Vaše najbolje fotke svijeta...
- Decadentor
Re: Vaše najbolje fotke svijeta...
meni je najbolja slika od objavljenih ona asowova sa nezbrizniml judima kojima sja sunce....
iako sam ju vec prije vidio, al jednostavno ti nemoze bit jasno kako/koliko ljudi mogu bit govna
BTW JEBEN TTOPIC
iako sam ju vec prije vidio, al jednostavno ti nemoze bit jasno kako/koliko ljudi mogu bit govna
BTW JEBEN TTOPIC

- Andrej
Ove slike Hirošime su mi jezive. Zamisli samo, to je jedna sekunda bele svetlosti u kojoj vreme stane. Video sam par fotografija na kojima je verovali ili ne, od žene ostala samo senka na stepenicama. Mislim da i dan danas su te stepenice memorijalni centar, a Japanci tvrde da je ta senka simbol njihovog duha, koji je za razliku od tela - neuništiv.
We're all mad here...
- Ašow
meni je opet... kad vidim ovo....
neznam, glupo mi je reci da mi je zao... nemam pravu rijec za izraz, nego gledam u to malo truplo i pitam se koja picka materina, cemu, zasto, kako, gdje, tko, razlog, bog, ovaj, onaj... masa toga..
iskreno, nisam osjetljiv na smrt pa kakva god ona bila, promatram to s drugacije strane.. ali tek kad vidis nesto takvo malo kako je mrtvo.. a znas da nije nikome nista skrivilo, krivo je samo sto se rodilo... shvatis zapravo koji je besmisao svega oko tebe.
I onda mi netko ide pričati kako sam izrod što ne vjerujem u boga il nest sl... aha.
Evo vam vaš bog na slici.
Jedan trenutak i cijeli svijet oko tebe je promjenjen. Jedan ternutak i sve oko tebe je mrtvo.
Ono što me najviše zanima je što je tom čovjeku u glavi baš taj tren bilo kad je slika uslikana.
neznam, glupo mi je reci da mi je zao... nemam pravu rijec za izraz, nego gledam u to malo truplo i pitam se koja picka materina, cemu, zasto, kako, gdje, tko, razlog, bog, ovaj, onaj... masa toga..
iskreno, nisam osjetljiv na smrt pa kakva god ona bila, promatram to s drugacije strane.. ali tek kad vidis nesto takvo malo kako je mrtvo.. a znas da nije nikome nista skrivilo, krivo je samo sto se rodilo... shvatis zapravo koji je besmisao svega oko tebe.
I onda mi netko ide pričati kako sam izrod što ne vjerujem u boga il nest sl... aha.
Evo vam vaš bog na slici.
Jedan trenutak i cijeli svijet oko tebe je promjenjen. Jedan ternutak i sve oko tebe je mrtvo.
Ono što me najviše zanima je što je tom čovjeku u glavi baš taj tren bilo kad je slika uslikana.
- Ašow
Ista stvar prijatelju je onaj nesretan rat između nasih drzava...Andrej wrote:Ove slike Hirošime su mi jezive. Zamisli samo, to je jedna sekunda bele svetlosti u kojoj vreme stane. Video sam par fotografija na kojima je verovali ili ne, od žene ostala samo senka na stepenicama. Mislim da i dan danas su te stepenice memorijalni centar, a Japanci tvrde da je ta senka simbol njihovog duha, koji je za razliku od tela - neuništiv.
meni je uvijek kad dođem u vukovar... žao.
Al ne na onaj nacin da zalim, nego jednostavno taj besmisao toga mi ne ide u glavu.
(Nije stvar rata, nego primjer koji je nama blizak sam htio izvuci)
- dr_gonzo
Zemlja:SAD
Godina: 1930
- ova fotografija linčovanja mladih crnaca u Indiani je još jedan od primjera kako je naša 'civilizacija' odlična i zašto vanzemaljci ne žele imati posla nikakvoga sa nama...
p.s. - svi mediji su govorili da ga je tenk pregazio
Godina: 1930
SpoilerShow

