Ona s kovrčavom! I, da, ja sam prije tvoje faze crvene najavila Eden Lake frizuruelrania wrote:zato sam se ja dugo neckala oko jednih schwarzkopfovih, al sam se na kraju zrtvovala i uzela onu s losom zenom jer je ipak imala bolju bojucallac wrote:Nemam pojma, ja kad vidim žensku na kutiji znam o kojoj se farbi radi pa na tom principu kupujem. Čak ponekad ako mi se svidi boja, a ženska ne, ne kupim farbu![]()
jel tvoja ona gdje zena ima kovrcavu kosu ili kosu prek pola face? ja sam sad tu drugu uzela jer je vec dugo imam na piku, al nisam bila sigurna zelim li takvu intenzivnu pa sam se stalno s onim miksevima crvene petljala. ima da ispadne dobro.
Što ste zadnje kupili??
- callac
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- Asfodel
- callac
Ma, kod mene je problem što se prebrzo izguštam neke frizure, i kad počne manija kopiranja(pri tom ne mislim na tebe, ima barem četiri ženske u kvartu u kojem radim koje su tražile identičnu boju i frizuru kao ja, samo ih gledam kak izlaze iz salona, a frizerke su mi frendice pa su mi rekle...
) ja odmah prelazim na novo. Pa, ono što mi je majka priroda dala, malo je teže iskopirati. A i puno će mi značiti što ću ju opet moći u rep vezivati, onako na vrh glave, a to obožavam!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
i boljecallac wrote:Ma, kod mene je problem što se prebrzo izguštam neke frizure, i kad počne manija kopiranja(pri tom ne mislim na tebe, ima barem četiri ženske u kvartu u kojem radim koje su tražile identičnu boju i frizuru kao ja, samo ih gledam kak izlaze iz salona, a frizerke su mi frendice pa su mi rekle...) ja odmah prelazim na novo. Pa, ono što mi je majka priroda dala, malo je teže iskopirati. A i puno će mi značiti što ću ju opet moći u rep vezivati, onako na vrh glave, a to obožavam!!!!
a ovo za ove 4 je prekomicno; stupidno mi je uopce imitiranje necije frizure jer je faktor nepodudaranja s licem na kraju velik i firizura nije za nis.
to me podsjeca na masovna farbanja u crno i stavljanje siski na dugu dugu kosu dok sam jos bila u srednjoj.
- DeadDispatcher90
- Asfodel
- DeadDispatcher90
- Asfodel