Filmski offtopic

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Filmski offtopic

Post by john_constantine » 12 Aug 2011, 18:19

elrania wrote:casablanca!
ali crno bijela verzija. Jebeš onu verziju u boji, nije to to...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Aug 2011, 18:25

Scarface wrote:Burton NIJE vjerno ekranizira Batmana, al je bija dovoljno lukav da svoju viziju prikrije stripovskim štihom. Nolan je to fakofira i napravija svoje viđenje, zbog čega mi DK nije odma lega, al s vrimenom san svatija koliko je taj film zapravo dobar. Precijenjen, možda malo, al definitivno ne previše. Ledgerov Joker pwna Nicholsonovog samo tako, potonji je bliži Ceasarovom, koji je ekvivalent stripovskoj verziji iz 70-ih. Ledger je pak, puno bliži Moorevoj verziji lika, personifikacija čistog kaosa umisto Man Who Laughes hommagea, i to je meni puno, puno strašnije i jezivije.
E, Killing joke, izvrstan strip s nezaboravnom završnicom.

Ma Tim Burton je baš Batmana radio u stripovskom stilu, od negativaca do njihove bande koja haraju po gradu. Scene tučnjave, jednostavna dramatika, sam glavni lik koji je cool, odlično opremljen s svim mogućim gadgetima i mračne atmosfere futurističkog Gothama. Sve je to samo na kraju sjebao Schumacher koji je od svega napravio kič gdje bande svijetle u mraku, pederskog Robina i loš izbor glumaca za negativce unistivši ih do kraja, naročito kada je Banea prikazao kao nekakvog debila.

A Nolan je baš napravio više realnijeg Batmana, iako negativci nisu tako cool kao stripovski, sami filmovi su uvijek izvrsni, realni, surovi, pa čak i Batman. Samo mu je pogreška bila ubaciti više negativaca u jedan film, makar upečatljiva pojava Two - facea.

No, jedno je sigurno, meni je dosada Michael Keaton savršeno utjelovio batmana, uživam gledati njegov izraz lica i oči dok vozi svoj batmobile ili scene tučnjave protiv cirkusa iz pakla ili onaj zlobni smiješak kada stavi bombu na debeljka...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Aug 2011, 17:10

Upravo obavljen preorder sljedećega:

http://www.amazon.com/gp/product/B0057Y ... B0057YUV6C

I dokumentarac Still Screaming je tu!

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2011, 16:20

evo, prije nekoliko dana sam doznao da je preminuo Bubba Smith, jedan od najboljih likova u Police academy serijalu. Ali nisam znao da je pokojni i David Graf koji je glumio Eugene Tackleberrya. Bio je to dobar lik u prvih par nastavaka dok ga nisu pogoršali pretvorivši ga u nabrijanog čudaka.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Aug 2011, 21:42

Serija je osuđena na propast... mali koji svakom novom sezonom postaje sve veći debil da mi više nije smiješan, a drugi brat će teško zabavljati publiku bez Charlija Sheena. A Ashton Kutcher, zar nije i on glumio nekog debila u lude 70 - te?

Image
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 20 Aug 2011, 21:45

Ta serija je osuđena na propast prvom epizodom.
Sori fanovima :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Aug 2011, 21:59

Zadro wrote:Ta serija je osuđena na propast prvom epizodom.
Sori fanovima :lol:
ma nije baš neka extra serija da se valjaš od smijeha, ali gledljivo je dok glumi Charlie Sheen...
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 20 Aug 2011, 23:20

Kakav je Exam?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Aug 2011, 22:16

alieni i jesu vrlo opasni protivnici, ali ne želim zamisliti kako bi to bilo okružen pet - šest takvih, rhino alien (kada facehugger dohvati i oplodi nosoroga)
SpoilerShow
Image
E da li ste vi facehuggera u prvom alienu shvatili kao "oralno silovanje"? Baš je bio članak u časopisu o tome da je riječ o seksualnom kontekstu, onako da citiram "raspravljalo se kako je facehugger silovatelj koji umetne svoj pipak (ovo je najbolje što smo uspjeli razblažiti) u žrtvino grlo i unutra snese jaje. Pucanje prsiju i izlazak malog aliena trebalo je biti nasilno rođenje. Podteme su bile strah od penetracije, rođenje i sve ostalo vezano uz to...."

Bizarno...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Aug 2011, 01:17

bljeee ne svidja mi se ovaj arnie-alien, vjerovatno je prespor...

a sto se tice sexualnog kontesta i straha od penetracije...
SpoilerShow
Image :lol: :lol:
Image

boyko

Post by boyko » 24 Aug 2011, 07:41

Decadentor wrote:
SpoilerShow
Image :lol: :lol:
:lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

metallicat

Post by metallicat » 01 Sep 2011, 16:02

Info wrote:Kakav je Exam?
ništa extra. svi ti jednosobni filmovi su mi preslični. za jednom pogledat i zaboravit. neki dan pogledala el metodo, ista šema, ali čak mi ni ''twist'' nije bio dobar.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Sep 2011, 16:42

ova nova serija Mike and Molly, najgora humoristična serija koju sam ikad gledao, od antipatičnih likova do užasnih sterotipa da je crnac gay ili šminker, i humor koji se bazira na vrijeđanju debelih ljudi i slično...
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 06 Sep 2011, 17:18

Ja sam jučer naišao ne jednu epizodu i katastrofa :prayer: ono kada dođe u školu pa drži predavanje i onda ga klinci ismijavaju, totalno izlizano, glupo. I da, taj crnac :prayer: :lol: :lol:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Sep 2011, 17:21

Info wrote:Ja sam jučer naišao ne jednu epizodu i katastrofa :prayer: ono kada dođe u školu pa drži predavanje i onda ga klinci ismijavaju, totalno izlizano, glupo. I da, taj crnac :prayer: :lol: :lol:
da, ta epizoda. :mrgreen: To je zapravo i prva epizoda, ali serija će ipak dobiti drugu sezonu...

Ma držim se big bang theory, to je prava humoristična serija.
Michel puši karu.

Post Reply