Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Alastorus
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Ovo je tip dana kad poželim napravit određeni killing spree. Mrzovoljno, umorno i živčano do bola.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- cactus
Jučer je bio dan kada.....
Fantastični ručak u programu je propao jer se kupila kriva i nekvalitetna riba a vino po preporuci je nekakakav loš polušampanjac .
Teško nabavljena igra (Diablo 3) ne mogu pokrenuti jer neće....
Odlazak na koncert se pretvorio u sakupljanju ekipe koja se uspjela zabiti od alkohola daleko prije...
Sve ovo pojedinačno i nije tragično ali ipak mi je pokvarilo DAN.

Fantastični ručak u programu je propao jer se kupila kriva i nekvalitetna riba a vino po preporuci je nekakakav loš polušampanjac .
Teško nabavljena igra (Diablo 3) ne mogu pokrenuti jer neće....
Odlazak na koncert se pretvorio u sakupljanju ekipe koja se uspjela zabiti od alkohola daleko prije...
Sve ovo pojedinačno i nije tragično ali ipak mi je pokvarilo DAN.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- callac
odspavala sam 13h u komadu... 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ja nekih 12 nakon više uzastopnh neispavanih.callac wrote:odspavala sam 13h u komadu...
inače sam super, ali tako mi je mama digla tlak jučer, ajmeee.

- Asfodel
Kao da živim na rubu
(novooznačene minske table i trake na mjestima po kojima sam nonšalantno hodala prošli tjedan da si skratim put)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
đizs kako mi je dosadno!!! nikad dosadniji godišnji odmor, a već mi je skoro tjedan dana prošlo... nemam se s kim družiti, dečko radi još do petka pa tek tad idemo na more. oće doć netko na kavu?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ajd, bar odeš na more; sve me već deprimiraju slike što ljudi dodaju po fejsu di su sve bili i jesu atm. svodi mi se sve na čekanje 10. mjeseca na istom mjestu. čak ni od rijeka niš, jer nitko neće ić, nit me ima tko otpeljat.
nema me u zgu još neko vrijeme, ne mogu živjet u sobi tamo tak da nažalost kava ne. a rado bih i sama neku dinamiku...taman poozdravljala i mogu/oću među ljude...
nema me u zgu još neko vrijeme, ne mogu živjet u sobi tamo tak da nažalost kava ne. a rado bih i sama neku dinamiku...taman poozdravljala i mogu/oću među ljude...
- callac
uf, baš mi je žao... da imam neš svoje, rado bi te vodila, al mi se krpamo frendovima ove godine.. svakako nije ono što sam očekivala/priželjkivala, nekako imam osjećaj da se sve oko mene raspada. i tako sam sama sebi glupa i moram prestati donositi ishitrene odluke koje uvijek rezultiraju gubitkom poveće količine novca, uništavanjem vlastitog izgleda, a ponekad i zdravlja. iz stana izlazim samo da prošetam psa. zar sam toliko beskorisna da kada ne radim moj život nema svrhe/smisla??
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
možda i nije neka usporedba, ali i meni se zna dogodit da ako ne radim par dana, da neznam što bi sa sobom..valjda prevelika navika rada, tj puno sati van kuće.

