bas to. i onda kad se zavrsi ce se vidjeti kamo dalje.Asfodel wrote:Ja sam od tako nekih akademskih planova na kraju došla do toga da samo molim boga da završim fucks i to je to.
i sva sreca da su mi s ovim studijem mogucnosti zaposlenja ogromne.
bas to. i onda kad se zavrsi ce se vidjeti kamo dalje.Asfodel wrote:Ja sam od tako nekih akademskih planova na kraju došla do toga da samo molim boga da završim fucks i to je to.
Je da imalo se, po 10 ljudi je radilo posao za jednog i svi imali para, takvo je drustvo moralo propast i moralo je doc do ovoga sad +rat (iako smo se vec mogli oporavit odavno i rat cemo uvjek koristit kao izliku)GreenHornet wrote:Sto je moj stari rekao..."U ex yu sam radio 0-24 i za 5 godina sam kupio kucu na 3 kata,sada ljudi za 15 godina mogu biti presretni ako eventualno kupe stan"
Eh,moram priznat da sve vise zalim za bivsom drzavom,pogotovo kad se dotakne teme zaposljavanja...KRALO SE,ALI SE IMALO!

ah, to mi je najgore... kada uspiješ i kupiti stan, onda dobiješ sranje, kada skužiš da je sve loše napravljeno ili problemi s gruntovnicom kao ovi jučer iz novogradnje...GreenHornet wrote:Sto je moj stari rekao..."U ex yu sam radio 0-24 i za 5 godina sam kupio kucu na 3 kata,sada ljudi za 15 godina mogu biti presretni ako eventualno kupe stan"
Eh,moram priznat da sve vise zalim za bivsom drzavom,pogotovo kad se dotakne teme zaposljavanja...KRALO SE,ALI SE IMALO!
Da, to je vjerojatno najgora moguća opcija. Što je najgore onda bi neki htjeli da bude besplatan fax za sve kroz cijeli studij i onda da se neka budala zajebava 10ak godina i živi drugima na grbači.A$H wrote:ali opet bolje to nego kao neki koji ce po tome kako se odnose prema faxu i skakanju sa jednog na drugi studirat do tridesete i zajebavat se okolo, a do tada ovisit o drugima..
Hec wrote:da fakat, najgnusnije vidit u tramvaju nocnom, sve studenti pijani, prljavi, ko zna jos kakvi, ponasaju se ko kreteni, ajd da su bar ko huligani ali su jos i gori i gluplji, onak ko seljacina neka u tramvaju pit pivu da svi vide da on pije kao faca -.-