Ženski kutak
- john_constantine
Re: Ženski kutak
ma manji je rizik... A u tim državama, gdje je prostitucija legalna, vjerojatno imaju obavezno provjere za seksualne bolesti i slično... ili sam samo naivan? 
Michel puši karu.
- callac
Jane, meni si super i sa tim crvenim bojama, bolje mi pašu na sadašnju frizuru! a ako se ikad odlučiš puštat kosu opet, onda se vrati prirodnijim nijansama...
Ja sad više ne znam šta da mislim o mojoj boji...ko god me vidio kuži da je neš drugačije i kad kažem da sam se obojala svi kao: oooo, a sad tek vidim, pa jesi ti zadovoljna??? i to me pitalo barem petero ljudi
pa si sve mislim da oni misle da baš i nije nešto jer izgleda u biti kao nedovršeno nešto, nije ni roze ni narančasta, a ni plava baš....
i bila sam u salonu se pokazat mojoj frizerki (jer me nije ona farbala) i kaže mi da treba još jednom ju ofarbat, al da će bit samo ujednačenija boja, ali ne i intenzivnija....a tako ne bi tamniju, a niti mi se vraća na staro jer da sam bila skroz zadovoljna starim ne bih ništa mjenjala, a opet da sam toliko nezadovoljna ovim bi već sama kupila nešto i ofarbala pa makar još gore ispalo jer sam to ja, ludača, i tak...bokte stvarno mogu o kosi do prekosutra i kužim zaš muškarci pizde, al ovo je ipak ženski topic pa nek trpe ako hoće haračit po njemu...
čim ulovim vremena ću do martimexa po AlfaParf farbice, mislim da sam i kod njih vidjela tu nijansu i sama ću se ofarbat, zajebi ti salone, baš nemam viška 200 kn za ponovni posjet frizerskom...a ove moje neće da prodaju jer kao "ne znaju dal smiju, a šefica je rodila i tak..."
Ja sad više ne znam šta da mislim o mojoj boji...ko god me vidio kuži da je neš drugačije i kad kažem da sam se obojala svi kao: oooo, a sad tek vidim, pa jesi ti zadovoljna??? i to me pitalo barem petero ljudi
čim ulovim vremena ću do martimexa po AlfaParf farbice, mislim da sam i kod njih vidjela tu nijansu i sama ću se ofarbat, zajebi ti salone, baš nemam viška 200 kn za ponovni posjet frizerskom...a ove moje neće da prodaju jer kao "ne znaju dal smiju, a šefica je rodila i tak..."
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ti si komplicirano čeljade

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
bolno sam svjesna togaAsfodel wrote:Ti si komplicirano čeljade![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Zato sa sobom sa planete vikler ponijeti ću žbidelj da ukrajinke imaju da liječe se od side.Bub wrote:A to što u ženu ubaciš žeton i biraš bolest, nema veze?Ašow wrote:Treba u zemlje istočnog bloka ići. Tamo je kifla=sat vremena, perec=pol sata.
Pri tome mislim najviše na Ukrajinu i Rumunjsku.
Sve rješeno.
- john_constantine
ma djevičine suze ti trebaju.Ašow wrote:Zato sa sobom sa planete vikler ponijeti ću žbidelj da ukrajinke imaju da liječe se od side.Bub wrote:A to što u ženu ubaciš žeton i biraš bolest, nema veze?Ašow wrote:Treba u zemlje istočnog bloka ići. Tamo je kifla=sat vremena, perec=pol sata.
Pri tome mislim najviše na Ukrajinu i Rumunjsku.
Sve rješeno.
Michel puši karu.
- Jane Doe
@callac, slažem se, bolja je crvena za kratku. al sad namjeravam pustit samo jednu stranu, tj. desnu, dok lijevu namjeravam održavat tako kratku. tako da kad ta desna strana preraste preko ramena, budem vidjela kaj ću onda smislit...
a kaj se tvoje boje tiće, nemoj sad to prefarbavat. boja je meni osobno odlična, neobična je pa te možda ljudi zbog toga pitaju jesi ti zadovoljna, nije da sam baš vidjela i jednu žensku da ju ima. mene ta boja podsjeća na lutke iz izloga (neznam zakaj, al to mi je nekak prva asocijacija) i mislim da ju ti možeš isfurat odlično. možda da joj daš šansu i nosiš ju neko vrijeme, možda ju i zavoliš, jer baš je jedinstvena i šteta bi ju bilo sad odma mijenjat.
a kaj se tvoje boje tiće, nemoj sad to prefarbavat. boja je meni osobno odlična, neobična je pa te možda ljudi zbog toga pitaju jesi ti zadovoljna, nije da sam baš vidjela i jednu žensku da ju ima. mene ta boja podsjeća na lutke iz izloga (neznam zakaj, al to mi je nekak prva asocijacija) i mislim da ju ti možeš isfurat odlično. možda da joj daš šansu i nosiš ju neko vrijeme, možda ju i zavoliš, jer baš je jedinstvena i šteta bi ju bilo sad odma mijenjat.

