Undying vs. (insert name here)
- Zombiemachine
-
FilmTV
Evo, sam si dao primjer kada se bahatiš da si star a mi smo djeca. Ja sam Monte Carlo izabrao u svom postu čisto jer mi je prvi pao na pamet, mogao sam isto tako reći Gospić ili Dubai, nije imalo nikakve veze s glazbom. Drago mi je vidjeti da si u Monte Carlu doma, da znaš iz prve ruke šta se tamo pušta i kakva je scena. Znaš, mi ovdje na forumu nemamo love za obilaziti takva mjesta pa je osvježenje imati stručnjaka, poliglotu i globetrottera poput tebe da nas jadne klince uputi u smisao glazbe i filma.undying wrote:daj prestani se brukati... Kakav te Monte Carlo spopao![]()
![]()
Ajde pojasnicu djecaku malom.. Ako hoces da cujes kvalitetan techno: Chicago, Detroit, London, Glazgov a posebno obrati paznju na Brighton!!! Koji Monte Carlo!!
![]()
![]()
Sto se tice drugih pravaca kao sto su trance, house... Ni njih neces naci u M. C. to je postalo UNDEGROUND!!! Cak i house postaje to... Naravno mislim na pravi house a ne na shizu...
Pošto vidim da se riječima ništa više ne može objasniti vrhunskom intelektualcu poput tebe jer argumenti malo znače osim ako nisu popračeni velikom količinom uskličnika i smajlića, nadovezati ću se na kometar Zombiemachinea i proslijediti ću ti ovu sliku u obliku čestitke, vidim da ti slike bolje leže pa ćeš valjda shvatiti moju poruku

- undying
Koristis super stare fazone sa tom slikom pistolja-dobro da nisi poslao lika medju medjunozjem
Monte Carlo si rekao jel te to asocira na "sjaj, red carpet i slicna sranja.. " A ja sam ti samo objasnio da techno nije to!!!!!!! Shvatas???
techno ti je mracna, prljava muzika... Zasto se raspravljas sa mnom oko elektronske muzike kad ocito ne znas??? ee po tome vidim da si dijete i ne samo po tome ono u vezi wikipedie E TO JE VRHUNSKA PROVALA!

-
FilmTV
Ja se s tobom raspravljao oko techna?undying wrote:Koristis super stare fazone sa tom slikom pistolja-dobro da nisi poslao lika medju medjunozjem![]()
![]()
Monte Carlo si rekao jel te to asocira na "sjaj, red carpet i slicna sranja.. " A ja sam ti samo objasnio da techno nije to!!!!!!! Shvatas???
![]()
![]()
techno ti je mracna, prljava muzika... Zasto se raspravljas sa mnom oko elektronske muzike kad ocito ne znas??? ee po tome vidim da si dijete i ne samo po tome ono u vezi wikipedie E TO JE VRHUNSKA PROVALA!
![]()
Da ponovimo gradivo, oldies but goldies:

- undying
Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie
Nema sta-treba ti se vjerovati!!!

+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie
- Evil Xander
Ovoliku kolicinu argumenata ad hominem, shizofrenije te diskutiranja o imaginarnim temama izvucenih izvan konteksta izvornih recenica nisam vec dugo vidio. Svaka cast!undying wrote:Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie![]()
![]()
![]()
![]()
Znas li da postoji vise izraza kojima se moze opisati stanje osobe koja komunicira sama sa sobom i sama si daje odgovore na svoja pitanja?
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- undying
Hm... Argumenata.. A de mi pokazi jedan njihov argumentEvil Xander wrote:Ovoliku kolicinu argumenata ad hominem, shizofrenije te diskutiranja o imaginarnim temama izvucenih izvan konteksta izvornih recenica nisam vec dugo vidio. Svaka cast!undying wrote:Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie![]()
![]()
![]()
![]()
Znas li da postoji vise izraza kojima se moze opisati stanje osobe koja komunicira sama sa sobom i sama si daje odgovore na svoja pitanja?
Naravno da znam, moze se stanje jos opisati kao kriza svijesti, narkomansko stanje,shizofreno stanje, alkoholisano stanje... Ako hoces mogu ti i ljekove prepisati: lexilium, bensadin, anafranil a moze pomoci i oikamid jel on ipak vraca pamcenje, eto sad znas i to!
- Donnie Darko
haha jednom sam procito da je horror_hr napiso da je undying troll na forumu(uz rainmakera)...
Bio je u pravu od svih tvojih postova na ovom topicu se ponavljaju iste recenice u drugom konekstu...sto je rijecnik ti je slab?Ili ti je mca popala jezik'
ovo je otislo predebelo u offtopic..premjestite te to u novi topic "undying protiv svijeta"
Bio je u pravu od svih tvojih postova na ovom topicu se ponavljaju iste recenice u drugom konekstu...sto je rijecnik ti je slab?Ili ti je mca popala jezik'
ovo je otislo predebelo u offtopic..premjestite te to u novi topic "undying protiv svijeta"
- Zombiemachine
Što znači da smatraš ovaj sajt neozbiljnim. To je ok, pošto je to tvoje pravo. Učini onda svima uslugu i odi odavdje. Nikome nećeš faliti. Što je najbolje, mislit ćeš da si moralni pobjednik, pa svatko dobiva.undying wrote: + Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie![]()
![]()
![]()
![]()
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- john_constantine
pa zar na ovom forumu ne postoji doživotni ban za takve?Zombiemachine wrote:Što znači da smatraš ovaj sajt neozbiljnim. To je ok, pošto je to tvoje pravo. Učini onda svima uslugu i odi odavdje. Nikome nećeš faliti. Što je najbolje, mislit ćeš da si moralni pobjednik, pa svatko dobiva.undying wrote: + Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie![]()
![]()
![]()
![]()
- Evil Xander
Drago mi je da znas sa cime se boris svakodnevno i kako.undying wrote:
Naravno da znam, moze se stanje jos opisati kao kriza svijesti, narkomansko stanje,shizofreno stanje, alkoholisano stanje... Ako hoces mogu ti i ljekove prepisati: lexilium, bensadin, anafranil a moze pomoci i oikamid jel on ipak vraca pamcenje, eto sad znas i to!
Ekipa, ne zajebavati undyinga, kao sto vidite ima probleme, ali ocito radi na tome! Takodjer, uzalud vam svaka smislena rasprava, just let go...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- El Ranchero
- Wendigo
@ Undying: pročitaj ovo (nhf
) - http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_troll
- jigsaw
Jebote kak taj Undying zna srat...Ja ne znam kak je ljudima oko njega...Ako ti se ne sviđa naše mišljenje na forumu ( a forum je stvoren za slobodna mišljenja,ako to nisi znao),lijepo se povuci i odi na neki forum gdje dopuštaju ovakve nebuloznosti.A što se tiče tvog provociranja drugih,to da ne govorim...

- A$H
jigsaw wrote:Jebote kak taj Undying zna srat...Ja ne znam kak je ljudima oko njega...Ako ti se ne sviđa naše mišljenje na forumu ( a forum je stvoren za slobodna mišljenja,ako to nisi znao),lijepo se povuci i odi na neki forum gdje dopuštaju ovakve nebuloznosti.A što se tiče tvog provociranja drugih,to da ne govorim...![]()
![]()
hehe to i problem,vjerovatno ni nema nikog oko njega pa ispucava svoje fobije na forumu/ima...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!