Da, SF je ove godine bio lakš izbor. Bilo je predvidljivo da će Zoorgazam osvojiti motorku. Arena je isto odličan SF, ali nedovoljno trash, tako da je na kraju presudio humor, seks, perverzije i urnebesna završnica.
Market mi nije baš sjeo iako ima urnebesnih scena, tako da sam očekivao da će Desperata pobijediti, ali kao i za Arena, nedovoljno trash.
Horori svake godine imaju tešku konkurenciju. Ove godine u izboru naročito, ali odličan izbor za vrhunsko njemačko ostvarenje s suludom idejom.
Sada Sandi sigurno ne žali što su Nasty Nancy prebacili među borilačke filmove.

Nije bila tako teška konkurencija, a da je upao među horore, kako je on odabrao, teško bi bilo...
A nagrada publike, sjajan izbor. Stvarno genijalna crna komedija. Iako sam kazao da možda djeluje nepošteno to s visokobudžetnim stranim filmovima s našim, ipak na kraju pobjede trash filmovi kao Market ili Zoorgazam s obzirom da je s ovim drugim nominiranim bilo riječ o ozbiljnim filmovima.
Sada mi je žao što sam propustio
Denizen - posljednji film u festivalu.
a predsjednik žirija festivala Nino Raspudić rekao je kako Varaždin još nije svjestan kakav festival ima.
Ovo je dobro rekao. Sramota da nitko nije spominjao previše prošlogodišnji trash festival koji većina smatraju najboljim, a mnogi žale što nisu došli zbog zombija. A u varaždinskim novinama tek pola stranice... A sigurno će i ove godine isto biti slabo pisano.
Michel puši karu.