Ah ovo je ipak drugačije, to je nešto što nisi birao i nažalost moraš, jer ti je obitelj. Ono na poslu ne moraš trpjeti.john_constantine wrote:ma sitnica u usporedbi što me čeka s bratom doma... s godinama je sve gori u ponašanju da je nepodnošljiv. Oni su obična sitnica u usporedbi s njim.
Što mi je maknulo smješak danas?
- Bub
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma naravno da ne bi napao. Pas koji laje ne grize. Samo sam mirno radio svoj posao i cerekao se na tu svoju foru koja ga je uvrijedila. Ali ostaviti ću ga na miru, nema potrebe ga provocirati.Bub wrote:Gade mi se takvi ljudi, a i ti bi trebao imati čvršći stav možda (to je samo moje mišljenje), pa ne vjerujem da bi te baš fizički napao. Sve bi ja to u Sibir, lopatu u ruke i prebacuj snjeg s jedne na drugu stranu, Gulag bi im bio spa centar.
Michel puši karu.
- Alastorus
Stara završila u bolnici,izgleda da će bit operacije.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
što joj je?Alastorus wrote:Stara završila u bolnici,izgleda da će bit operacije.
Michel puši karu.
- Alastorus
Nešto sa žući,nemam pojma godinama nije imala problema,i sad evo nočas ju je udesilo.
Now I lay me down to sleep,
- Asfodel
Što mi se frizura polako raspada i neće potrajati do večeras.. a ne znam sama napraviti
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ne mogu objasniti što me psihički boli, ali će me proći...
jedini lik mi je black sabbath... neka samo rastura.
jedini lik mi je black sabbath... neka samo rastura.
Michel puši karu.
- Andrej
- elrania
raspoloženje, ono za stjerat svakoga u pičku materinu raspoloženje. 
- Bub
Ide mi na jaja ova pompa oko Zrća, gdje god se okreneš, na svim portalim, vijest, dnevnik, WTF? 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
lol, ma glupost... u cijelom svijetu je normalno da imamo mjesta za partijanje i to, a kod nas je to sodoma i gomora...Bub wrote:Ide mi na jaja ova pompa oko Zrća, gdje god se okreneš, na svim portalim, vijest, dnevnik, WTF?
Michel puši karu.
- Bub
E pa baš to, ma nije to loše tko voli partijanje i ta nazovimo sodoma i gomora, nego pošto smo mi jako kontroverzna država i na sve se zgražamo tipa opijanje mladih u parkovima, seks na javnom mjestu, drogiraje etc., a ovo pošto ima Hrvatska koristi od turizma je pozdravljeno objeručke. Sise, golotinja, seks na plaži, drogiranje i ispijanje hektolitara alkohola, te prikazivanje istog u dnevniku sa smješkom. Kakava kontradikcija, tko tu koga da prostiš jebe?
- john_constantine
možda zato što smo izdvojili državu od crkve? 
a gle, od drogiranja mladih na parku, opijanja mladih domaćim gemištom na ulici i slično nemaš koristi, a ako ih sve skupiš na popularnom mjestu, prodaješ pivo za 20 kn i imaš ogromne zarade, naravno da ćeš zanemariti seks u javnosti, droge, alkohol i sve to. Samo neka troše.
a gle, od drogiranja mladih na parku, opijanja mladih domaćim gemištom na ulici i slično nemaš koristi, a ako ih sve skupiš na popularnom mjestu, prodaješ pivo za 20 kn i imaš ogromne zarade, naravno da ćeš zanemariti seks u javnosti, droge, alkohol i sve to. Samo neka troše.
Michel puši karu.
- Ašow
Pravilan marketing radi čuda.Bub wrote:Ide mi na jaja ova pompa oko Zrća, gdje god se okreneš, na svim portalim, vijest, dnevnik, WTF?
Zato je malo pivo tamo 30+ kn i svi koji vole sve sto vole mladi ce ici tamo.
- Bub
Ma ne smeta meni što se tamo radi, to što se tamo radi. Nego naš glupav narod i sistem koji sve osuđuje, čak i neke normalne stvari, a ovo je pozitiva koja se vrti svugdje zbog turizma. Primjer da imam kuću s bazenom i da pravim privatne partije svaki vikend s alkoholom, drogom, golotinjom...ljudi bi me osuđivali i pričali svakojake priče (što mene to ne bi diralo), ali Zrće je svima okay. Valjd' razumijete što želim reći?
Eto Jadranka je skinula dupe one cure s plakata za turizam, zato što je bilo pre vulgarno, a sise i ostalo u dnevniku s Zrća je wooohooo!!
Eto Jadranka je skinula dupe one cure s plakata za turizam, zato što je bilo pre vulgarno, a sise i ostalo u dnevniku s Zrća je wooohooo!!