Koliko Imate Godina
- A$H
Re: Koliko Imate Godina
nisam se skroz obrijao vec nekih 9-10 mjeseci valjda..mozda i duze..samo se masinicom skracuje..i to sve cesce..jer mi se vise ne da nosit duzu kak sam znao prije..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Ma brada jednostavno nije moj đir. Ide mi na živce već 2 dana nakon brijanja glupo bockanje. Ma koža ka bebina guza ftw!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
groznoGhostface wrote: Ma koža ka bebina guza ftw!![]()
- john_constantine
potpisujem. Već sam malo puštao brkove mjesec dana, ubiše me... bode, grebe, svrbi i slično... U srednjoj sam imao fazu nošenja brade i samo je nerviralo...Ghostface wrote:Ma brada jednostavno nije moj đir. Ide mi na živce već 2 dana nakon brijanja glupo bockanje. Ma koža ka bebina guza ftw!![]()
Michel puši karu.
- boyko
ja nisam bradu obrijal negde od drugog srednjeg,al moram ju svakih par danas kratit jer raste ko luda.. više se nemrem zamislit bez nje.. 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
- dr_gonzo
Update: 31 god
Ja se svako malo obrijem skroz, ali uglavnom imam friz ala Kit Karson brade i brkova
Kosa je prešla preko guza (zadnji put se šišao prije jedno 7 il 8 godina), a pošto su krenule vrućine ovih dana mislim napraviti rekord što se tiče pletenica na glavi - 58
Inače kreće se i u podvodni lov na hobotnice i to na dah (od sutra), a za lov se koristi samo dobar udah i ruke... nadam se ulovu od barem 3-4 kile tako da se ima šta bacit na gradele uz krumpire i krastavce sa kiselim vrhnjem
Ja se svako malo obrijem skroz, ali uglavnom imam friz ala Kit Karson brade i brkova
Kosa je prešla preko guza (zadnji put se šišao prije jedno 7 il 8 godina), a pošto su krenule vrućine ovih dana mislim napraviti rekord što se tiče pletenica na glavi - 58
Inače kreće se i u podvodni lov na hobotnice i to na dah (od sutra), a za lov se koristi samo dobar udah i ruke... nadam se ulovu od barem 3-4 kile tako da se ima šta bacit na gradele uz krumpire i krastavce sa kiselim vrhnjem
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
4mal
- Wendigo
Re:
vidiš, mislio sam da se hobotnica lovi puškom (s ostima na harpunu)...dr_gonzo wrote:Update: 31 god![]()
Ja se svako malo obrijem skroz, ali uglavnom imam friz ala Kit Karson brade i brkova![]()
- dr_gonzo
Može i tako, ali mi ju gušt uhvatiti rukama (trebaš biti spretan i imati dobra pluća, a onda je najveći zajeb ju izvući na obalu jer se kurva zna dobro migoljiti u rukama, ali je uzbuđenje an maximumu). Puška ti ničemu ne koristi ako se ona zavuče u rupu.
Kad se gleda kod toga one nisu baš najpametnije beštije, jer ih je vrlo lako uhvatiti. Do sada su mi samo dvije pobjegle i to na početku kad sam bio mlađi i nisam znao način na koji im se prilazi.
Inače večeras se spremaju gradele (palo je u ruke 2,5 kile)...
Kad se gleda kod toga one nisu baš najpametnije beštije, jer ih je vrlo lako uhvatiti. Do sada su mi samo dvije pobjegle i to na početku kad sam bio mlađi i nisam znao način na koji im se prilazi.
Inače večeras se spremaju gradele (palo je u ruke 2,5 kile)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- _ esz _
- john_constantine
- Alara
To je stvarno staro.john_constantine wrote:za 10 dana 26 godina.Starim...

- Bub
Pridružujem se 26ogodišnjacima ali dobro i meni je nepunih, još malo...ponekad se osjećam kao da mi je još uvjek 16
godine prolaze...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series