Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 23 Jan 2011, 20:30

lol, tebi je lidl onda noćna mora :lol:
I ja mislim da ti ne stoje ni plava ni žuta, a bome ni siva ako ćemo analizirat, barem ne na ovu boju kose i način šminkanja!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 23 Jan 2011, 20:32

bome je!

ah, eto, sto ljudi, sto mišljenja. dosad su mi svi hvalili sivu :lol:

callac

Post by callac » 23 Jan 2011, 20:35

elrania wrote:bome je!

ah, eto, sto ljudi, sto mišljenja. dosad su mi svi hvalili sivu :lol:
vjerojatno jer je siva prejebena boja, u svim nijansama :)
e da, i zaboravila sam da volim i mislim da mi i stoji crvena boja, ali samo ona svjetlija, drečava, bordo mi je bljak. I ne volim crveno crnu kombinaciju odjeće, sa crvenom rađe kombiniram bijelu, ljeti pogotovo!
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jan 2011, 20:38

Joj sad sam se sjetila da sam imala savršenu smeđu jaknu vojničkog stila (ono, dva reda okruglih gumbića :prayer: ) i izgubila sam je kad sam bila pijana u gradu. Prije par godina. Glupača debilna.

A tako se palim na taj vojnički stil, recimo imat ću jednom takav kaput, svrš!
I louboutinke sam takve vidjela :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 23 Jan 2011, 20:41

Asfodel wrote:Joj sad sam se sjetila da sam imala savršenu smeđu jaknu vojničkog stila (ono, dva reda okruglih gumbića :prayer: ) i izgubila sam je kad sam bila pijana u gradu. Prije par godina. Glupača debilna.

A tako se palim na taj vojnički stil, recimo imat ću jednom takav kaput, svrš!
I louboutinke sam takve vidjela :mrgreen:
Genijalan mi je taj stil, na svakom komadu odjeće/obuće :D
i koji bed za jaknu... ja sam ih na isti način izgubila čak tri komada od kojih su dvije bile sestrine i nikad mi to nije oprostila.. faking alkohol :partyman:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 23 Jan 2011, 20:42

ne volim ni ja pretjerano crveno-crne kombinacije, al bordo mi je dobra :lol:
i nije mi baš neš vojnički stil. da se nać dobrih kombiacija (npr. ono sve s bijelim potkošuljama na neke hlače i čizme mi je divno), al većinom su mi dosta prazne.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jan 2011, 20:44

Dobro, imam još jednu takvu, ali je neke svjetlije sive boje pa mi se ne sviđa toliko. Jakne i kaputi mi trebaju biti u principu samo crni/tamni. Jedina iznimka će biti tamnozeleni vojnički kaput :twisted:
+ nju sam trajno zaflekala (isto u gradu), mislim, može se nositi ako stavim torbu da se ne primjeti :lol:

elrania

Post by elrania » 23 Jan 2011, 22:46

callac wrote:
imam pravu stvar za tebe - http://www.spleticna.si/dh-precisione-e ... 14077.html
ja ga koristim otkako se pojavio na našem tržištu, i najnajbolji mi je od svik koje sam ikad koristila!!! cijena je oko 50tak kuna, ima u dm-u, kozmu......
da prokomentiram ovo...
kupila sam ga jučer, i odmah da naglasim da sam svega koristila 2-3 tuša dosad pa da nemam neku fantastičnu sposobnost procjene proizvoda, al ovo mi je dosta loše.
tokom nanošenja pika, grub je (s-he mi je bio puno mekši) i ostavlja dosta mrlja nakon nekoliko sati nošenja, te mi se na onom dijelu bližim trepavicama gubi. :| glede ovog drugog dijela - i tu mi je ovaj od s-he bio bolji.
da se fino iscrtati s njim, al nije mi se baš dopao.
cijena je 67kn.

