http://www.hairfinder.com/haircollectio ... ution1.htmelrania wrote:osvježavajuća boja!
zanima me baš kak je uživo.
ovak, isto kao ovoj teti
http://www.hairfinder.com/haircollectio ... ution1.htmelrania wrote:osvježavajuća boja!
zanima me baš kak je uživo.
Buuuucallac wrote:ajmo se malo maknut sa sex teme i natrag na kosu![]()
+ 1. Koliko si farbate kosu, ne bi me začudilo da oćelavite za 10 godina.Bub wrote:Buuuucallac wrote:ajmo se malo maknut sa sex teme i natrag na kosu![]()
elrania wrote:lijepa je.
sličnom sam se nadala kad sam posegnula pred ono god i pol za l'orealovom plavo-narančastom koja je na kraju ispala skroz narančasto.
znam da sam tad baš bila uzela onu duugu nijansu sličnu tvojoj isprobanoj, al razlika je bila nikakva.
toliko o mojoj skoro blond verziji
uh, također, iako sam ugl. neustrašiva kad je farbanje u pitanju, nešto mi se baš ne da sjebavat kosu i vraćat se na staru boju jer sam zajebala sa eksperimentiranjem. A kroz priču s frendicom sam zaključila da je glupo čekati da mi kosa naraste jer to neće bit kroz mjesec dana i svo se vrijeme farbat još u plavo nego već sad počet sa tom strawberry bojom da fino ulovi i kasnije samo izrast mazati svakih par mj.elrania wrote:super! onda znam kamo ću, ako se ikad opet zaželim te boje![]()
i drago mi je da je dobro ispalo!
A lako odete recimo na muški topik...Bub wrote:Buuuucallac wrote:ajmo se malo maknut sa sex teme i natrag na kosu![]()
a ono, sviđa mi se, na ovu dužinu bolje paše stara plava, al ako mislim puštat kosu, ova mi je najljepša za friz koji planiram...i još sam hepi što se i dečku sviđa jer me bilo strah mjenjati, njemu se te narančaste nijanse nikako ne sviđaju i molio me da ih ne ponavljam...ovo mu je prihvatljivo i kaže da je boja lijepa.Asfodel wrote:Ako ti kažeš da ti lijepo pristaje onda supić

I ja također + popušim ti kurac da bude uvjerljivije.Bub wrote:Jel se i skidate pred njima i bude ono jel mi jedna sisa veća od druge, ajde probaj??Asfodel wrote:I kad znam da je neki dečko gej, automatski ga jače volim/simpatiziram i imam veliku potrebu družiti se s njim. Ne znam zašto ih toliko obožavam.
SpoilerShowAko da i ja sam gej.
Njah, vidim da niste bile s crncem.callac wrote:također, za svašta sam, al istospolni sex mi je apsolutno neprirodan i neprivlačan. Još, aj, dvije ženskice nekako, al tipovi...Jane Doe wrote:osobno ne vidim ništa uzbuđujuće u gej parovima, ni ženskima, a pogotovo muškima![]()
također ni u anlanom sexu
... ali to sam samo ja![]()
Ašow zna znanje!!Ašow wrote:Njah, vidim da niste bile s crncem.