Kino kino

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Vorador

Post by Vorador » 11 Feb 2008, 11:45

John_Ryder wrote:imam ideju,aj vi iz rijeke dođite u zg,pa idemo svi u kino
bio bi mi to vjerojatno najskuplji odlazak u kino ali isplatilo bi se ako bi se svi našli :lol: :lol: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 11 Feb 2008, 15:21

zaboravi sad zg, biš došao da se dogovorimo mi odavdje?
Image

FilmTV

Post by FilmTV » 11 Feb 2008, 15:35

Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-u :lol: iako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu ;)

jigsaw

Post by jigsaw » 11 Feb 2008, 16:13

Jebo vas predaleko ste mi... :?

Evil Xander

Post by Evil Xander » 11 Feb 2008, 16:27

FilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-u :lol: iako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu ;)
Imam zeludac za svakakva sranja, ali OMC je jednostavno dosadan. Nije vrijedan gledanja, da sad mogu opet birati cak bi radije gledao ono sranje s Hillary Swank koje bjesomucno reklamiraju vec mjesec dana. U biti, ne bih al svejedno...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Feb 2008, 16:28

jigsaw wrote:Jebo vas predaleko ste mi... :?
ma ja sam do Rijeke za sat i pol ak nema gužve iz zg-a
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 11 Feb 2008, 16:50

John_Ryder wrote:
jigsaw wrote:Jebo vas predaleko ste mi... :?
ma ja sam do Rijeke za sat i pol ak nema gužve iz zg-a
A meni treba otprilike 4 i pol sata... :?

metallicat

Post by metallicat » 11 Feb 2008, 17:15

FilmTV wrote:Bilo bi fora, ali da je nešto pametnije od One Missed Call, po ocjenama mi se čini da je bolje gledati reprize Dallasa na TV-u :lol: iako znam da će ga HorrorHR pogledati u kinu, pre malo je horrora u kinu ;)
pa nemoramo OMC (mada ga ja oću :lol: ), može todda :D a i nije najbitniji film, nego da se nađemo napokon :D
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 11 Feb 2008, 19:44

metallicat wrote:
pa nemoramo OMC (mada ga ja oću :lol: ), može todda :D a i nije najbitniji film, nego da se nađemo napokon :D
OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnju :wink:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Feb 2008, 19:56

Knatchbull wrote:
metallicat wrote:
OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnju :wink:
šta vam nije bolje onda otići na cugu negdje? :wink:

majstoro

Post by majstoro » 11 Feb 2008, 20:12

ajde dođite u mostar ali moramo ici na ljevu obalu gdje su muslimi jer se nama hrvatima da desnoj obali se tek pravi kino lol
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2008, 20:42

he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.

Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće. :roll:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Feb 2008, 21:04

john_constantine wrote:he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.

Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće. :roll:
tako ti je meni bilo u osnovnoj školi.. imao sam jednog frenda koji je kao i ja bio lud za horrorima i pogledali smo sve i svašta kao klinci.. :D sada od rl frendova mogu samo sa Aryxom i još dvojicom pričati, a da me ne gledaju kao čudaka i ignoriraju temu.. jebote uvijek kada nekome pričam o nekom horroru moram "filtrirati" da bi me se razumjelo i opčenito slušalo o takvoj temi.. :roll:

ot: ja sam već prije predložio neki meeting pa nije bilo zainteresiranih. :lol:

Evil Xander

Post by Evil Xander » 12 Feb 2008, 00:28

Knatchbull wrote:OMC je idealan za takvo druženje. ionako ćemo više pričati nego gledati film pa je dobro da taj film nije neko remek-djelo koje će nam potpuno zaokupiti pažnju :wink:
A ti si od onih kojima bi pucao u glavu kad krenu verglati bez prestanka usred filma... :twisted:
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

metallicat

Post by metallicat » 12 Feb 2008, 01:11

Knatchbull wrote:
metallicat wrote:
al glupo mi ga dva puta ić gledat jer ja idem valjda preko vikenda, jer si ti izabrao clovera..
joj, tako sam postavila jednostavno pitanje :roll: :lol: samo nek napiše ko želi ić u ovih par dana i za točan dan i vrijeme lako se dogovorimo..
Image

Post Reply