ja imam nešto celulita po dupetu (makar je neko mini ko u dečkića) i ispod dupeta.
prije sam se jako sekirala radi toga, kao i radi malo špeka na trbuhu (kojeg eto imam i sada kada sam čak i malo premršava, al ok), al to sam i imala dok sam 3*tjedno prašila judo i trčala svaku večer, tak da se ne zamaram više oko toga.
strija imam na vrhu bedara, odmah ispod kukova, što je zbilja čudno jer ja nikad nisam varirala na težini, a i nisam takve građe da se širim u tom području čak i da dobijem koju kilu. ali eto, tu su, neke sitne i bijele. ak mi dopizde i ak ih bude više, nabacim tetovažu preko njih jednog dana i sve 5
sad sam krenula putovat vlakom, tako da mi je to 35-40 min brzog hoda dnevno i puno se bolje osjećam. mislim počet vježbat malo čisto da se bolje osjećam i malo učvrstim mlitave mišiće. ono, trbušnjaci, čučnjevi, sklekovi i bučice za ruke jer si nemrem gledat ruke i mlitavi triceps
od vježvanja radi ono što te veseli i što voliš jer ti tako neće teško padat.
ja recimo, volim trčat i volim sama doma vježbat radije nego u teretani (za koju trenutno ni nemam lovu, a sva sreća pa znam sama sve te vježbe izvodit pravilno jer sam se od osnovne, pa do u nazad 5 god., konstantno bavila nekim sportom i radila takve vježbe svaki trening)
i onda si rasporedi: 3*tjedno ti je dovoljno kardio radit 30-45 min, netreba više, a ostale dane vježbe snage da učvrstiš mišiće. pozdravi se s večerom (ak trebaš skinut malo), al ak zakrulji uzmi neko voće i jogurt. i što više vode i nezaslađenog čaja tokom dana. i sretno