21. nevečer bježim na hvar na par dana.
Što mi je izmamilo smješak danas?
- Wendigo
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
ah... 22. su. 
- Asfodel
Profesoru koji se danas kurčio latinskim cijelu komisiju, kad je konačno prozborio na hrvatskom ja mu spustim, jer je upotrijebio nazivlje koje se već neko vrijeme ne upotreljava
(a inače jedna od tih ženski ruši na tome, iako to nije netočno)
Prof meni: zamislite situaciju da istražni sudac dođe okrivljeniku i kaže mu da ga može osloboditi istražnog zatvora od koluzijske opasnosti... bla bla bla
Ja: ne razumijem pitanje, istražni sudac ne postoji.
(smijeh studenata)

Prof meni: zamislite situaciju da istražni sudac dođe okrivljeniku i kaže mu da ga može osloboditi istražnog zatvora od koluzijske opasnosti... bla bla bla
(smijeh studenata)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
Svaka cast!Asfodel wrote:Profesoru koji se danas kurčio latinskim cijelu komisiju, kad je konačno prozborio na hrvatskom ja mu spustim, jer je upotrijebio nazivlje koje se već neko vrijeme ne upotreljava(a inače jedna od tih ženski ruši na tome, iako to nije netočno)
(smijeh studenata)
![]()
![]()
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Jane Doe
- Sammy
dođem do kladionice s listićem koji sam bio uvjeren da sam opušio, odem provjerit, a kad ono dobitan, sjelo neočekivanih 105kn

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
sredila si net u stanu. doduše, ne ide bez kabla zasad...
- Alastorus
Vratio sam se doma

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- metallicat
Asfodel wrote:Profesoru koji se danas kurčio latinskim cijelu komisiju, kad je konačno prozborio na hrvatskom ja mu spustim, jer je upotrijebio nazivlje koje se već neko vrijeme ne upotreljava(a inače jedna od tih ženski ruši na tome, iako to nije netočno)
(smijeh studenata)
![]()
![]()

- elrania
skoro pa sam se raspakirala do kraja i najbolje od svega, proradio mi fotić nakon godinu i pol crknutosti!!!
(nadam se da neće opet krenuti zajebavati)
bilo je nešto malo slika na njemu među kojima i ovo

(nadam se da neće opet krenuti zajebavati)
bilo je nešto malo slika na njemu među kojima i ovo
- john_constantine
situacija u vlaku danas.... ma naporan posao i to, nedostaje dosta radnika (godišnji, bolovanje, seminar) i pun kufer posla, ali dobro sam se proveo s prijateljem na poslu i još mu poklonio cijelu flašu pive. Sedmo davanje krvi danas, pa sam dobio hranu i pivo, he.
Ma stvarno mi je super ići s nekim poslije posla, baš ono da si u društvu, a ne kako je bilo u osnovnoj gdje je još "najbolji frend" nagovarao druge da bježe od mene...
I još upoznao filmofila i ljubitelja breaking bad u vlaku. Onako, slučajno, nešto me pita, a ja nisam imao slušne aparate radi znoja, i dok sam stavio, krene razgovor i tako do zadnje stanice o filmovima, muzici, serijama i to. U tim trenucima mi najviše smeta moja nagluhost jer ponekad pobrkam dosta stvari tijekom razgovora, ali simpa lik koji se baš i potrudio, he, što se baš rijetko vidi danas.
Ostavili smo si skype adresu i studira u vž, ako i ne odgovori, nema veze. Ovo mi je danas baš bio super dan i ništa mi ga ne može pokvariti.
Može me i mišićavi crnac jebati, ali ne skidam osmijeh s lica danas.
Ma stvarno mi je super ići s nekim poslije posla, baš ono da si u društvu, a ne kako je bilo u osnovnoj gdje je još "najbolji frend" nagovarao druge da bježe od mene...
I još upoznao filmofila i ljubitelja breaking bad u vlaku. Onako, slučajno, nešto me pita, a ja nisam imao slušne aparate radi znoja, i dok sam stavio, krene razgovor i tako do zadnje stanice o filmovima, muzici, serijama i to. U tim trenucima mi najviše smeta moja nagluhost jer ponekad pobrkam dosta stvari tijekom razgovora, ali simpa lik koji se baš i potrudio, he, što se baš rijetko vidi danas.
Ostavili smo si skype adresu i studira u vž, ako i ne odgovori, nema veze. Ovo mi je danas baš bio super dan i ništa mi ga ne može pokvariti.
Može me i mišićavi crnac jebati, ali ne skidam osmijeh s lica danas.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Jane Doe
- john_constantine
baš stvarno super dan + recenzije za Dylan Dog movie.
Još samo da se film skine, složi i sprema se za gledanje što prije. 16 mi ulazi kao sretan broj, he. 
Michel puši karu.
- john_constantine
ma stvarno odličan dan danas kao nikad u životu.... Born of Bayou

Michel puši karu.
- callac
cons, uplati loto danas i dijeli samnom pola pola 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.