Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2008, 16:43

i mene odmah uhvati živčanost kad neš igra pa kako ovo kako opno, pa probaj, prošvrljaj i skopčat ćeš :roll: kao da ja sve znam
shvatila da sutra prije kolokvija imamo test na predavanju :rotflmao: tužno je to
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 24 Nov 2008, 17:49

elrania wrote:lagano vec padam u histeriju od pokusaja objasnjavanja staroj kak da pokrene titlove na filmu...posudenom iz videoteke. :?

ne zelim ni pomisljat kak bi se snasla da ih mora skidat s neke stranice...
uglavnom, nismo nis sredili, nije nis shvatila i sad se zove bratica da joj dode nariktat to :?
za većinu staraca je to SF. moj stari, koji je inače tehničar po struci, ne zna na telki prebacit sliku s zemaljske na satelitsku nakon što sam mu objasnio valjda 20-ak puta(dva klika na daljincu) :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Nov 2008, 19:10

na li neko di bi se dao jeftino rentat neki prostor za doček nove?
glavno da j grijano, ima Wc i da bude za 10-15 ljudi?
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2008, 19:49

zab sam napisat
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant :lol: :lol: pogledala sam malo dalje i vidjela da sviraju na mojim klavijaturama :lol:
Image

Aryx

Post by Aryx » 24 Nov 2008, 19:50

metallicat wrote:zab sam napisat
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant :lol: :lol: pogledala sam malo dalje i vidjela da sviraju na mojim klavijaturama :lol:
:rotflmao: koji lol :D ali moji snovi su tolko komplicirani da mi je tesko za ispricati uopce :D :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 24 Nov 2008, 19:59

ides.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Nov 2008, 20:36

metallicat wrote:
John_Ryder wrote:
Cannibalist wrote:bokić
bokić,pusa
:lol: :lol:
ajoj,pa šta je smiješno,mi se volimo pusati
"Im gonna touch you now." :P

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2008, 20:44

Aryx wrote:
metallicat wrote:zab sam napisat
:rotflmao: koji lol :D ali moji snovi su tolko komplicirani da mi je tesko za ispricati uopce :D :lol: :lol:
nisu kompliciraniji i bizarnijh od mojih, vjeruj mi.. :wink: mene zna cijeli dan "jebat" neki određeni san koliko su bolesni.. :lol:

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2008, 21:16

ja sam sanjala kak sam se spremala na neko vjencanje i nabavila neku robicu u malena stilu, halteri i sve, no nisam mogla spariti neku zelenu majicu i cipele i vise nije bilo vjencanja te sam se nasla u tamnici gdje je kroz neki portal uletio neki krvnik s maljem te sam pobjegla u neku staru kucu punu spaljenih, prasnjavih enciklopedija i ispalo je da je sve ukleto i da me neka starica prati i nikako joj nisam mogla pobjeci cak ni kad sam letila i probudila sam se sva isprepadana. sva sreca da je vec bio dan :lol:
inace ne sanjam tak jako puno nabacanih stvari i ovo je prvi put u par godina da sam ja bila progonjena u snu od strane necega.. ne sluti na dobro. :(

i neki dan sam sanjala da ce ash umrijeti i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Nov 2008, 21:19

elrania wrote:ja sam sanjala kak sam se spremala na neko vjencanje i nabavila neku robicu u malena stilu, halteri i sve, no nisam mogla spariti neku zelenu majicu i cipele i vise nije bilo vjencanja te sam se nasla u tamnici gdje je kroz neki portal uletio neki krvnik s maljem te sam pobjegla u neku staru kucu punu spaljenih, prasnjavih enciklopedija i ispalo je da je sve ukleto i da me neka starica prati i nikako joj nisam mogla pobjeci cak ni kad sam letila i probudila sam se sva isprepadana. sva sreca da je vec bio dan :lol:
inace ne sanjam tak jako puno nabacanih stvari i ovo je prvi put u par godina da sam ja bila progonjena u snu od strane necega.. ne sluti na dobro. :(

i neki dan sam sanjala da ce ash umrijeti i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine :lol:
produžila si mu život :D
"Im gonna touch you now." :P

Aryx

Post by Aryx » 24 Nov 2008, 21:19

ja sam full cesto progonjen u snovima , znam da je nedavno bilo da su mi oci iskopali lol , uff strasno :lol: :lol:

Evil Xander

Post by Evil Xander » 24 Nov 2008, 23:23

elrania wrote:...i i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine :lol:
Mora da je bila nocna mora cim si me sanjala. :D

Evo i jedne prigodne koju sam napravio ovaj vikend...
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000 ... 91xwzt.jpg
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

A$H

Post by A$H » 24 Nov 2008, 23:24

vidjeh je jucer na FBu..fora..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 24 Nov 2008, 23:27

vecer

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Nov 2008, 00:14

Evil Xander wrote:
elrania wrote:...i i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine :lol:
Mora da je bila nocna mora cim si me sanjala. :D

Evo i jedne prigodne koju sam napravio ovaj vikend...
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000 ... 91xwzt.jpg

Slika se sove "freddy je u kurcu" :lol: :wink:

Jizs od kad se matalicat vratila forum je hiperaktivan :lol:
Image

Locked