Last Post Wins !!!11one
- Michel
Re: Last Post Wins !!!11one
Znaš što, neka. Baš mi je drago. Ovdje sam za Rome jer čuj ti ove novinare kao institucije nam ne rade posao i sad su oni uzeli pravdu u ruke, a ti isti nopvinari šute kad je u pitanju Mamić i ostala smeća. Tad su manji od makovog zrna. nek se pozabave sa pravim probleima u državi, sa ljudima koji zbilja kradu i sramote. Neka, baš mi je drago.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Predobro. Premotajte malo od 15. minute počinje u školi. Ovo je baš povijesna snimka. Prije 27 godina.
Dude they're so many similarities to high school then and high school now. That part when the student asks the teacher "did you grade our tests yet" that for some weird reason hit me because that's what we do now and I know that's a common question but that same girl asked the same question as I would but 27 years ago. Those kids jumping in the way to get on camera, just like how kids jump on camera for snap chat pictures. That just proves that if kids had let's say iPhones in the 90s, then it'd have the same effect as kids today and vice versa. Basically the human mind doesn't change, it's the environment that tells the mind to adapt itself to current standards. It's just really trippy how one day in our universe some random kid decided to film his day and 27 years later people like myself watch this and feel all the similarities and it makes us sad. It makes us sad because this is us, movies depicted 90s highschool as something to die for and showing all of these groups like jocks, nerds, popular girls, and goths. But here we are, watching this video with a bunch of kids in a diverse school all going about their day. Humanities traditions don't change, they evolve, but with evolution there's always that piece of you that stays and we have that piece of 90s highschool still in us.
-
olio
Nemoze svaki novinar radit koju god pricu hoce...nece mu biti objavljena. Ipak oni zive od toga. Trudis se u svojim okvirima.Michel wrote: ↑16 Sep 2017, 21:31Znaš što, neka. Baš mi je drago. Ovdje sam za Rome jer čuj ti ove novinare kao institucije nam ne rade posao i sad su oni uzeli pravdu u ruke, a ti isti nopvinari šute kad je u pitanju Mamić i ostala smeća. Tad su manji od makovog zrna. nek se pozabave sa pravim probleima u državi, sa ljudima koji zbilja kradu i sramote. Neka, baš mi je drago.
Kad je mamic i takvi u pitanju...to je riskiranje zivota. Zasto bi novinari trebali riskirati tek tako zivot? Ili se izlagati opasnosti pa cak i samo od medijske hajke protiv njih?
Nisu oni vitezovi na bijelom konju nego kao i mi, rade svoj posao.
E sad, ti cekas jednog viteza. Ja se nadam da ce biti takvih, ali znas vec da ovdje takvi zavrse mrtvi kadtad... (od novijih...Pukanic) ili ih proglase ludima i gurnu na margine i zabrane objavljivanje u medijima. Na kraju spadnu na pisanje na blogu koji govori istinu a nitko ne cita. To je nasa stvarnost
- lemonzoo
Nabrojao si jedini bitan slučaj ubojstva novinara od raspada Jugoslavije. Nije ovdje baš tako strašno, nismo u Rusiji. A za Pukija se ne zna zašto je ubijen jer nisu nađeni nalogodavci.
- hitman_4
kod nas je Šprajc vrhunac istraživačkog novinarstva 
prije 10-12 godina je bio zanimljiv medijski rat između Globusa(Malić, Pavić) i Nacionala(Pukanić, Bero Jelinić)
https://www.24sata.hr/news/vlasniku-nac ... i-on-57756
prije 10-12 godina je bio zanimljiv medijski rat između Globusa(Malić, Pavić) i Nacionala(Pukanić, Bero Jelinić)
https://www.24sata.hr/news/vlasniku-nac ... i-on-57756

- Michel
Pretjeruješ. Dobro je lemonzoo napisao, ima samo jedan slučaj ubojstva novinara od jugoslavije. To je kao da kažeš da su huligani glavni problem države, da su baklje problem, a nema niti jedno ubojstvo navijača kod nas niti je itko ikad nekog ubio sa bakljom.olio wrote: ↑17 Sep 2017, 12:02Nemoze svaki novinar radit koju god pricu hoce...nece mu biti objavljena. Ipak oni zive od toga. Trudis se u svojim okvirima.Michel wrote: ↑16 Sep 2017, 21:31Znaš što, neka. Baš mi je drago. Ovdje sam za Rome jer čuj ti ove novinare kao institucije nam ne rade posao i sad su oni uzeli pravdu u ruke, a ti isti nopvinari šute kad je u pitanju Mamić i ostala smeća. Tad su manji od makovog zrna. nek se pozabave sa pravim probleima u državi, sa ljudima koji zbilja kradu i sramote. Neka, baš mi je drago.
