e, lakše mi je ono, za kamion kamenja
al svejedno,jebem ti struju

Odlucio sam...Drzat cu ovu prehranu do daljnjeg ali cu 2 puta tjedno piti alkohol.U manjim kolicinama.I pivu sto rijede.Bub wrote:Šta je, nisi mogao izdržat, kriza?GreenHornet wrote:sinoc sam drmnuo 6-7 piva
http://www.building-body.com/Pusenje-al ... lding.htmlGreenHornet wrote:Odlucio sam...Drzat cu ovu prehranu do daljnjeg ali cu 2 puta tjedno piti alkohol.U manjim kolicinama.I pivu sto rijede.Bub wrote:Šta je, nisi mogao izdržat, kriza?GreenHornet wrote:sinoc sam drmnuo 6-7 pivaZnam da nije to-to,ali sto stari ljudi kazu "jebes sve,kad covjek ode glavom"

Čovek koji te tetovira ima nadimak Eror?Jane Doe wrote:javio mi se Eror, konačno. ozdravio čovjek i tetoviramo sljedeću subotu
ne da ima nadimak, nego mu je to prezimeAndrej wrote:Čovek koji te tetovira ima nadimak Eror?Jane Doe wrote:javio mi se Eror, konačno. ozdravio čovjek i tetoviramo sljedeću subotu![]()
To na prvi pogled ima baš umirujući prizvuk

Sad pofarbaj ovo u crno i pravi se da si detroker xDAšow wrote:krenio mašinicom maknuti kosu sa glave i taman sto sam dio napravio, masinica rikne.
Sad sam izbrijo strane i izgleda kao da imam undercutove
jebem ti sreću
To ovi kaj se prijavljuju za test intelektualnih?elrania wrote:mali maturanti na faksu