Tattoo & Piercing
- Josef K
Re: Tattoo & Piercing
Ja sad pošto mi je s obrvom sve ok planiram tragus al malo me trta 
- elrania
ma to ti je niš 
moram prokomentirati da si ti prvi od muškog roda za kog osobno čujem da hoće raditi ovaj pirs. obično sam ih viđala na muškim gotičarima koji vuku na žene
moram prokomentirati da si ti prvi od muškog roda za kog osobno čujem da hoće raditi ovaj pirs. obično sam ih viđala na muškim gotičarima koji vuku na žene
- Josef K
To mi je došlo kad sam vidio lika iz Reca 2 koji ima i obrvu i taj i savršeno mu stoje 
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
- elrania
bila sam neš googlala davno i vidjela ovu s pticama, no tad mi se učinilo da je zbilja u pitanju prava tetovaža.
fora mi izgleda ta i ona ornamentirana po prednjem dijelu noge.
- Wendigo
misliš na leptire?elrania wrote:bila sam neš googlala davno i vidjela ovu s pticama, no tad mi se učinilo da je zbilja u pitanju prava tetovaža.
- elrania
a lapsus, od vrućine ne vidim ni ne razmišljam dobro 
i k vragu, sad mi više nije tolko dobro. bilo je bolje dok sam vidjela ptice umjesto leptira
i k vragu, sad mi više nije tolko dobro. bilo je bolje dok sam vidjela ptice umjesto leptira
- Josef K
Neki dan me lopta za košarku pogodila u pirs i zabio mi se skroz u obrvu jedva sam ga izvadio
Krvarilo je ko nikad al fala bogu na moru sam pa mi je sol sve to izlječila
Nisam znao da je more tak dobro za pirs.
Krvarilo je ko nikad al fala bogu na moru sam pa mi je sol sve to izlječila
Nisam znao da je more tak dobro za pirs.
- elrania
more ti je preporučljivo tokom faze zarastanja. naravno, ako je u pitanju čisto more.
rijeke i bazene svakako izbjegavati.
imala sam pred 2 godine problema s pirsom na pupku, no meni more nažalost nije pomoglo pa se posezalo za betadinom koji zaslužuje palac gore.
imala sam pred 2 godine problema s pirsom na pupku, no meni more nažalost nije pomoglo pa se posezalo za betadinom koji zaslužuje palac gore.
- Asfodel
Ja sam vidjela šišmiše prvo pa mi je bilo skroz simpaelrania wrote:a lapsus, od vrućine ne vidim ni ne razmišljam dobro
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
more liječi. 
ja sam prije par godina imao bradavicu na palcu lijeve ruke i nakon par dana kupanja u moru je samo nestala bez ikakvog traga.
ja sam prije par godina imao bradavicu na palcu lijeve ruke i nakon par dana kupanja u moru je samo nestala bez ikakvog traga.
- metallicat
sreća za vas dvije da imamo novi smajl (Asfodel wrote:Ja sam vidjela šišmiše prvo pa mi je bilo skroz simpaelrania wrote:a lapsus, od vrućine ne vidim ni ne razmišljam dobro
i k vragu, sad mi više nije tolko dobro. bilo je bolje dok sam vidjela ptice umjesto leptira![]()
inače, super sličice

- Josef K
To misliš isto za fazu zarastanja ili opčenito ak imaš pirs?elrania wrote:more ti je preporučljivo tokom faze zarastanja. naravno, ako je u pitanju čisto more.
- elrania
samo za fazu zarastanja. ne znam gdje si se bušio, al ovu u tratinskoj ti imaju prospekte (i na sajtu) i piše ti fino sve što treba izbjegavati, što je ok za pirs itd.
osobno bazene izbjegavam uvijek, jer su mi preodvratni pa ne bih ni sa zaraslim pirsom ušla u njih, ali rijeke mi nisu nikada zadavale probleme.
osobno bazene izbjegavam uvijek, jer su mi preodvratni pa ne bih ni sa zaraslim pirsom ušla u njih, ali rijeke mi nisu nikada zadavale probleme.