daj pogledaj taj blood car sad kad imaš službeno vremenaAryx wrote:damn ,razbolio se
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Aryx
trenutno mi je na nekih 30 %metallicat wrote:daj pogledaj taj blood car sad kad imaš službeno vremenaAryx wrote:damn ,razbolio se![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
jej
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scene
treba zabranit ispod 17. ah
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scene

-
Hec
sta si gledala?metallicat wrote:jej![]()
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scenetreba zabranit ispod 17. ah
"Six strings to cover fear..."
- metallicat
- Asfodel
metallicat wrote:jej![]()
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scenetreba zabranit ispod 17. ah
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Freddy
mirrors je jeben film.....upravo se vratih iz rijeke i kaj reči nego iopet razočaran,ovaj su se puta kao "trudili",ali imali su jednog igrača manje,kolko sam vidio jedino je ibanez bio ok,uglavnom užas,uz par razbijenih glava
,ispalo je ok,dogovorena šora 15 na 15,glavno da smo ima održali lekciju,nas je došlo malo,premalo,ali radni dan je,pa tak da je razumljivo,armada,dobro navijanje....za svaku pohvalu uz uzastopno pljuvanje i vrijeđanje 
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
- elrania
pa najvjerojatnije da starci ni ne znaju kaj im djeca gledaju
dok sam radila u cinestaru bilo nam je nes receno da ne bi ni trebali prodavati klincima karte za takve filmove. nazalost, tada nije bilo nis takvog na programu pa nisam mogla gustati u tome da im kazem ne
jutro...
odspavah skoro 12h i nekak se vec malo bolje osjecam...
idem sad na zadacu koju si ostavih za ujutro pa na fax
dok sam radila u cinestaru bilo nam je nes receno da ne bi ni trebali prodavati klincima karte za takve filmove. nazalost, tada nije bilo nis takvog na programu pa nisam mogla gustati u tome da im kazem ne
jutro...
odspavah skoro 12h i nekak se vec malo bolje osjecam...
idem sad na zadacu koju si ostavih za ujutro pa na fax
- Wendigo
mene je sestra vodila u kino gledat "the fly" dok sam imao 8 godina..john_constantine wrote:hm, nisam gledao film, ali jbt, koji to idiotski roditelji dovode djecu gledati horore u kina?metallicat wrote:mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadilajoš moram oriđiđi
Kao TCM remake i tko zna što sve...
- Knatchbull
kao da roditelji znaju gdje su ima djeca. Još nekako istrpim glasno žderanje kokica, povremeno komentiranje filma ili recimo vrisak u nekoj spooky sceni(događa se i najboljima jeli met.john_constantine wrote:hm, nisam gledao film, ali jbt, koji to idiotski roditelji dovode djecu gledati horore u kina?metallicat wrote:mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadilajoš moram oriđiđi
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Wendigo
ja sam na midnight meat trainu doživio pušenje u kinu (lol, mislim na cigareteKnatchbull wrote:kao da roditelji znaju gdje su ima djeca. Još nekako istrpim glasno žderanje kokica, povremeno komentiranje filma ili recimo vrisak u nekoj spooky sceni(događa se i najboljima jeli met.john_constantine wrote:hm, nisam gledao film, ali jbt, koji to idiotski roditelji dovode djecu gledati horore u kina?metallicat wrote:mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadilajoš moram oriđiđi
), ali spoilanje u smislu izigravanja frajera u društvu