Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- elrania
- john_constantine
- Asfodel
Vino.john_constantine wrote:lol, ma ne znam što bi drugo pio u kafiću... Votka isto deblja?
Znamo kako je korisno u dnevnim umjerenim količinama za žile bla bla
I btw, ne znam kad ću konačno čut od nekog nešto korisno, tipa da ne ide na dijetu nego da mijenja prehranu kako bi izgubio kile. Nakon dijete kad počneš jest/pit uobičajeno to se kao neće vratit?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
smanjivanje prehrane je opcenito glup potez, jer se samim time smanjuje unos onih neophodnih tnavi u organizam. ja znam da ja ne mogu s malo hrane, tak da dijeta u standardnom obliku ne prolazi.
jedem dok ne budem sita, al nema vise tovljenja svega u sebe...
al tako bi mi dobro dosao jedan kebab sada
- john_constantine
he, ma to sam mislio. Ne idem baš na dijetu, nego baš da promijenim prehranu. Umjesto da jedem samo sendviće u menzi, već mjesec dana jedem gotovu hranu u menzi - rižine okruglice, piletinu, povrće, svinjetinu, duveč, pileća jetrica i sve što imaju... A morati ću se odreči onda cole, i smanjiti dozu kruha dok ga ne izbacim iz upotrebe. I vježbanje tri puta na tjedan. salame sam ionako prestao odavno jesti...Asfodel wrote:Vino.john_constantine wrote:lol, ma ne znam što bi drugo pio u kafiću... Votka isto deblja?
Znamo kako je korisno u dnevnim umjerenim količinama za žile bla bla![]()
I btw, ne znam kad ću konačno čut od nekog nešto korisno, tipa da ne ide na dijetu nego da mijenja prehranu kako bi izgubio kile. Nakon dijete kad počneš jest/pit uobičajeno to se kao neće vratit?
Michel puši karu.
- Asfodel
O tome i govorim, ne kužim kako svijet još nije skužio glupost pojma dijete. Nema smisla. Onda bi trebali svaki put kad im se nakon dijete vrati - opet na dijetu, i tako cijeli život ako već žele.elrania wrote:smanjivanje prehrane je opcenito glup potez, jer se samim time smanjuje unos onih neophodnih tnavi u organizam. ja znam da ja ne mogu s malo hrane, tak da dijeta u standardnom obliku ne prolazi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out