Fakat?olio wrote:To ti je uglavnom mladež HDZ-a koji organizirano to rade. Imaju i druge stranke khm khm SDP, ali nisu toliko organizirane, HDZ je next level. Znam ih nekoliko.
Kao tvornica su, svaki dan kreiraju nove račune i zadatak im je objavljivati svugdje + botovi.
Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
Re: Last Post Wins !!!11one

- Michel
Znam da sam čitao da i jedni i drugi plaćaju. tako ima i po onom forumu hr samo čitajte politiku
a gledao sam nedavno neki mini dokumentarac u americi gdje su neke službe plaćali par likova koji su radili u smjenama i stalno visli po tim nekim forumima. Evo ga pročitajte http://www.index.hr/black/clanak/profes ... 10069.aspx nažalost nema video, ali naišao sam i na video pa ću ga pokušat naći.
Propaganda se preselila na forume. Zato je vrlo teško ssaznati pravu istinu o ukraniji/rusiji. Možemo se mi tu složiti oko neki stvari što se tiče rata tamo, ali toliko je stvari zataškano da imamo potpuno krivi pogled na sve to.Postoje tisuće lažnih računa na Twitteru, Facebooku, LiveJournalu i VKontakteu koji su posvećeni ratu u Ukrajini, a velik broj njih potječe iz "tvornice trolova", Centra za istraživanje interneta, skromne zgrade u Savuškinoj ulici u Petrogradu. U njoj se radi 24 sata dnevno, a u posljednje vrijeme sve se češće javljaju bivši zaposlenici kako bi u javnosti ispričali svoju priču. RFE/RL tvrdi da odrađuju 12-satne smjene kako bi zaradili 40.000 rubalja, odnosno oko 700 dolara mjesečno.
"Bilo je teško dobiti posao. Prvo morate napisati neki jednostavan tekst kako bi oni odlučili jeste li za taj posao. Na taj način uklanjaju one koje ne žele. Prvo pišete o nečemu općenitom, a potom o temama poput humanitarnih konvoja za Donjeck", ispričao je dodavši da mi je teško bilo skrivati zapadnjačka uvjerenja.
Zgrada u kojoj su radili ima četiri kata, a u njegovom je odjelu radilo 12 ljudi.
"Naš odjel je komentirao postove. Svaki grad i selo u Rusiji imaju svoju stranicu s forumom. Čim bi se nešto objavilo na stranici, naš je zadatak bio komentirati to. To bismo činili tako što bismo se podijelili u troje, jedan je bio 'negativac' koji kritizira vlast, kako bi sve izgledalo autentično. Ostala dvojica bi debatirala s njim", opisao je.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Kod susjeda je to već sve javno razotkriveno. Ne čudi me što je toliko ljudi apolitično kad stalno izlaze ovakvi crapovi.
http://www.teleprompter.rs/ovo-su-sns-b ... -foto.html
http://www.blic.rs/vesti/politika/virus ... om/0hydxqd
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/tele ... rnetu.html
http://www.teleprompter.rs/ovo-su-sns-b ... -foto.html
http://www.blic.rs/vesti/politika/virus ... om/0hydxqd
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/tele ... rnetu.html
- copycat
Catatonic

Nisam znala gdje da stavim ali evo tu cu
Jucer Sam bila u legame (VR studio) I isla na oculus (ili kako se zove)
Igrala Sam catatonic...30 kn/15 min
Odlicno je bilo
Igrala Sam jos dvije igre, Bili su ok Ali ovaj je bio mrak.
Catatonic je horror simulacija u ludnici
Srecom lik koji je tamo radio cijelo iskustvo je donio, jer je predlozio vezanje ruku I malo pomogao da se uzivis vise sa guranjem stolice...itd.
Bez toga nebi bilo isto ....
Nakon 3 igrice pojavio se moj motion sickness
I otisla sam doma i u krevetu odlezala sam 2 sata da se "centriram"
Eto moja preporuka da probate tu igricu obavezno.
Par napomena
1. Gledanje na YT simulaciju nije isto
2. Ako vam netko ne zaveze ruke + nemice stolice I ostalio ne radi "prepade" nemozete se 100% uziviti
3. Gledam ekipu koja to radi na YT recenzije uz toliko pricanja nema sance se uziviti.