- Jane Doe
jučer mi je u dm-u ovo zapelo za oko

boje su tako lijepe i ne čini se loše. ali bila sam u žurbi i nisam stigla isprobat na ruci da vidim kakav trag uopće ostavlja. nemoram ni reć da je cijena smiješna, nekih 29-30kuna.
e sad,dal je neko imao što od njihove šminke (ja imam samo lakove i odlični su) i malo sam skeptična stavljat na facu neš tak jeftino, al nemora značit da je loše.
@elrania je, nema dugo spominjala s-he tuš da joj je bio dobar, pa ono, zašto nebi bio...
neznam, ak se sjenila pokažu dovoljno intenzivna kad isprobam na ruci, mislim da ću uzet....
joooj, kad sam ja ko malo dijete, nemrem vidit šminku, ni odljepit se ispred polica
i opet imaju nove nijanse lakova, al što mi je fora, imaju crni (obični sjajni crni) i mat crni za vrhove, kao neka verzija crnog franch...

boje su tako lijepe i ne čini se loše. ali bila sam u žurbi i nisam stigla isprobat na ruci da vidim kakav trag uopće ostavlja. nemoram ni reć da je cijena smiješna, nekih 29-30kuna.
e sad,dal je neko imao što od njihove šminke (ja imam samo lakove i odlični su) i malo sam skeptična stavljat na facu neš tak jeftino, al nemora značit da je loše.
@elrania je, nema dugo spominjala s-he tuš da joj je bio dobar, pa ono, zašto nebi bio...
neznam, ak se sjenila pokažu dovoljno intenzivna kad isprobam na ruci, mislim da ću uzet....
joooj, kad sam ja ko malo dijete, nemrem vidit šminku, ni odljepit se ispred polica
i opet imaju nove nijanse lakova, al što mi je fora, imaju crni (obični sjajni crni) i mat crni za vrhove, kao neka verzija crnog franch...

- callac
imam ja par njihovih sjenila, dobra su..a imam i tuš koji je u bočici ali nema četkicu nego je kao flomaster i ne valja mi!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
weeee, super, čim sjedne plaća idem u isprobavanje i nabavu.
vidjela sam da i oni imaju tuševe, što crne, što u boji, na kistić, al ne onaj manji tvrdi, nego dugi tanki kistić, morat ću i to isprobat na ruci...
vidjela sam da i oni imaju tuševe, što crne, što u boji, na kistić, al ne onaj manji tvrdi, nego dugi tanki kistić, morat ću i to isprobat na ruci...

- callac
Jučer sam dobila od šefove žene dvije super veste-jedna je zelena na cif sa onim "zakrpama" na rukavima, druga ljubičasta al je dolje jedan kraj dulji a drugi kraći, sivu majicu Diesel na V koja je šivana kao na preklop i sastavljena od tri vrste materijala i Replay traperice, široke, niskog struka i spuštenih đžepova...jedino su mi maalko prevelike u predjelu guze što mi inače ne smetakod širokih hlača, al ipak ću ih morat nositi baki na prekrojavanje, šteta ih ne nositi jer su nove i c00L... kako ja volim kad ona prazni svoj ormar jer nema mjesta za nove stvari
a nikak da dočekam jedne Diesel traperice sa kožnim dodatcima 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Eee, taman. Čujem da one liju bez prestanka.john_constantine wrote:ma djevičine suze ti trebaju.Ašow wrote: Zato sa sobom sa planete vikler ponijeti ću žbidelj da ukrajinke imaju da liječe se od side.
Sve rješeno.
Mozes napunit bocu od 0.5L.
- metallicat
ja dobila na poklon, 4 boja (svjetlo i tamno siva, crna i bijela) i mogu reć da su baš dobre, bolje od nekih markiJane Doe wrote:e sad,dal je neko imao što od njihove šminke

- Jane Doe
kupila sam si paleticu jučer, nisam mogla izdržat
probala sam neke jače boje na ruci i fino ostaju i dosta je pigmentirano i ne trusi se.
kupila sam i njihov tuš na kistić, black mania, jako fini trag ostavlja (ovisno kako se kist okrene, daje skroz tanku liniju ili malko širu što će bit ok za popunjavat neke stvari), crn je skroz tako da netreba popravljat i suši se za čas.
to sam također probala na ruci, budem se večeras našminkala, pa ćemo vidjet. jučer mi se nije dalo, a i osječala sam se tak užasno i isprebijano da mi je šminkanje bilo zadnje na pameti, makar volim odmah sve isprobat što kupim.
probala sam neke jače boje na ruci i fino ostaju i dosta je pigmentirano i ne trusi se.
kupila sam i njihov tuš na kistić, black mania, jako fini trag ostavlja (ovisno kako se kist okrene, daje skroz tanku liniju ili malko širu što će bit ok za popunjavat neke stvari), crn je skroz tako da netreba popravljat i suši se za čas.
to sam također probala na ruci, budem se večeras našminkala, pa ćemo vidjet. jučer mi se nije dalo, a i osječala sam se tak užasno i isprebijano da mi je šminkanje bilo zadnje na pameti, makar volim odmah sve isprobat što kupim.

- Asfodel
A evo tu ću da tamo ne začetavam. Tek sam sad vidjela da Essence piše, onda tog ima u dm-u, kozmu?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out