ja ciljam na 2 red, zadnje dve slike.
Što ste zadnje kupili??
- elrania
- callac
Da, takva sam ja bila prije ovog farbanja pa mi bilo pretamno!!!elrania wrote:pa to je ona za koju kazem da mi izgleda presvjetlo
ja ciljam na 2 red, zadnje dve slike.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- Asfodel
Pa odi što prije...pljucneš lovuboyko wrote:viš trebal bi i ja otit osobnu delat,al kak mi se čini nem otišel tak dugo dok me murija negde ne halta zahiti mi neku kaznuAsfodel wrote:Izradu osobne i još neke sitnice
Joj kak me mačka slikala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
bum valjda to rešil iduči tjedan,ak ne zaboravimAsfodel wrote:Pa odi što prije...pljucneš lovuboyko wrote:viš trebal bi i ja otit osobnu delat,al kak mi se čini nem otišel tak dugo dok me murija negde ne halta zahiti mi neku kaznuAsfodel wrote:Izradu osobne i još neke sitniceal bar si miran
Joj kak me mačka slikalanisam znala da je odjednom važno da ti se samo oči vide, a ostatk face ne
toliko sam morala spustit glavu da mi se uglavnom vide samo oči i rajf
nisam ni ja znal da su samo oči bitne...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
- Asfodel
- Wendigo
- elrania
- Scarface
Wendigo wrote:jbt, na šta ja ličim na osobnoj...Asfodel wrote:Ma neboyko wrote: nisam ni ja znal da su samo oči bitne...to je samo stvar fotografa, ti ćeš možda imat nekog normalnog
![]()
kao netko tko je mnogo silovao, krao, pljačkao, palio, nudio djeci drogu itd...
A meni na osobnoj još stoji slika s dugon, i to raspuštenon koson, bez zajebancije ne može se nać sličnost, nevjerojatno kako drukčije izgledan bez one kosurine.
- callac
Ja imam različite slike na svim dokumentima i niti na jednoj ne izgledam kao uživo i u onom trenutku kada koristim taj dokument. Na putovnici je duga frćkava zlatno-plava kosa i bar 4-5 kilograma više nego sada, na osobnoj jaaako kratka bijela kosa, na vozačkoj crna kaciga kao do maloprije, a na starom tramvajskom pokazu crvena irokeza. Zato se uvijek moram raspravljati sa vlastima da sam ipak to ja u pitanju, da nisam nikome maznula dokumentGhostface wrote:Wendigo wrote:jbt, na šta ja ličim na osobnoj...Asfodel wrote: Ma neto je samo stvar fotografa, ti ćeš možda imat nekog normalnog
![]()
kao netko tko je mnogo silovao, krao, pljačkao, palio, nudio djeci drogu itd...
A meni na osobnoj još stoji slika s dugon, i to raspuštenon koson, bez zajebancije ne može se nać sličnost, nevjerojatno kako drukčije izgledan bez one kosurine.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.