p.s. - svi mediji su govorili da ga je tenk pregazio
Last edited by dr_gonzo on 07 Sep 2010, 23:24, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
To mu je u glavi.Ašow wrote: Evo vam vaš bog na slici.
We're all mad here...
- Andrej
- Ašow
Genocidalan impotentni bog.
Predivna stvar u koju ides vjerovati. Sadiš antikrista u ime boga. Uhh, nevjerojatan je svijet u kojem zivimo. Samo ga treba malo drugacije promatrati, ne ocima vecine. Nego svojim vlastitim
Al, aj da ne odemo u krivom smjeru hh
Al, tako ce biti uvijek. Jebiga. Stvarnost u kojoj zivimo je takva.
Iskoristavanje sirotinje je uvijek bilo profitabilno.
Uff jebem ti sto cu se veceras raspisati
gonzo, fala za temu ovu
)
Predivna stvar u koju ides vjerovati. Sadiš antikrista u ime boga. Uhh, nevjerojatan je svijet u kojem zivimo. Samo ga treba malo drugacije promatrati, ne ocima vecine. Nego svojim vlastitim
Al, aj da ne odemo u krivom smjeru hh
Upravo to. Upravo to.Andrej wrote:Svaki rat je veoma profitabilna besmisao.
Al, tako ce biti uvijek. Jebiga. Stvarnost u kojoj zivimo je takva.
Iskoristavanje sirotinje je uvijek bilo profitabilno.
Uff jebem ti sto cu se veceras raspisati
gonzo, fala za temu ovu
- dr_gonzo
Krivo sam mislio da su ga zgazili...izvinjavam se. Evo šta piše wiki:filmophil wrote:tenk ga je na kraju zgazio? ja sam čitao da su ga priveli i da se ne zna šta je bilo s njim...budem malo sada po netu potražiodr_gonzo wrote:Proživio je jednu od najgorih smrti, ali je dokazao da ima više muda od svih onih jebivjetara u tenkovima, a naručito od onog koji ga je pregazio (nadam se da taj što ga je zgazio nije imao lijep život poslije toga)...
"- Eyewitnesses disagree about the identity of the group who pulled him aside. Jan Wong is convinced the group were concerned citizens helping him away, while Charlie Cole believes that "Tank Man" was probably executed after being taken from the tank by secret police, since the Chinese government could never produce him to hush the outcry from many countries.[27] Time Magazine dubbed him The Unknown Rebel and later named him one of the 100 most influential people of the 20th century. British tabloid the Sunday Express reported that the man was 19-year-old student Wang Weilin; however, the veracity of this claim is dubious.
What happened to the 'Tank Man' following the demonstration is not known. In a speech to the President's Club in 1999, Bruce Herschensohn—former deputy special assistant to President Richard Nixon—reported that he was executed 14 days later."
Kako izgleda čovjek je ipak najebao
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
da, baš sam sad na wikipediji našao...a jebiga, to sam si i mislio, dam se kladit da to nije bila obična egzekucija nego neko maštovito mučenje kakvo samo oni mogu smisliti
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
Olimpijada u Münchenu 1972.
Teroristi upali i oteli Izrelce.
Korejski rat 50tih, djeca. Vezana. Jedni za druge.

najlegendarnija slika sa olimijade ikada.
1936.
Sudan, 1998
Židovku silovali ukrajinci, Lvov, Poljska, 1945

Teroristi upali i oteli Izrelce.
SpoilerShow
SpoilerShow
1936.
SpoilerShow
SpoilerShow
SpoilerShow
Last edited by Ašow on 07 Sep 2010, 23:33, edited 1 time in total.
-
filmofil
kako jebačka slika...fašo digić i crnčuga na tronu 
This is the Zodiac speaking.
- Andrej
Evo jedne slike, koja je po mogo čemu ušla u legendu.
Ovo je klasičan primer kako jedna fotografija preraste lik i delo čoveka koji je slikan. Če Gevara je realno bio avanturista, idealista i romantik više nego ratnik, a ova fotografija nema više nikakve veze sa komunizmom, utopijom ili revolucijom.
Postala je simbol bunta mladih širom sveta, bez obzira na sistem i veru. Bunt prema ljudskoj gluposti i nepriznavanje sistema vrednosti koji nam se nameće. Novac-krv-novac-krv.
SpoilerShow

Postala je simbol bunta mladih širom sveta, bez obzira na sistem i veru. Bunt prema ljudskoj gluposti i nepriznavanje sistema vrednosti koji nam se nameće. Novac-krv-novac-krv.
We're all mad here...
- Andrej
Ha ha!!!! Kako li se Hitler osećao tada....Džesi Ovens mu je skratio život za 50 godina. Kakva simbolika!!! Vrhunski!Ašow wrote: najlegendarnija slika sa olimijade ikada.
1936.
SpoilerShow
We're all mad here...
- Ašow
Hasta la victoria para siempre!!!
Nist, idem offline dok se ne pogubi inspiracija, sutra cu nastaviti
Nist, idem offline dok se ne pogubi inspiracija, sutra cu nastaviti