Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2008, 19:09

A$H wrote:uuu a to je kao nekaj strasno.. :lol: nevidim u cem je problem i da je preko jebenog goluba pismonose.. :lol:
Vidim da ne vidiš.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 16 Oct 2008, 19:11

Ghostface wrote:
A$H wrote:
Ghostface wrote:E i mislin da nije u redu da me se proziva kako se samo svađan na ovom forumu, jer svi znate da san ostavija puno više konstruktivnih postova, i to vam uopće nije u redu.
gle sorry kaj sam te uzeo za primjer..ali istina je ova, nemam nikaj protiv tebe..te koliko god ti imao konstruktivnih postova..uvijek ce mi prvo past na pamet kad te se spomene(a i drugima sa kojima sam pricao uzivo) taj tvoj agresivni stav..ti si mozda u zivo drugaciji i ok lik..ali preko neta se dobiva takav negativan dojam o tebi..koji te za sad prati... :wink:

Da, znan, i tako je uvik bilo i izgleda da će i bit, al ne žalin se, težak san karakter i to znan, zato bi volija da se vidimo uživo i ispričamo se ka ljudi o filmovima, stripovima. Ako budeš na ovogodišnjem CRŠ-u javi se na pm, ja 99 % iden.
ove godine se cak mislim i pojavit :lol: tak da cemo se jos cut u vezi toga..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Oct 2008, 19:12

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote:a meni je to zabavno pratiti. :lol:

Kad si bolesni perverznjak, al to smo već svi znali.
thanks. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:rotflmao:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2008, 19:13

CRS je ono za stripovima? e ove godine ću i ja doći.
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2008, 19:13

A$H wrote:
Ghostface wrote:
A$H wrote: gle sorry kaj sam te uzeo za primjer..ali istina je ova, nemam nikaj protiv tebe..te koliko god ti imao konstruktivnih postova..uvijek ce mi prvo past na pamet kad te se spomene(a i drugima sa kojima sam pricao uzivo) taj tvoj agresivni stav..ti si mozda u zivo drugaciji i ok lik..ali preko neta se dobiva takav negativan dojam o tebi..koji te za sad prati... :wink:

Da, znan, i tako je uvik bilo i izgleda da će i bit, al ne žalin se, težak san karakter i to znan, zato bi volija da se vidimo uživo i ispričamo se ka ljudi o filmovima, stripovima. Ako budeš na ovogodišnjem CRŠ-u javi se na pm, ja 99 % iden.
Tko zna što ti Ghost smjera,ja se na tvom mjestu nebi javljao... :lol: :lol:

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 19:14

A$H wrote:
Ghostface wrote:
A$H wrote: gle sorry kaj sam te uzeo za primjer..ali istina je ova, nemam nikaj protiv tebe..te koliko god ti imao konstruktivnih postova..uvijek ce mi prvo past na pamet kad te se spomene(a i drugima sa kojima sam pricao uzivo) taj tvoj agresivni stav..ti si mozda u zivo drugaciji i ok lik..ali preko neta se dobiva takav negativan dojam o tebi..koji te za sad prati... :wink:

Ok, odlično. Bija san prošle godine zbog Zagora, a ove nije toliko zanimljiv program, al je bar u isto vrime i Interliber, pa ću i tamo malo povirit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 19:16

GreenHornet wrote:
A$H wrote:
Ghostface wrote:

Tko zna što ti Ghost smjera,ja se na tvom mjestu nebi javljao... :lol: :lol:

Ma da, ma Asha znan još puno prije ovog foruma sa stripovi.com-a, zašto onda da se ne upoznamo kad san već u Zagrebu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 16 Oct 2008, 19:25

