Ghost, ljepota je u oku promatrača!
Tattoo & Piercing
- Asfodel
Re: Tattoo & Piercing
Ghost, ljepota je u oku promatrača!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ne zezan se. Ode mi niko ne može reć ništa jer san i sam jako blid i mrzin to, jako mrzin to. Na ženama možda i stoji, al samo nekima... možda.Asfodel wrote:![]()
Ghost, ljepota je u oku promatrača!Osobno se slažem s tobom (zapravo, blijeda koža mi je čak i jako odbojna) ..i imam neki osjećaj za feeling da se zajebavaš?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Onda smo u istoj gabuliGhostface wrote:Ne zezan se. Ode mi niko ne može reć ništa jer san i sam jako blid i mrzin to, jako mrzin to. Na ženama možda i stoji, al samo nekima... možda.Asfodel wrote:![]()
Ghost, ljepota je u oku promatrača!Osobno se slažem s tobom (zapravo, blijeda koža mi je čak i jako odbojna) ..i imam neki osjećaj za feeling da se zajebavaš?
I offtopičkarimo tu mač
- Scarface
Da, i sad još probaj bit takva u Dalmaciji... mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
- Bub
Ghostface wrote:mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.
Utjeha, dobro ipak nam je i predsjednik dosta blijede kože, kao da nema čarape i patike.
SpoilerShow

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Njemu i osobnost odgovara anemičnom izgledu, baš mu se fino posložiloBub wrote:Ghostface wrote:mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.![]()
![]()
Utjeha, dobro ipak nam je i predsjednik dosta blijede kože, kao da nema čarape i patike.
SpoilerShow
- elrania
meni je svaka nijansa koju dobijem preko ljeta stepenica više k tome da se osjećam prljavo i ko mali romić.Asfodel wrote:Nema mi ništa puteno ni zdravo ili privlačno u tome. Ljeto mi je jedini spas.
ok mi je jedino na nogama malo boje, al ne mogu dočekat da se opet vratim na svoje blijedo.
...i nisam nikada to percipirala ko bolesni izgled (iako bi vjerojatno količina žila koja mi se pozna po prsima i trbuhu mogla voditi prema tome).
- Bub
Asfodel wrote:Njemu i osobnost odgovara anemičnom izgledu, baš mu se fino posložilo
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Ja isto odem dva puta na kupanje i k'o cigo izgledam, ali meni to ne smeta dok za razliku od moje sestre koja je isto bijela kao papir.elrania wrote:meni je svaka nijansa koju dobijem preko ljeta stepenica više k tome da se osjećam prljavo i ko mali romić.Asfodel wrote:Nema mi ništa puteno ni zdravo ili privlačno u tome. Ljeto mi je jedini spas.
ok mi je jedino na nogama malo boje, al ne mogu dočekat da se opet vratim na svoje blijedo.
...i nisam nikada to percipirala ko bolesni izgled (iako bi vjerojatno količina žila koja mi se pozna po prsima i trbuhu mogla voditi prema tome).
- elrania
ma meni treba bar 3-4 tjedna da upola tako izgledamBub wrote: Ja isto odem dva puta na kupanje i k'o cigo izgledam, ali meni to ne smeta dok za razliku od moje sestre koja je isto bijela kao papir.
ovo što sam htjela reć je da si izgledam grozno i kad dobijem koju nijansu tamniju od ove svoje prirodne. iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.
- Ašow
- Bub
Ne kužim, zašto? Ček ti imaš prirodnu boju crvene kose? Pošto crvenokose djevojke su većinom blijeđe.elrania wrote:iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.
- elrania
do pred 2 godine sam bila skroz blijeda i onda sam počela manje crveniti na plaži i više hvatati boje i nikako da se naviknem na to.Bub wrote:Ne kužim, zašto? Ček ti imaš prirodnu boju crvene kose? Pošto crvenokose djevojke su većinom blijeđe.elrania wrote:iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.
ko da gledam drugu osobu i ne sviđa mi se ta tamnija verzija.
nisam prirodna crvenokosa, al su mi prirodna boja kose i oči svijetle.
a gle, kako ghost ne podnosi to blijedo, meni je pak tamno na meni loše. ne znači da mi tamnoputi ljudi ne valjaju; samo na sebi to ne mogu prihvatiti
mhm, da, offtopic, cijelo vrijeme imam dojam da pričamo u ženskom kutku pa mi je promaklo da spamamo tu
- Scarface
Na meni bi tamno dobro stajalo jer iman tamnu kosu i svijetle oči. E al jebiga, mora se tu nešto zajebat...