Ajmo pit onda.Bub wrote:tražim dobru dušu koja će me spasit mojih muka?
ećeSpoilerShowmoram smirit malo privatni život, ni jedna me punica za zeta n
Dodji na vezove na večer vina i kulina paš vidit koliko je rakija ogromno zlo.
Ajmo pit onda.Bub wrote:tražim dobru dušu koja će me spasit mojih muka?
ećeSpoilerShowmoram smirit malo privatni život, ni jedna me punica za zeta n

Morao sam podijeliti kad mi je stvarno žao, pogotovo kad vidiš ljudima u očima koliko im znači pas.callac wrote:bub, nemoj me bedirati sa pričama o psima... to mi je uvijek teško za čuti...
Uff da baš bad, meni je dobro što imamo dežurstvo i ljudi stvarno vole svoj posao, odlični su...eto danas je nedjelja i došli su od kuće pomoći tome fox terijeru i mome psu.Andrej wrote:Trebao si brate da vidiš mene kada mi se mačka povredila u 2 ujutro.
Isekla deo obraza i u roku od sat vremena se toliko upalilo i nakupilo gnoja da joj je taj deo bio veći od ostatka glave.
Ni jedan jebeni veterinar (koji navodno rade 24/h) se nije javio na telefon.
To je bila kućna operacija iz knjige.
zat što je znala da ćeš joj pomoći time.. životinje me uvijek iznova fasciniraju svojom inteligencijom i dobrotomAndrej wrote:Ma brate, mene je šokiralo koliko je bila mirna dok sam je sekao i posle stavljao razna sranja protiv infekcija
Na sve to je posle legla pored mene i celu noć zadovoljno prela i mrmljala
Još da ne prde na kvarno kad ti dođu gosti i da im ne smrdi iz usta kad podrignu ko hajdučki opanak.....callac wrote:zat što je znala da ćeš joj pomoći time.. životinje me uvijek iznova fasciniraju svojom inteligencijom i dobrotom
uf, i meni je to bilo traumatično iskustvo... Cijelu ruku su mi ispikali iglama. Kažu da ne boli, ma vraga ne boli... Boli i kada doniram krv, naročito kada mi izvade iglu. Živi užas... A ništa, stisneš zube i trpiš.Zadro wrote:Ja odbijam to! Ko klinac sam stalno bio na tim sranjima i još imam traume.elrania wrote:neugodni problemi zbog kojih moram na testiranje za alergije
Doktor me tjera da idem jer mi tablete ne pomažu, al puhat ču nos rađe
john_constantine wrote:uf, i meni je to bilo traumatično iskustvo... Cijelu ruku su mi ispikali iglama. Kažu da ne boli, ma vraga ne boli...Zadro wrote:Ja odbijam to! Ko klinac sam stalno bio na tim sranjima i još imam traume.elrania wrote:neugodni problemi zbog kojih moram na testiranje za alergije
Doktor me tjera da idem jer mi tablete ne pomažu, al puhat ču nos rađe