GreenHornet wrote:
A$H wrote: ..bolje si nadji neku zensku
Naravno da hoću kad mi bude napeto ali ne kao zadnji jadnik preko foruma...
u sta smo se razbahatili u zadnjih par dana... daj vise zbilja elegantno odjebi s ovakvim stupidnim vrijedanjima :?
pocevsi ponajvise od one debilizacije s kozama i snasama s consom, te sad jos ovakvim otrcanim provokacijama.
kaj tebe uopce smeta kod mene i asha? prstimo od neke ekstremne seksualnosti i pozude pa ti je neugodno, a to kaj svi redovito budemo obavijesteni da se tebi dize na najlonke i carape je nesto sto je relevantno za ovaj forum?
i sta ti znaci onaj primjer s pirsom? kolko smo puta cimati wendiga zbog uskih majica il komentirali to kaj su drugi kupili i isli debelo u offtopic i sad jedna elrania nabavi pirs i ovaj quota eto cisto tako i ti siroti se odmah uzbudis.
ovo mi na kraju ni nema veze s raspravom o meni i ashu neg se sve svodi na to tko ce kome uputiti bezobrazniju kajlu il eventualno opsovat nekom mater i sta ja znam sta sve ne. budi musko i nadi si nekog uzivo za takve stvari kad ti vec hormoni ne daju mira, nemoj bit jadnik koji prek foruma takvo nesto radi.

a kaj se ghostfacea tice... prikljucujem se vecini koja ga dozivljava ko naglog i agresivnog i svi dobro znamo kolko cesto zna bit preostar na jeziku bez ikakvog razloga, te bit bahato deriste kak neki kazu, al meni je on sasvim ok.
iznenadio me jednom gestom i pokazao da je sasvim dobra i razumna osoba (na momente :mrgreen: :wink: ) i ne smeta me bas toliko kaj se razvice vecinu vremena. cak mi je jedan od drazih clanova.

Freddy

Post by Freddy » 16 Oct 2008, 19:30

za Ghosta znam da je super lik,svačam da je takav i ja sam ga takvog prihvatio,ja čitam i uživam u ovim prepirkama,samo nastavite :wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Oct 2008, 19:34

Ja isto brijem da je Ghost u dubini duše dobar dečko :)
ali ovakve prepirke me ne zbavljaju, nego mi se gade...pogotvo kad se počne s onim najnižim uvredama tj. kad u nedostatku argumenta spomeneš općenje s životinjama
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2008, 19:38

elrania wrote: budi musko i nadi si nekog uzivo za takve stvari kad ti vec hormoni ne daju mira
Tražim ali ih jednostavno nema,pa moram malo bacati žuč po freakovima na forumu.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Oct 2008, 20:33

GreenHornet wrote:
A$H wrote: ..bolje si nadji neku zensku
Naravno da hoću kad mi bude napeto ali ne kao zadnji jadnik preko foruma...
jebote koji očajnički argument.... :roll: :lol:
moraš bacati žuč po frikovima? a koji si kurac onda ti molim lijepo?! jebote jel ti vidiš šta pišeš? :roll:

jebem vas odreda sve koji dolazite ovdje lječiti osobne frustracije! ovo je bio normalan forum dok se nisu kojekakvi hahari naselili... eto toliko od mene i ispričavam se na psovanju.
Last edited by Wendigo on 16 Oct 2008, 20:38, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2008, 20:36

slažem se s wendigom, tvoje fore su ionako i ovako očajne... A i vjerujem da već i svima ideš na živce.
Michel puši karu.

FilmTV

Post by FilmTV » 16 Oct 2008, 21:12

Wendigo wrote:jebem vas odreda sve koji dolazite ovdje lječiti osobne frustracije! ovo je bio normalan forum dok se nisu kojekakvi hahari naselili... eto toliko od mene i ispričavam se na psovanju.
Slažem se. Jedva čekam da se pojavi mogućnost nekog dodatka forumu da si svatko može filtrirati prikazivanje postova od određenih ljudi, onda ćemo moći jednostavno zanemariti one koji stvaraju kakofoniju svojim glupostima.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Oct 2008, 21:26

john_constantine wrote:CRS je ono za stripovima? e ove godine ću i ja doći.
kad je to?
I may be an idiot, but i am no fool.

Locked