bio bi mi to vjerojatno najskuplji odlazak u kino ali isplatilo bi se ako bi se svi našliJohn_Ryder wrote:imam ideju,aj vi iz rijeke dođite u zg,pa idemo svi u kino
Kino kino
- metallicat
- Evil Xander
Imam zeludac za svakakva sranja, ali OMC je jednostavno dosadan. Nije vrijedan gledanja, da sad mogu opet birati cak bi radije gledao ono sranje s Hillary Swank koje bjesomucno reklamiraju vec mjesec dana. U biti, ne bih al svejedno...FilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-uiako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
John_Ryder
- metallicat
pa nemoramo OMC (mada ga ja oćuFilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-uiako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu

- Knatchbull
OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnjumetallicat wrote:pa nemoramo OMC (mada ga ja oćuFilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-uiako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu
), može todda
a i nije najbitniji film, nego da se nađemo napokon
![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Wendigo
šta vam nije bolje onda otići na cugu negdje?Knatchbull wrote:OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnjumetallicat wrote:pa nemoramo OMC (mada ga ja oćuFilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-uiako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu
), može todda
![]()
- majstoro
ajde dođite u mostar ali moramo ici na ljevu obalu gdje su muslimi jer se nama hrvatima da desnoj obali se tek pravi kino lol
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- john_constantine
he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.
Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće.
Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće.
Michel puši karu.
- Wendigo
tako ti je meni bilo u osnovnoj školi.. imao sam jednog frenda koji je kao i ja bio lud za horrorima i pogledali smo sve i svašta kao klinci..john_constantine wrote:he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.
ot: ja sam već prije predložio neki meeting pa nije bilo zainteresiranih.
- Evil Xander
A ti si od onih kojima bi pucao u glavu kad krenu verglati bez prestanka usred filma...Knatchbull wrote:OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnju
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- metallicat
al glupo mi ga dva puta ić gledat jer ja idem valjda preko vikenda, jer si ti izabrao clovera..Knatchbull wrote:OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnjumetallicat wrote:pa nemoramo OMC (mada ga ja oćuFilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-uiako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu
), može todda
![]()
joj, tako sam postavila jednostavno pitanje