Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Tattoo & Piercing

Post by Bub » 03 Oct 2010, 17:12

elrania wrote:do pred 2 godine sam bila skroz blijeda i onda sam počela manje crveniti na plaži i više hvatati boje i nikako da se naviknem na to.
ko da gledam drugu osobu i ne sviđa mi se ta tamnija verzija.
nisam prirodna crvenokosa, al su mi prirodna boja kose i oči svijetle.
a gle, kako ghost ne podnosi to blijedo, meni je pak tamno na meni loše. ne znači da mi tamnoputi ljudi ne valjaju; samo na sebi to ne mogu prihvatiti :lol:
Meni osobno to ne igra veliku ulogu, lijepo mi je i jedno i drugo mislim navikne se čovjek. Jest da volim više malo tamnije, ali opet tako ne volim preplanule ljude koji su pre tamni, to mi je jako odbojno. Doduše nikad nisam bio s crvenokosom djevojkom koje su blijeđe same po sebi, a to mi je nekako želja. :zubifale:

da da puno offtopičarimo :rolleyes:

callac

Post by callac » 03 Oct 2010, 17:44

Ghostface wrote:Na meni bi tamno dobro stajalo jer iman tamnu kosu i svijetle oči. E al jebiga, mora se tu nešto zajebat...
pucaš na ovaj look? :lol:
Image

Uploaded with ImageShack.us

http://www.dailymotion.com/video/xcl4b9 ... ksuala_fun
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 03 Oct 2010, 21:05

ja nemam problema s tim, tamnija koža, tamna kosa i oči :zubifale:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Oct 2010, 01:12

a ja sam pak precrn. već u 5. mjesecu dobijem boju, for fak sejk... :roll: :lol:

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 01:13

Wendigo wrote:a ja sam pak precrn. već u 5. mjesecu dobijem boju, for fak sejk... :roll: :lol:
ah, a već sam pomislila da si došao tu apdejtat kak tvoji planovi za ono neš što si pričao. :D
si odustao u međuvremenu od toga il bude to kad tad?

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Oct 2010, 01:15

elrania wrote:
Wendigo wrote:a ja sam pak precrn. već u 5. mjesecu dobijem boju, for fak sejk... :roll: :lol:
ah, a već sam pomislila da si došao tu apdejtat kak tvoji planovi za ono neš što si pričao. :D
si odustao u međuvremenu od toga il bude to kad tad?
nope, još ništa. trenutno nemogu ni pomisliti da par tisuća kuna potrošim na tetoviranje. :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 07:10

Ja sam prirodno plava, plavo-zelenoh oćiju i bijela ko sir i oduvijek sam ko dijete patila zato što i ljeti na moru dobijem neku blago brončanu nijansu prije nego se počnem ljuštit. Sve moje kolegice su bile preplanule, ja skoro ništa; ajde jedina pozitivna stvar je što ne crvenim, mislim, samo mi još i to fali :lol: :facepalm:
Sad me više to moje bljedilo nimalo ne smeta, zapravo sam ga počela cijenit.
Na mojoj koži svaka boja za tetoviranje ostaje gotovo identična kao prvi dan, čak i žuta, sve se lijepo savršeno vidi i zbilja mi se sviđa taj kontrast intenzivnih boja i blijede kože.
nije da se ja sad skrivam od sunca; naravno da idem na kupanje i uživam u suncu, ali nikad više onako panično ne hvatam boju pod svaku cijenu, boli me briga, kolko primi, primi. Meni je bitnije da mi se neka druga boja prima :D
Eto, tako se ono što me od malena smetalo na meni, na kraju pretvorilo u prednost.
bdw, ovaj tjedan bi se to sidro konačno trebalo i nacrtat :D
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 11:41

ma ja sam blijed da nemogu bit blijeđi :lol: ako odem na more 2 tj. sunčam se,dobijem dobru boju,i to me drži do zime,onda opet isto,smeta mi to,rađe bi bija tamniji ,isto ka ghost :D a kad su u pitanju cure,blijedo mmmmmm,još ako je koža nježna,glatka ,damn... :oops: i nekako mi šminka puno bolje stoji na blijeđim curama,pogotovo crveni ruž :rolleyes:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 11:48

he, ko zna zna :partyman:
crveni ruž je obavezan... , trenutno imam neki svjetlije nijanse, onako boja maka :prayer:
Image

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2010, 13:45

elrania wrote:Image
koja boja kose :heart: :heart:
Image

elrania

Post by elrania » 06 Oct 2010, 17:33

odlučila danas otić bušiti septum, jer je baš nekako loše vrijeme, a već mi je postao običaj potrefiti kišurine i hladnoće kad se zaputim do salona :lol:

i odlučila ovaj put staviti segment ring, ali nisu imalu onu veličinu koju sam ja htjela (tik uz nos) pa se naručilo i bude valjda to uskoro :D
sam se nadam da ne bude opet zajebavalo ko prije. bila sam skroz odustala od ovog pirsa nakon vađenja prvog nakita, al prevrtljivost ne da mira i moram mu dat još jednu šansu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 06 Oct 2010, 17:36

oho, super, sviđa mi se izbor nakita.
ja sam ih neki dan zvala da se naručim za crtanje, ali tek 21-og. a ja računala da će bit ovu subotu možda :(
strpljen-spašen... bar imam vremena još progruntat sve sitne detalje koje želim (kao da to već nisam huh :roll: )
Image

Josef K

Post by Josef K » 08 Oct 2010, 12:26

Image

:prayer:

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Oct 2010, 16:44

Već sam stavila na ovaj topic sličnu, samo ljepšu: s dva slona sa svake strane :lol: :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 08 Oct 2010, 17:07

kako je dobra slika :)
Image

Post Reply