Tattoo & Piercing
- boyko
Re: Tattoo & Piercing
ova prva mi je dobra 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
meni predzadnja ima super friz + boju kose. tetovaže baš i ne 
@callac: a eto, ovakav stil ide uz veliku pokrivenost kože slikama. osobno, super mi izgleda uz određene motive i kvalitetnu izradu. da imam para, ostvarilo bi se odmah i nekoliko mojih ideja/motiva.
@callac: a eto, ovakav stil ide uz veliku pokrivenost kože slikama. osobno, super mi izgleda uz određene motive i kvalitetnu izradu. da imam para, ostvarilo bi se odmah i nekoliko mojih ideja/motiva.
- callac
Ne kažem da neke ne izgledaju super, al mene muči ta trajnost.....elrania wrote:meni predzadnja ima super friz + boju kose. tetovaže baš i ne
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Prva i zadnja naj
(al ja to kažem uvijek misleći na ljepotu, ne tetovaže
previše ih je da bi mi se dalo proučavat)
(al ja to kažem uvijek misleći na ljepotu, ne tetovaže
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Scarface
Super, pravi način za upropastit zgodne cure.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
Ghostface wrote:Super, pravi način za upropastit zgodne cure.![]()
-
John_Ryder
prezgodne su tete jaoooo 
- Decadentor
- Scarface
John_Ryder wrote:Ghostface wrote:Super, pravi način za upropastit zgodne cure.![]()
Ma daj...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
potpis. pogotovo na ovo boldano.callac wrote:Nije mi to neka fora kad je toliko tijela prekriveno tetovažama, poanta golotinje jest da se vidi neš, ovak sve izgledaju kao da su obučene plus nije mi nikako jasno kako im ne dosadi??? Ja sam prehirovita da bih pristala na nešto tako doživotno i da ga vidim svaki dan na sebi.....
-
John_Ryder
meni je to skroz lijepo i super,bar su nekak posebne,but again,thats just me 
- elrania
mogu one biti posebne i bez tetovažaJohn_Ryder wrote:meni je to skroz lijepo i super,bar su nekak posebne,but again,thats just me
tetovaže ovog tipa nisu samo slike za ukrašavanje koje metneš na onu foru "joj ne znam što bih, ovo mi se sviđa, pa ajde, budem to tu jer mi je kul" neg je prije u pitanju cijeli životni stil s kojim će se stavljanje ovakvih motiva skroz poklopiti i sumnjam da će ta osoba kasnije žaliti što je stavila to, a ne npr. neki tribal
meni ovakve tetovaže skroz zrače toplinom i apsolutno kužim zaš se ljudi odlučuju pokrivati velike površine s njima.
@dingo: ti si onda odustao od svega onoga?
- Wendigo
ne u potpunosti, ali sam dosta neodlučan oko motiva/stila jer mi se sviđaju 3 različita.elrania wrote:mogu one biti posebne i bez tetovažaJohn_Ryder wrote:meni je to skroz lijepo i super,bar su nekak posebne,but again,thats just me, al mogu se skroz i s tobom složiti.
tetovaže ovog tipa nisu samo slike za ukrašavanje koje metneš na onu foru "joj ne znam što bih, ovo mi se sviđa, pa ajde, budem to tu jer mi je kul" neg je prije u pitanju cijeli životni stil s kojim će se stavljanje ovakvih motiva skroz poklopiti i sumnjam da će ta osoba kasnije žaliti što je stavila to, a ne npr. neki tribal![]()
meni ovakve tetovaže skroz zrače toplinom i apsolutno kužim zaš se ljudi odlučuju pokrivati velike površine s njima.
@dingo: ti si onda odustao od svega onoga?
a i trenutno nemogu izdvojiti 3000kn + za tetoviranje.
-
John_Ryder
naravno da mogu biti i bez toga posebne,ali opet na prvi....drugi....treći dojam
su posebne