Nisam znala gdje da stavim ali evo tu cu
Jucer Sam bila u legame (VR studio) I isla na oculus (ili kako se zove)
Igrala Sam catatonic...30 kn/15 min
Odlicno je bilo
Igrala Sam jos dvije igre, Bili su ok Ali ovaj je bio mrak.
Catatonic je horror simulacija u ludnici
Srecom lik koji je tamo radio cijelo iskustvo je donio, jer je predlozio vezanje ruku I malo pomogao da se uzivis vise sa guranjem stolice...itd.
Bez toga nebi bilo isto ....
Nakon 3 igrice pojavio se moj motion sickness
I otisla sam doma i u krevetu odlezala sam 2 sata da se "centriram"
Eto moja preporuka da probate tu igricu obavezno.
Par napomena
1. Gledanje na YT simulaciju nije isto
2. Ako vam netko ne zaveze ruke + nemice stolice I ostalio ne radi "prepade" nemozete se 100% uziviti
3. Gledam ekipu koja to radi na YT recenzije uz toliko pricanja nema sance se uziviti.
-
olio
ja sam probao nekoliko demo igara, vožnje vlakovima i takve stvari sa oculusom i preludo je.
Sigurno ga kupujem kad izađe
Sigurno ga kupujem kad izađe
- john_constantine
- boyko
zanimljivo 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- copycat
john_constantine wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... l/3750105/
Normalno da su zakazali ko roditelji.
Kada djeci je jednu izvor zabave alkohol= lose ili nepostojeci sadrzaj za mlade ili prestrog odgoj ili nemar roditelja
No ovaj nacin "opijanja"postoji vec dugo
Nekuzim, neke ljude, pije se da se malo opustis I zabavljas, a ne da se odvalis
- copycat
Ide tko na SferaKon
- maddjuro
bio sam ja, ali ništa interesantno. Još se sutra budem zaletio na aukcije knjiga
I may be an idiot, but i am no fool.
- Michel
Ovaj eurosong je stvarno žešća politika. Gledao sam ga cijelog i moram priznat da se dobro zabavio, ali isto tako proveo one trenutke zbog kojeg sam ga prestao gledati prije 6, 7 godina, a to je namještanje. Na kraju se svelo na dvoboj Ukrajine i Rusije.
Ukrajinka je rekla da ako Rusija pobijedi, da iduće godine neće nastupati. I to je jedina pjesma ove godine koja je o politici. Riječi su doslovno ovakve
ma ne, uopće nije očito.
Nije joj pjesma loša, čak i ima odličan glas, ali ovo stvarno nije za pobjedu. Kao ni Rusija koja se sastoji od efekata. Australija je druga mislim bila, a za Australija je pjevala Korejka i još ne znam kako je njima dopušteno na Eurosong
i što je najsmješnije, meni je baš Australija imala najbolju pjesmu 
Inače, meni najbolja naša stvar na Dori i šteta što te godine nismo poslali Martinu na eurosong.
Ukrajinka je rekla da ako Rusija pobijedi, da iduće godine neće nastupati. I to je jedina pjesma ove godine koja je o politici. Riječi su doslovno ovakve
Iako su isključivo ponavljali da eurosong nije politički. Druge pjesme nisu bile tako depresivne, bile su zabavne, dosta falšova, ali zabavno jer je to ono što bi trebao biti eurosong. Kao šećer na kraju Jamala (ukrajinska pjevačica) je muslimankaWhen strangers are coming
They come to your house
They kill you all
And say
We’re not guilty
Not guilty
Where is your mind?
Humanity cries
You think you are gods
But everyone dies
Don’t swallow my soul
Our souls
Yasligima toyalmadim
Men bu yerde yasalmadim
Yasligima toyalmadim
Men bu yerde yasalmadim
We could build a future
Where people are free
To live and love
The happiest time
Where is your heart?
Humanity rise
You think you are gods
But everyone dies
Don’t swallow my soul
Our souls
Yasligima toyalmadim
Men bu yerde yasalmadim
Yasligima toyalmadim
Men bu yerde yasalmadim
Nije joj pjesma loša, čak i ima odličan glas, ali ovo stvarno nije za pobjedu. Kao ni Rusija koja se sastoji od efekata. Australija je druga mislim bila, a za Australija je pjevala Korejka i još ne znam kako je njima dopušteno na Eurosong
Inače, meni najbolja naša stvar na Dori i šteta što te godine nismo poslali Martinu na eurosong.
- Michel
Inače, kad su voditelji svih euro država davali bodove od žiria iz te drževe, kad je došla na red Australija, a za Australiju je pjevala korejka, a pogledajte voditeljicu iz Sidneya

Kakva je ovo parodija hahahhaha.

Kakva je ovo parodija hahahhaha.
- maddjuro
još weći WTF je da koji vrag australija ima radit na eurosongu. EUROsongu
I may be an idiot, but i am no fool.