Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Tattoo & Piercing

Post by Asfodel » 03 Oct 2010, 16:13

:lol:
Ghost, ljepota je u oku promatrača! :lol: Osobno se slažem s tobom (zapravo, blijeda koža mi je čak i jako odbojna) ..i imam neki osjećaj za feeling da se zajebavaš? :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2010, 16:27

Asfodel wrote::lol:
Ghost, ljepota je u oku promatrača! :lol: Osobno se slažem s tobom (zapravo, blijeda koža mi je čak i jako odbojna) ..i imam neki osjećaj za feeling da se zajebavaš? :lol:
Ne zezan se. Ode mi niko ne može reć ništa jer san i sam jako blid i mrzin to, jako mrzin to. Na ženama možda i stoji, al samo nekima... možda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Oct 2010, 16:30

Ghostface wrote:
Asfodel wrote::lol:
Ne zezan se. Ode mi niko ne može reć ništa jer san i sam jako blid i mrzin to, jako mrzin to. Na ženama možda i stoji, al samo nekima... možda.
Onda smo u istoj gabuli :supz: I ja sam sama sebi odvratna takva i izgledam kao da umirem od neke bolesti. Nema mi ništa puteno ni zdravo ili privlačno u tome. Ljeto mi je jedini spas.

I offtopičkarimo tu mač :partyman:

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2010, 16:36

Da, i sad još probaj bit takva u Dalmaciji... mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 03 Oct 2010, 16:41

A qe, meni je to lijepo i mos ga jebat.
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 16:43

Ghostface wrote:mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.
:zubifale: :zubifale:

Utjeha, dobro ipak nam je i predsjednik dosta blijede kože, kao da nema čarape i patike.
SpoilerShow
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Oct 2010, 16:45

Bub wrote:
Ghostface wrote:mislin da postoji negdi neki zakon po kojemu me mogu izbacit odavde.
:zubifale: :zubifale:

Utjeha, dobro ipak nam je i predsjednik dosta blijede kože, kao da nema čarape i patike.
SpoilerShow
Image
Njemu i osobnost odgovara anemičnom izgledu, baš mu se fino posložilo :lol:

elrania

Post by elrania » 03 Oct 2010, 16:46

Asfodel wrote:Nema mi ništa puteno ni zdravo ili privlačno u tome. Ljeto mi je jedini spas.
meni je svaka nijansa koju dobijem preko ljeta stepenica više k tome da se osjećam prljavo i ko mali romić.
ok mi je jedino na nogama malo boje, al ne mogu dočekat da se opet vratim na svoje blijedo.
...i nisam nikada to percipirala ko bolesni izgled (iako bi vjerojatno količina žila koja mi se pozna po prsima i trbuhu mogla voditi prema tome).

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 16:47

Asfodel wrote:Njemu i osobnost odgovara anemičnom izgledu, baš mu se fino posložilo :lol:
:prayer: :zubifale:

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 16:51

elrania wrote:
Asfodel wrote:Nema mi ništa puteno ni zdravo ili privlačno u tome. Ljeto mi je jedini spas.
meni je svaka nijansa koju dobijem preko ljeta stepenica više k tome da se osjećam prljavo i ko mali romić.
ok mi je jedino na nogama malo boje, al ne mogu dočekat da se opet vratim na svoje blijedo.
...i nisam nikada to percipirala ko bolesni izgled (iako bi vjerojatno količina žila koja mi se pozna po prsima i trbuhu mogla voditi prema tome).
Ja isto odem dva puta na kupanje i k'o cigo izgledam, ali meni to ne smeta dok za razliku od moje sestre koja je isto bijela kao papir.

elrania

Post by elrania » 03 Oct 2010, 16:55

Bub wrote: Ja isto odem dva puta na kupanje i k'o cigo izgledam, ali meni to ne smeta dok za razliku od moje sestre koja je isto bijela kao papir.
ma meni treba bar 3-4 tjedna da upola tako izgledam :lol:
ovo što sam htjela reć je da si izgledam grozno i kad dobijem koju nijansu tamniju od ove svoje prirodne. iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.

Ašow

Post by Ašow » 03 Oct 2010, 16:56

Pa samo ti gaji bljedilo oooargh.
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 17:00

elrania wrote:iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.
Ne kužim, zašto? Ček ti imaš prirodnu boju crvene kose? Pošto crvenokose djevojke su većinom blijeđe.

elrania

Post by elrania » 03 Oct 2010, 17:05

Bub wrote:
elrania wrote:iskreno sam si fuj svaki put kad se pogledam u ogledalo.
Ne kužim, zašto? Ček ti imaš prirodnu boju crvene kose? Pošto crvenokose djevojke su većinom blijeđe.
do pred 2 godine sam bila skroz blijeda i onda sam počela manje crveniti na plaži i više hvatati boje i nikako da se naviknem na to.
ko da gledam drugu osobu i ne sviđa mi se ta tamnija verzija.
nisam prirodna crvenokosa, al su mi prirodna boja kose i oči svijetle.
a gle, kako ghost ne podnosi to blijedo, meni je pak tamno na meni loše. ne znači da mi tamnoputi ljudi ne valjaju; samo na sebi to ne mogu prihvatiti :lol:

mhm, da, offtopic, cijelo vrijeme imam dojam da pričamo u ženskom kutku pa mi je promaklo da spamamo tu :lol:

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2010, 17:10

Na meni bi tamno dobro stajalo jer iman tamnu kosu i svijetle oči. E al jebiga, mora se tu nešto zajebat...

Post Reply