Hyperborea vs. Midle Earth...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 26 Dec 2006, 19:31

HorrorHR wrote:Kako očito za neke stvari nisam geek kao neki od vas, jel se Conan makljao sa Crvenom SOnjom ili tako nešto u Conanu ili sam pomiješao dva filma?
U filmu, ne. U stripu, sretnu se par puta.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Dec 2006, 15:08

john_constantine wrote:
HorrorHR wrote:Kako očito za neke stvari nisam geek kao neki od vas, jel se Conan makljao sa Crvenom SOnjom ili tako nešto u Conanu ili sam pomiješao dva filma?
pa zapravo si pomiješao. Arnold scwarzeneger je glumio nekakvog ratnika koji se pridruži s Crvenom sonjom, ali ne predstavlja conana (stoviše, niti ne hoda polugol :lol: ). Meni je baš film crvena sonja sranje... Ali istina je da su se borili kao vježbu...

Hmmm...ne znam, i ja nekako naginjanjem ka Conanu, ali i Middle-Earth mi je ok, no Conan je uvijek imao više krvi, sakaćenja i sl. stvari...Gospodari su mi više "dječji".
A kaj se tiče Conana i Crvene Sonje...Arni je prvo trebao glumiti lik Conanan u tom filmu, no onda su se iz ne znam kojeg razloga odlučili preimenovati ga u tamo nekog princa ili kraljevića....možda nisu imali autorska prava na lik Conana

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Dec 2006, 22:34

U Conanu je bilo i sexa, dok je LOTR bio nekako previše gospodski kao neki ljubić :twisted:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2006, 22:41

dr_gonzo wrote:U Conanu je bilo i sexa, dok je LOTR bio nekako previše gospodski kao neki ljubić :twisted:
i pederski. :lol: Mislim, ta veza između Sama i froda, malo mi je pretjerana. A tek njihova cendranja kada gandalf pogine. Pa čak i boromirova smrt isto ima nekog homokseksualnog štiha.... Pa ono da se svi samo grle, mazu i ljube. :lol: :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 19 Jan 2008, 03:29

Nema toga puno u Conanu (doduše ima, ali samo kad Conan mazi žene :lol: )
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply