Dobro to je individualno, netko voli ovako netko onako. Kao što netko ima fetiš na djevojke s naočalama, a netko ne. Ljudi se razlikuju, ali ako netko nešto voli zašto ne (ne treba ga odmah gledat krivim očima), a i opet s druge strane pa to je njegovo/njeno tijelo, zašt bi ja zabadao svoj nos u to. Callac ne mislim na tebe nego opčenito. Čak i oni izbušeni što su bili prije ovih postova, meni ne bi bilo uopće neugodno pored takvih ljudi, a vjerojatno su i oni svjesni što imaju na sebi i to vole i nevjerujem da će skinit tek tako olako. Ja sam uvjek za ako se nekom nešto sviđa, promisli prvo dva puta pa napravi ionako je ovaj život kratak i treba ga proživit i pružit si stvari koje želiš.Andrej wrote:Mislim, da kad si mlad - treba da radiš šta god hoćeš, ako treba i lobanju da bušiš, jer kad omatoriš - ima da te zabole dupe kako izgledaš![]()
Hajde da realno pogledamo oko sebe....mislim....pola njih(matoraca) ima dužu kosu na ušima i obrvama nego na glavi i zabole ih šta neko misli o tome jer su spucali sto godina u dupe i duplo su mudriji od nas![]()
Doduše, shvatam deo o koži koji pominje callac. Kad žena ima lepu kožu, to je 10 puta seksipilnije od 500 tetovaža i nakita.
U svakom slučaju, tetovaža je umetnost kao i svaka druga, pa samim tim ima svoje vrednosti.
Kao što kažeš tetovaža je umijetnost i dok god nije neka glupost, lijepo je za vidjet tako nešto.