Kad je mamic i takvi u pitanju...to je riskiranje zivota. Zasto bi novinari trebali riskirati tek tako zivot? Ili se izlagati opasnosti pa cak i samo od medijske hajke protiv njih?
Nisu oni vitezovi na bijelom konju nego kao i mi, rade svoj posao.
E sad, ti cekas jednog viteza. Ja se nadam da ce biti takvih, ali znas vec da ovdje takvi zavrse mrtvi kadtad... (od novijih...Pukanic) ili ih proglase ludima i gurnu na margine i zabrane objavljivanje u medijima. Na kraju spadnu na pisanje na blogu koji govori istinu a nitko ne cita. To je nasa stvarnost
Novinari su navjeća ljudska smeća i ne vidim niti jedan razlog zašto bi ih netko branio. Govorim za ove novinare sa glavnih televizija. Ne one prave istraživačke novinare koji se izlažu opasnosti. Ovi sa nove tv su takva propaganda i tako mi je drago što im se dogodilo. Ako su ti romi glavni problem u državi, onda ću se ranit. Šute kad god Mamić ima presicu, samo ga gledaju i ništa ne govore. Obični papci, a mogu postaviti toliko bitnih pitanja. Samop da su novinari složni ti sa glavnih televizija pa da ih se ne može desetak skupiti i početi bosti sve te glavne na vlasti.
Ali ne, sa jedne strane imamo ograničenog stankovića, sa druge ograničenog Šprajca. Zabava za javnost. Ok gle, kako li je samo Šprajc smiješan, a lik je ekstremnist i to ne skriva. Radi za jednu stranu. Umjesto da budu svoji i pokušaju nešto napraviti. Zato mi je i drago što je ona iz hrvatske uživo dobila otkaz.
Novinari sa tih glavnih televizija su tu da šire propagandu i zabavljaju nas sa crnom kronikom (najviše nova tv), žutilom (najviše rtl) i propagandom (najviše hrt). Novinare mrzim više od bilo koga, najveća ološ u državi. Smeća, nemoralne nakaze ljudskog šljama. Želim im sve najgore. Upravo zbog toga što imaju alat da naprave promjene čast izuzetcima.
- hitman_4
- lemonzoo
- hitman_4
portali i clickbait su uništili istraživačko novinarstvo. Prije 10 godina je bila bolja situacija, postojala je Latinica, Dossier.hr i sl. emisije. Urednici tih emisija(Latin, Ana Jelinić) su danas uhljebi na hrtu te su daleko od ozbiljnog novinarstva. Yotube je za naše novinare science fiction
Jedina nada za novinarstvo je da RT otvori podružnicu (kao što je CNN napravio sa N1) jer bi to bio jedini medij koji ne bi bio financiran od eu fondova i američke ambasade

- lemonzoo
Danas imamo Bujicu. Velimir je za mene vrhunski novinar i uvijek sve temeljito istraži prije nego prezentira u emisiji.hitman_4 wrote: ↑19 Sep 2017, 14:20portali i clickbait su uništili istraživačko novinarstvo. Prije 10 godina je bila bolja situacija, postojala je Latinica, Dossier.hr i sl. emisije. Urednici tih emisija(Latin, Ana Jelinić) su danas uhljebi na hrtu te su daleko od ozbiljnog novinarstva. Yotube je za naše novinare science fictionJedina nada za novinarstvo je da RT otvori podružnicu (kao što je CNN napravio sa N1) jer bi to bio jedini medij koji ne bi bio financiran od eu fondova i američke ambasade
Otvoreno ima dobar koncept, ali nije dobar jer ga vode prosječni novinari.
- copycat
Pitanje.
Ima li tko gradski vrtu ZG?
Imam pitanja vezano za to pa me zanima
Ima li tko gradski vrtu ZG?
Imam pitanja vezano za to pa me zanima
- copycat
Je li tiko gledalo Novi film od Stephen Kinga? Gerald's Game?
- copycat
predobro
- Michel
U nedozvoljenom sam minusu od 1. 10., sitno (250kn), kad trebam to otplatit u roku koliko dana? Jel si mogu uzet čitavi mjesec ili ima određeni period koliko mogu biti u nedozvoljenom. Dakle, ovo je nedozvoljeni, onaj crveni zbog kojeg ide crna lista i ko zna što sve.