shvatila da sutra prije kolokvija imamo test na predavanju
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Knatchbull
za većinu staraca je to SF. moj stari, koji je inače tehničar po struci, ne zna na telki prebacit sliku s zemaljske na satelitsku nakon što sam mu objasnio valjda 20-ak puta(dva klika na daljincu)elrania wrote:lagano vec padam u histeriju od pokusaja objasnjavanja staroj kak da pokrene titlove na filmu...posudenom iz videoteke.![]()
ne zelim ni pomisljat kak bi se snasla da ih mora skidat s neke stranice...
uglavnom, nismo nis sredili, nije nis shvatila i sad se zove bratica da joj dode nariktat to![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
zab sam napisat
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant
pogledala sam malo dalje i vidjela da sviraju na mojim klavijaturama
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant

- Aryx
metallicat wrote:zab sam napisat
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- John_Ryder
- Wendigo
nisu kompliciraniji i bizarnijh od mojih, vjeruj mi..Aryx wrote:metallicat wrote:zab sam napisat
sanjala sam da se u mom naselju netko ženi. svi su bili pozvani osim mene pa sam ja onako ponosno i kao da me nije briga otišla prošetat psa. prošla sam u blizini proslave i susrela poznanika. pitala sam ga tko se ženi a on kaže svećenik i ministrant![]()
![]()
koji lol
ali moji snovi su tolko komplicirani da mi je tesko za ispricati uopce
![]()
![]()
- elrania
ja sam sanjala kak sam se spremala na neko vjencanje i nabavila neku robicu u malena stilu, halteri i sve, no nisam mogla spariti neku zelenu majicu i cipele i vise nije bilo vjencanja te sam se nasla u tamnici gdje je kroz neki portal uletio neki krvnik s maljem te sam pobjegla u neku staru kucu punu spaljenih, prasnjavih enciklopedija i ispalo je da je sve ukleto i da me neka starica prati i nikako joj nisam mogla pobjeci cak ni kad sam letila i probudila sam se sva isprepadana. sva sreca da je vec bio dan 
inace ne sanjam tak jako puno nabacanih stvari i ovo je prvi put u par godina da sam ja bila progonjena u snu od strane necega.. ne sluti na dobro.
i neki dan sam sanjala da ce ash umrijeti i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine
inace ne sanjam tak jako puno nabacanih stvari i ovo je prvi put u par godina da sam ja bila progonjena u snu od strane necega.. ne sluti na dobro.
i neki dan sam sanjala da ce ash umrijeti i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine
- John_Ryder
produžila si mu životelrania wrote:ja sam sanjala kak sam se spremala na neko vjencanje i nabavila neku robicu u malena stilu, halteri i sve, no nisam mogla spariti neku zelenu majicu i cipele i vise nije bilo vjencanja te sam se nasla u tamnici gdje je kroz neki portal uletio neki krvnik s maljem te sam pobjegla u neku staru kucu punu spaljenih, prasnjavih enciklopedija i ispalo je da je sve ukleto i da me neka starica prati i nikako joj nisam mogla pobjeci cak ni kad sam letila i probudila sam se sva isprepadana. sva sreca da je vec bio dan
inace ne sanjam tak jako puno nabacanih stvari i ovo je prvi put u par godina da sam ja bila progonjena u snu od strane necega.. ne sluti na dobro.![]()
"Im gonna touch you now." 
- Aryx
- Evil Xander
Mora da je bila nocna mora cim si me sanjala.elrania wrote:...i i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine
Evo i jedne prigodne koju sam napravio ovaj vikend...
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000 ... 91xwzt.jpg
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Decadentor
Evil Xander wrote:Mora da je bila nocna mora cim si me sanjala.elrania wrote:...i i da je evil xander zadobio tesku opeklinu na trbuhu. vjerojatno od neke morske zivine
Evo i jedne prigodne koju sam napravio ovaj vikend...
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000 ... 91xwzt.jpg
Slika se sove "freddy je u kurcu"
Jizs od kad se matalicat vratila forum je hiperaktivan