Zna seka šta valjaGhostface wrote:callac wrote:nemoj srati! tko još ima takvu? ja nisam vidjela nikoga u gradu ni među celebovima, zato sam ju i izabrala da prestanem izgledati kao D.TrbovićA$H wrote: postala popularna boja u zadnje vrijeme..
Moja sestra.
Što ste zadnje kupili??
- callac
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:Zna seka šta valjaGhostface wrote:callac wrote: nemoj srati! tko još ima takvu? ja nisam vidjela nikoga u gradu ni među celebovima, zato sam ju i izabrala da prestanem izgledati kao D.Trbović
Moja sestra.
Je, zeza san je tjedan dana zbog toga, prirodna joj je smeđa boja, ovako je skroz čudna. Majko mila, upa san u ženske spike, aj bok.
- callac
Ajde, ajde, nemoj sad bježati, priznaj da ti se sviđaju naše spikeGhostface wrote:callac wrote:Zna seka šta valjaGhostface wrote:
Moja sestra.
Je, zeza san je tjedan dana zbog toga, prirodna joj je smeđa boja, ovako je skroz čudna. Majko mila, upa san u ženske spike, aj bok.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
Pa, prvo sam stavila blajh i izgledala kao da sam ispala iz Petog elementa
pa sam stavila neku boju od L'oreala, ne znam kako se zove jer su im nazivi na francuskom bez prijevoda, al mislim da je neka naranđasto plava, da se tako zove. Al, eto ja sam ispala ful svijetlo naranđasta, kao što rekoh, fluorescentna
Koju si ti stavljala?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
to je ona neka koja lici nicole kidman narancasto-plavoj?
ja sam zadnja 2x na 'brokat red' od schwarzkopfa (nesto bas na granici izmedu intenzivne narancaste i svjetlocrvene), no sljedeci ce se put uzeti neka bez crvenkastih tonova koja je bas full narancasta- treba samo odluciti izmedu 2 od garniera i jedne l'orealove...
ja sam zadnja 2x na 'brokat red' od schwarzkopfa (nesto bas na granici izmedu intenzivne narancaste i svjetlocrvene), no sljedeci ce se put uzeti neka bez crvenkastih tonova koja je bas full narancasta- treba samo odluciti izmedu 2 od garniera i jedne l'orealove...
- callac
Da, kao u Nicole! Ako razmišljaš o Garnierovim farbama, odmah odustani jer niti jedna ne ispada kao na slici! Ja sam svaki put ispala onako bordo crvena sa ljubičastim odsjajem!!! Iako je na kutiji ženska ful narancasta. Bolje uzmi onda od L'oreala, ako hoćeš mogu ti provjeriti kako se zove boja koju sam stavila, ali ne garantiram da će ispast ista jer sam se ja i blajhala. Pitala sam u biti frizera za savjet kako dobiti boju koju želim i to mi je savjetovao pa nakon tri bezuspješna pokušaja konačno sam dobila što sam htjela.elrania wrote:to je ona neka koja lici nicole kidman narancasto-plavoj?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma znam na koju mislis, znam je cesto gledati kad setam kraj tih polica, al ne mogu je zamisliti na svojoj kosi; vise mi je za krace frizure. trazim bas nesto tamno, ali intenzivno za sebe. jedini problem je sto se brzo izgubi ta boja, jer cesto perem kosu
a vidim, odustala si onda od plavih pramenova za sada?
- Asfodel
- callac
Onda si uzmi od Keune boju, zove se srednje bakreno plava i misim da je to to što ti tražiš, a ne ispire se ništa, i ja perem kosu ili svaki dan ili svaki drugi pa znam o čemu pričaš, pogotovo kad su ti tonovi u pitanju, najbrže se ispiru. . A plavi pramenovi na ovakvu boju su seljačija totalna....vidjet ću na ljeto i kad mi malo još naraste kosa da mogu bez pegle kako će izgledati na ovu boju pa mooooožda čak vratim na neku zlatno plavu da nemam farbanja toliko često. Za sada, posnosno izjavljujem da sam nekim čudom zadovoljna.elrania wrote:ma znam na koju mislis, znam je cesto gledati kad setam kraj tih polica, al ne mogu je zamisliti na svojoj kosi; vise mi je za krace frizure. trazim bas nesto tamno, ali intenzivno za sebe. jedini problem je sto se brzo izgubi ta boja, jer cesto perem kosu![]()
@Asfi jel ta ženka ima prirodnu ili se farba? Ako je prirodna, vjerjem da je prekrasna, i ja sam vidjelana par, do duše curica al nema veze,sa savršenom bojom koja nikako ne izlazi iz bočice nego se jedino možeš roditi sa tako nečim
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ma umjetna naravno! Zato i spominjem, jer je vezano uz to što pričate.callac wrote:elrania wrote: @Asfi jel ta ženka ima prirodnu ili se farba? Ako je prirodna, vjerjem da je prekrasna, i ja sam vidjelana par, do duše curica al nema veze,sa savršenom bojom koja nikako ne izlazi iz bočice nego se jedino možeš roditi sa tako nečim
Prirodne riđe mi nisu ni blizu lijepe kao ove što se mogu dobit iz bočice
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
hm, pa ja bas to ne bih. zelim ovakvo nesto pod orange coppercallac wrote:Onda si uzmi od Keune boju, zove se srednje bakreno plava i misim da je to to što ti tražiš, a ne ispire se ništa, i ja perem kosu ili svaki dan ili svaki drugi pa znam o čemu pričaš, pogotovo kad su ti tonovi u pitanju, najbrže se ispiru. .elrania wrote:ma znam na koju mislis, znam je cesto gledati kad setam kraj tih polica, al ne mogu je zamisliti na svojoj kosi; vise mi je za krace frizure. trazim bas nesto tamno, ali intenzivno za sebe. jedini problem je sto se brzo izgubi ta boja, jer cesto perem kosu![]()
@asfodel: a koja je tu farba u pitanju?
- Asfodel