mi jebeni firefox ne radi nek se napuše kurca. Svaka stranica koju otvorim na firefoxu, zabrejka i moram restartat komp. Pa ne kužim kako da riješim taj problerm? Na firefoxu imam na stotine zabilježenih stranica i moram ga imat. Kako riješiti taj problem? Otvorim na youtube video i nakon par sekundi sve stane.
-
olio
Prebaci bookmarkse dok se ne rijese ti problemi.
Udjes u firefox, Ctrl+Shift+B bi trebalo otvorit Library, kliknes na All bookmarks lijevo i onda ides gore Import and Backup i Export Bookmarks to HTML
U chrome Ctrl+Shift+O bi trebalo otvorit bookmark manager. Onda ides na Organize, zatim Import bookmarsk from HTML i odaberes ovo sta je gore firefox izbacio.
Done...
Meni isto zapinje na par stranica. A neke nece da ucita (mislim da je neki https problem)
Udjes u firefox, Ctrl+Shift+B bi trebalo otvorit Library, kliknes na All bookmarks lijevo i onda ides gore Import and Backup i Export Bookmarks to HTML
U chrome Ctrl+Shift+O bi trebalo otvorit bookmark manager. Onda ides na Organize, zatim Import bookmarsk from HTML i odaberes ovo sta je gore firefox izbacio.
Done...
Meni isto zapinje na par stranica. A neke nece da ucita (mislim da je neki https problem)
- Michel
Napravio to, hvala.
Ajd, nisam jedini. Već sam se bojao da je samo meni. Onda se nadam da će to uskoro popraviti. Samo što kad sad otvorim firefox, ne mogu na niti jednu stranicu. Ne okreće se onaj kružić. Ne mogu doslovno ništa. Možda zato što sam budala nešto prčkao pročitao neke stvari kako popraviti i izbrisao sam svu povijest i onda sam išao HELP pa RESTART WITH ADD i onda STAR IN SAFE MODE i sad ne mogu ništa na firefoxu. Otvori mi se stranica firefox, ali ne mogu ići na horor hr, youtube i sve ostale stranice.
I još mi ovo pokazuje kad pokušavam otvoriti firefox. Ne mogu print screen jer mi onako iskoči mali prozorčić neki softver, ali piše ovo
Do you want to allow the following program to make changes to this computer
Program name: Firefox
Verified publisher: Mozilla Corporation
File origin: Hard drive on this computer
Show details yes no
I moram stisnuti yes da bi mi se firefox otvorio. Taj prozorčić mi se prije nikad nije pojavljivao i sad svaki put kad otvaram mozillu, pojavi mi se.
Ajd, nisam jedini. Već sam se bojao da je samo meni. Onda se nadam da će to uskoro popraviti. Samo što kad sad otvorim firefox, ne mogu na niti jednu stranicu. Ne okreće se onaj kružić. Ne mogu doslovno ništa. Možda zato što sam budala nešto prčkao pročitao neke stvari kako popraviti i izbrisao sam svu povijest i onda sam išao HELP pa RESTART WITH ADD i onda STAR IN SAFE MODE i sad ne mogu ništa na firefoxu. Otvori mi se stranica firefox, ali ne mogu ići na horor hr, youtube i sve ostale stranice.
I još mi ovo pokazuje kad pokušavam otvoriti firefox. Ne mogu print screen jer mi onako iskoči mali prozorčić neki softver, ali piše ovo
Do you want to allow the following program to make changes to this computer
Program name: Firefox
Verified publisher: Mozilla Corporation
File origin: Hard drive on this computer
Show details yes no
I moram stisnuti yes da bi mi se firefox otvorio. Taj prozorčić mi se prije nikad nije pojavljivao i sad svaki put kad otvaram mozillu, pojavi mi se.
- Inferno
Nije me bilo neko vrijeme, jako puno obaveza u zivotu nazalost, bude čudo kad uspijem odspavati 8 sati u komadu. Na faksu je totalna ludnica kao i uvijek pa potrošim većinu dana tu, našao novu curu koja voli horore pa dosta noći potrošim tu. Ali unatoč svemu tome uspio sam pogledati hrpu horora i nadam se da ću naći inspiracije da se malo raspišem, nažalost u zadnje vrijeme uopće ne nalazim volju za komentiranje i raspravljanje.