metallicat wrote:imaš na kolektivi popust od 100kn![]()
neki dodatni kod treba za popust,hm...
metallicat wrote:imaš na kolektivi popust od 100kn![]()
tj.mislim da ipak ne treba,a jel sigurna ta stranica?John_Ryder wrote:metallicat wrote:imaš na kolektivi popust od 100kn![]()
neki dodatni kod treba za popust,hm...

metallicat wrote:ne, ne
https://hr.kolektiva.net/rijeka/buy/107 ... s-festival
jedino se registriraj ako nisi, tu dole samo upišeš što te tražiš, nemoj zaboravit označit koju karticu koristiš i to je to1 dan imaš još vremena.

aaaaaa, šta nisi prije rekao, ja danas odustala od kupovine karata jer nemam s kim ići!!!John_Ryder wrote:ipak se ide na 30 seconds to mars
callac wrote:aaaaaa, šta nisi prije rekao, ja danas odustala od kupovine karata jer nemam s kim ići!!!John_Ryder wrote:ipak se ide na 30 seconds to mars![]()
a znam da ima, vidjela sam... nekako mi se glupo krpati ljudima, koga god sam zvala me otkantao, svatko iz drugog razloga. znači da mi nije suđen. a prošle sam godine i osvojila kartu i imala super društvo i bilo nam je prepredobro (dok mi ujutro tata nije zazvonio na telefon u sedam sati da je deda umro pa sam onako mamurna vozila do koprivnice, nisam ni kavu stigla popiti.) bljaa, a taman sam sinoć gledala film sa frontmenom pa sam si umislila da je to neki znak da bi trebala ići, no očito svemir ima neke druge planove.John_Ryder wrote:callac wrote:aaaaaa, šta nisi prije rekao, ja danas odustala od kupovine karata jer nemam s kim ići!!!John_Ryder wrote:ipak se ide na 30 seconds to mars![]()
![]()
kupi sutra,ima još karata
samo? daj brojelrania wrote:oglas na stanici kod krešimirovog trga blizu autobusnog:
MASER ZA DAME
situiran, napaljen, obdaren
usnama po vašem tijelu
masaža 20 kn
+ br. mob itd.