- Asfodel
SpoilerShow
Nisam vidjela mora ni rijeka već koju godinicu i dobro. Da dobijem stalni posao to bi mi bilo najveće more i odmor koji mogu zamisliti.
Zapravo, imam prilike stalno ići na rijeke, čak i malo dalje do meni najdražih stvari tipa sedra, slapova, prirodnih bazena na otočićima Une, ali mi ne smiju noge pocrniti dok se koža ne obnovi. Ta obnova uvijek potraje pol godine-godinu.
Zapravo, imam prilike stalno ići na rijeke, čak i malo dalje do meni najdražih stvari tipa sedra, slapova, prirodnih bazena na otočićima Une, ali mi ne smiju noge pocrniti dok se koža ne obnovi. Ta obnova uvijek potraje pol godine-godinu.
- elrania
@cal: ma ne ja od nikog očekujem da me nekamo pelja, ni ne pričam o tome kak mi je i kolko mi fali sve to, evo sad ovdje prvi put, jer vidim da ni tebi nije ok pa mi je došlo da se izjadam konačno. ovo mi je taman ono što mi se mota po glavi otkak je ljeto krenulo "svakako nije ono što sam očekivala/priželjkivala, nekako imam osjećaj da se sve oko mene raspada." obično odguram mjesece u zgu nadajući se kak će ljeto bit dobro, kak će se odmorit, ić negdje itd., a na kraju količina boleština, stresa i depresive koju doživim sam još više iscrpi i jedino što priželjkujem (i ostvarivo je), je da faks što prije opet počne.
a bilo je ono jednom prije davno da mi se više nije ni dalo nikam ić kolko se stvari radilo i posvuda bilo
žao mi je što nemam što utješno za podijeliti, neg sam još svoje probleme nadovezivat na temu...
a bilo je ono jednom prije davno da mi se više nije ni dalo nikam ić kolko se stvari radilo i posvuda bilo
žao mi je što nemam što utješno za podijeliti, neg sam još svoje probleme nadovezivat na temu...
-
filmofil
da, smiješno je kako većina ljudi govori da nema dovoljno slobodnog vremena, ali većina zapadne u neku letargiju i dosadu kada se zaredaju dani bez obaveza. ja već mjesec dana životarim iako sam prije ljeta totalno drugačije zamišljao svoje ubijanje vremena. trebalo je biti, well, konstruktivnije. uskoro počinjem raditi i JEDVA ČEKAM, a onda slijedi i more. nije mi toliko do mora, koliko do promjene okoline.
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Bogme ni ove iscrpljujuće vrućine ne pomažu u kontruktivnom trošenju dana bez obveza. Više manje ti se ništa ne da bio ti inače takav ili ne.
Last edited by Asfodel on 07 Aug 2012, 21:19, edited 1 time in total.
- callac
ja više ni ne znam što bi to bilo konstruktivno za raditi.. nakon što pospremim stan, operem suđe i veš, skuham ručak/večeru pa opet operem suđe, jedino mi preostaje sjest za kompjuter i onda u tri minute preletiti kroz bezvezarije na fejsu, pročitati ako je netko napisao nešto na forumu i letimično pregledati portale tipa net.hr ili t.portal... onda na red dolaze serije u kojima se uglavnom izgubim i skužim da mi je prošao dan pa me grize savjest jer sam, kao, mogla raditi nešto pametnije. a šta? e to ne znam! presložila sam sve ormare i ladice u stanu, nemam više niti jednu majicu koju bi mogla ocrtati, prepraviti, višesatno slušanje glazbe dok mi misle lete u neka minula vremena sam odavno prestala prakticirati jer me uglavnom izbedira. nokti su mi savršeno nalakirani, obrve počupane, kosu više ne smijem dirati jer je šteta nanešena.
znam koliko trivijalno izgledaju moji tzv. "problemi" ali u ovom trenutku ja doista ne znam šta bih sa sobom. i to nije samo danas. ni jučer ni sutra. tako izgleda svaki moj slobodni trenutak. i just don't know what to do with myself
znam koliko trivijalno izgledaju moji tzv. "problemi" ali u ovom trenutku ja doista ne znam šta bih sa sobom. i to nije samo danas. ni jučer ni sutra. tako izgleda svaki moj slobodni trenutak. i just don't know what to do with myself
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
od ovog što mogu, svaki dan čitam, gledam nešto, tražim kak popunit vrijeme. nije mi stvar dosade, nego sreće koju ne mogu osjetiti ni u čemu.
kad dođu neke konkretne obaveze, u tome se onda izgubi pa se manje misli na ovaj nedostatak... a sad jedino to vidim.
kad dođu neke konkretne obaveze, u tome se onda izgubi pa se manje misli na ovaj nedostatak... a sad jedino to vidim.