U filmu, ne. U stripu, sretnu se par puta.HorrorHR wrote:Kako očito za neke stvari nisam geek kao neki od vas, jel se Conan makljao sa Crvenom SOnjom ili tako nešto u Conanu ili sam pomiješao dva filma?
Hyperborea vs. Midle Earth...
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Dragonrage
john_constantine wrote:pa zapravo si pomiješao. Arnold scwarzeneger je glumio nekakvog ratnika koji se pridruži s Crvenom sonjom, ali ne predstavlja conana (stoviše, niti ne hoda polugolHorrorHR wrote:Kako očito za neke stvari nisam geek kao neki od vas, jel se Conan makljao sa Crvenom SOnjom ili tako nešto u Conanu ili sam pomiješao dva filma?). Meni je baš film crvena sonja sranje... Ali istina je da su se borili kao vježbu...
Hmmm...ne znam, i ja nekako naginjanjem ka Conanu, ali i Middle-Earth mi je ok, no Conan je uvijek imao više krvi, sakaćenja i sl. stvari...Gospodari su mi više "dječji".
A kaj se tiče Conana i Crvene Sonje...Arni je prvo trebao glumiti lik Conanan u tom filmu, no onda su se iz ne znam kojeg razloga odlučili preimenovati ga u tamo nekog princa ili kraljevića....možda nisu imali autorska prava na lik Conana
- dr_gonzo
- john_constantine
i pederski.dr_gonzo wrote:U Conanu je bilo i sexa, dok je LOTR bio nekako previše gospodski kao neki ljubić
- dr_gonzo