Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
dok je svijeta, uvijek će biti bedaka... pa sam neki dan posvađao s radnikom na poslu jer me stalno neki kurac podzebava. I kažem mu "zato što imaš poljoprivredu, misliš da si bolji od mene?" Ma jesi kurac, to zato što tvoji nisu išli u školu i sada moraju kopati krumpire da ne crknu od gladi, nije moja stvar..
Ljudi će uvijek osuđivati dok bude svijeta. A ionako je sada za medije "sezona kiselih krastavaca". Nemaju o čemu pametnome pisati, pa normalno da je Zrće važnija tema od nezaposlenosti, propasti industrije i toga koliko smo dužni.
A Jadranka se sama ponizila za tom glupošću. Ali isto tako, da je bila muška guzica, onda bi se našli drugi koji bi protestirali... Uvijek će biti bedaka.
Ljudi će uvijek osuđivati dok bude svijeta. A ionako je sada za medije "sezona kiselih krastavaca". Nemaju o čemu pametnome pisati, pa normalno da je Zrće važnija tema od nezaposlenosti, propasti industrije i toga koliko smo dužni.
A Jadranka se sama ponizila za tom glupošću. Ali isto tako, da je bila muška guzica, onda bi se našli drugi koji bi protestirali... Uvijek će biti bedaka.
Michel puši karu.
- Bub
Mah je da znam, strašno mi je to.
Naše društo je u teškoj banani, ne kužim što se mi hrvati svi držimo tako visoko i glumimo neke pametnike? Za razliku od cijele regije, ali svi baš svi se drže visoko i glume nešto da se ne bi pokazalo pravo lice, a kod kuće su totalna suprotnost. Bilo to siromasi, bogati, srednji stalež i svi guraju nos u tuđa posla, te ih je sramota i zato glume, da ih se ne bi osuđivalo. Nije ni čudo što nas svi iz vana pljuju, kad smo takve konzerve i zadrti.
Eto to me podsjetilo na jednu priču, gdje su naši obiteljski prijatelji koji su stvarno bili jako dobri s nama, poklekli u životu i recimo bankrotirali. To nitko nije znao i non stop su se držali i dalje visoko i nisu pričali o tome, te u toj besparici su kod kuće živjeli kao siromasi, a kad se išlo negdje (javno) kao da ništa nije bilo. Dugo je to trajalo dok se nije saznalo, te je na kraju ispalo još gore što nisu rekli i pričali o tome. Ne shvaćam takve ljude kojima je bitno što drugi misle o njima, pogotovo oni koje ni ne znaju. Mi koji smo im bili dosta bliski su mogli reći sve, ali nisu.
Ja imam taj stav, ne zamaram se što drugi misle, pogotovo nepoznanici.
Naše društo je u teškoj banani, ne kužim što se mi hrvati svi držimo tako visoko i glumimo neke pametnike? Za razliku od cijele regije, ali svi baš svi se drže visoko i glume nešto da se ne bi pokazalo pravo lice, a kod kuće su totalna suprotnost. Bilo to siromasi, bogati, srednji stalež i svi guraju nos u tuđa posla, te ih je sramota i zato glume, da ih se ne bi osuđivalo. Nije ni čudo što nas svi iz vana pljuju, kad smo takve konzerve i zadrti.
Eto to me podsjetilo na jednu priču, gdje su naši obiteljski prijatelji koji su stvarno bili jako dobri s nama, poklekli u životu i recimo bankrotirali. To nitko nije znao i non stop su se držali i dalje visoko i nisu pričali o tome, te u toj besparici su kod kuće živjeli kao siromasi, a kad se išlo negdje (javno) kao da ništa nije bilo. Dugo je to trajalo dok se nije saznalo, te je na kraju ispalo još gore što nisu rekli i pričali o tome. Ne shvaćam takve ljude kojima je bitno što drugi misle o njima, pogotovo oni koje ni ne znaju. Mi koji smo im bili dosta bliski su mogli reći sve, ali nisu.
Ja imam taj stav, ne zamaram se što drugi misle, pogotovo nepoznanici.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma jednostavno "ljudi su prokleti", kako bi rekao jedan moj frend. Ma to ti je uvijek kod nas. Ako nemaš curu, onda si čudak. Ako je neka žena za 35 godina bez dečka, onda je "stara puca". Ako čitaš knjige, onda je to nešto loše. Ako si djevac, onda si peder. Ma društvo je jednostavno otišlo u kurac.
Ipak na poslu od prvog dana imam lika koji je izgleda od prvog dana ljubomoran na mene i zavidan, pa se to nije promijenilo. Zadnje sam načuo da taj isti iza mojih leđa sere po mom ukusu za glazbu, a lik sluša samo iron maiden i ništa drugo.
Svim ljudima uvijek nešto smeta kod drugih, a ja se ne zamaram oko toga. Nikada nisam pravio razliku oko godina ili staža ili prihoda.
Ipak na poslu od prvog dana imam lika koji je izgleda od prvog dana ljubomoran na mene i zavidan, pa se to nije promijenilo. Zadnje sam načuo da taj isti iza mojih leđa sere po mom ukusu za glazbu, a lik sluša samo iron maiden i ništa drugo.
Michel puši karu.
- Ašow
Shvaćam što pričaš.Bub wrote:Ma ne smeta meni što se tamo radi, to što se tamo radi. Nego naš glupav narod i sistem koji sve osuđuje, čak i neke normalne stvari, a ovo je pozitiva koja se vrti svugdje zbog turizma. Primjer da imam kuću s bazenom i da pravim privatne partije svaki vikend s alkoholom, drogom, golotinjom...ljudi bi me osuđivali i pričali svakojake priče (što mene to ne bi diralo), ali Zrće je svima okay. Valjd' razumijete što želim reći?
Eto Jadranka je skinula dupe one cure s plakata za turizam, zato što je bilo pre vulgarno, a sise i ostalo u dnevniku s Zrća je wooohooo!!
Mojoj majci je uvijek bilo žao što nisam takav "normalan" dečko, nego metalac.
Sad otkako brijem glavu joj je nekako lakše što nemam dugu kosu, ali s vremenom kad je shvatila s kakvim se ljudima družim i što radimo i gdje to radimo i kako to radimo joj je postalo drago što sam takav.
Čisto zato što zna da ako imam 100kn da ih neću dati za drogu nego za nekoliko piva.
Al naravno, saznala je to na način da sam joj doslovno objašnjavao što ti "normalni" mladi ljudi rade.
- john_constantine
ah, svi su roditelji takvi... Mog staroga nervira zato što slušam metal - ono, slušam motorhead i on meni "pa što slušaš te gluposti za 16 godišnjake? slušaj rock" i da mi popis stvari koje ne mogu više niti naći na torrentima.
A jedini metal koji mu valja je black sabbath.
Michel puši karu.
- Andrej
Pa lepo ti kaže starijohn_constantine wrote:ah, svi su roditelji takvi... Mog staroga nervira zato što slušam metal - ono, slušam motorhead i on meni "pa što slušaš te gluposti za 16 godišnjake? slušaj rock" i da mi popis stvari koje ne mogu više niti naći na torrentima.A jedini metal koji mu valja je black sabbath.
We're all mad here...
- Alastorus
Apsolutno ništa.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- keyboard_kant
dragi je pao ispit
ne znam kad ću ga vidjet opet
ne znam dal ću imat love za more
slabo mi je u zadnje vrijeme, ne znam što mi je
sutra moram na posao po ovoj sparini
itd itd
itd itd
And I feel this coming over like a storm again.
- Info
Previše klime i sad me peku oči
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Ašow
Sve bude ok.keyboard_kant wrote:dragi je pao ispit![]()
itd itd
btw. moci ces se suncati kod mene iduci tjedan
- Wendigo
a moje starce nervira što se igram na kompu sa 30 godina i nemogu to nikako shvatiti. također su im nejasni stripovi i fantasy/SF knjige u mojim godinama.john_constantine wrote:ah, svi su roditelji takvi... Mog staroga nervira zato što slušam metal - ono, slušam motorhead i on meni "pa što slušaš te gluposti za 16 godišnjake? slušaj rock" i da mi popis stvari koje ne mogu više niti naći na torrentima.A jedini metal koji mu valja je black sabbath.
nije da ih krivim, ipak smo ogromna dobna razlika...
ne daj bože da ikad saznaju da povremeno volim zapaliti travnate proizvode. ^^
mislim da bi doslovno umrli od šoka.
- john_constantine
a, starci kao starci, oni su već stara generacija.Wendigo wrote:a moje starce nervira što se igram na kompu sa 30 godina i nemogu to nikako shvatiti. također su im nejasni stripovi i fantasy/SF knjige u mojim godinama.john_constantine wrote:ah, svi su roditelji takvi... Mog staroga nervira zato što slušam metal - ono, slušam motorhead i on meni "pa što slušaš te gluposti za 16 godišnjake? slušaj rock" i da mi popis stvari koje ne mogu više niti naći na torrentima.A jedini metal koji mu valja je black sabbath.
nije da ih krivim, ipak smo ogromna dobna razlika...
ne daj bože da ikad saznaju da povremeno volim zapaliti travnate proizvode. ^^
mislim da bi doslovno umrli od šoka.
Michel puši karu.
- keyboard_kant
weee haaaaAšow wrote:Sve bude ok.keyboard_kant wrote:dragi je pao ispit![]()
itd itd
btw. moci ces se suncati kod mene iduci tjedan
dolazim na 4 dana ne jebe me
kupit ćemo bazen na napuhavanje i brčkati se u vrtu k?
And I feel this coming over like a storm again.
- Bub
a jbg, što očekuješ od dečka koji pije pivo s limunom.keyboard_kant wrote:ne jebe me
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
jbn vrućine, više dosta toga
... znam da je takvo godišnje doba, ali stvarno ga nevolim
... znam da je takvo godišnje doba, ali stvarno ga nevolim