mogu ga eventualno nakon prvog crtanja malo učvrstiti puderom u prahu pa dodati još jednu tamniju liniju, al to mi je pak preteško za kapke i dosta mi nadražuje oči, ak imam previše svačega oko njih. :|

callac

Post by callac » 23 Jan 2011, 22:55

A svašta, baš sve negativne stvari koje si navela meni ne postoje kod tog tuša :? kupila sam ga čak tri puta jer mi je stvarno najbolji od svih koje sam imala, postojan je, ne mrvi se, koristim ga svaki dan i traje po šest mjeseci i više!! I kada sam ga ja zadnji put kupila bio je 50kn. Jedino što mi pada na pamet jest da je ili star (jer zna se dogoditi da kupiš u dućanu nešto čemu je rok istekao) ili su promjenili proizvod čemu sam svjedok za par krema i šampona, unište kvalitetu radi kvantitete! Stvarno mi je žao da ti ne valja još na moju preporuku, a znaš da sam ja zatuševima luda i da ga uvijek imam na očima (ne znam da li si primjetila, ali moja crta je uvijek savršeno definirana i baš crna crna)
Ako se sjetiš, kad dođeš kod mene slobodno probaš moj tuš čisto da vidim da li je možda naš prag boli drugačiji jer meni je četkica fakat mekana...
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 23 Jan 2011, 23:01

da, znam da tebi uvijek dobro definirano stoji cijelo vrijeme pa sve gledam, jel neš kombiniraš s tim, al opet, ak tuš valja, nema potrebe da se to radi.
meni je na očima skroz nekako mastan nakon kratkog vremena :?

budem ga još malo koristila i probala spariti s nekim sjenilom pa ga proba malo učvrstiti.

btw, koliko si dala za onaj neki chanelov o kojem si pričala prije da je super?

callac

Post by callac » 23 Jan 2011, 23:19

elrania wrote:da, znam da tebi uvijek dobro definirano stoji cijelo vrijeme pa sve gledam, jel neš kombiniraš s tim, al opet, ak tuš valja, nema potrebe da se to radi.
meni je na očima skroz nekako mastan nakon kratkog vremena :?

budem ga još malo koristila i probala spariti s nekim sjenilom pa ga proba malo učvrstiti.

btw, koliko si dala za onaj neki chanelov o kojem si pričala prije da je super?
Chanel sam dobila za rođendan od šefove žene, maskaru i tuš- za maskaru sam rekla da niš ne valja i stojim iza toga milijardu posto, a tuš je ok, mada mi nije dovoljno crn ako se ne stavi barem dva tri sloja.
Tuš uvijek stavljam preko sjenila, čak i kada izgleda kao da ga nemam, uvijek je tu jer imam sjenilo u boji kože. U pravilu niti jedan tuš mi nikad nije dobro izgledao na golu kožu, ne da se razmulja il nešto nego mi jednostavno loše izgleda. Imam i od Bourjois maslinasto zeleno sjenilo koje mi je također predobro. Njega sam dobila (isto od šefove žene jer ga ona ne koristi a dobila ga na poklon)
Ma, kad dođeš na kavicu, svu ćemo šminku rasturiti i proanalizirati :mrgreen:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 23 Jan 2011, 23:50

i ja sam ovo na sjenilo, jer sam naučila da bolje drži, al ovo se svejedno mrljalo.
budem probala za početak s drugim sjenilom :lol:

i dibro, može ajde, da vidim tu silnu šminku :P :D

callac

Post by callac » 24 Jan 2011, 10:35

:lol: silna nije više od godinu dana kada smo sestra i ja otišle svaka na svoju stranu-ja sam uzela samo esencijalne stvari, a njoj sve ostalo pripalo..i sav nakit sam joj dala, sebi ostavila samo ove naušnice koje stalno nosim i lance :lol: I opet imam više nego mi treba, barem sam se naučila suzdržati od kupovine samo zato jer je jeftino ili povoljno, a nema veze što ću jednom stavit na sebe i nikad više :P
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jan 2011, 15:39

Obavijest za žensku populaciju foruma koja koristi puder:
U srijedu su u Kozmu svi puderi sniženi za 30%,u četvrtak za 20% a petak za 10%

(ovo je više rekla-kazala obavijest :lol: ali bitna je moja plemenita namjera)

metallicat

Post by metallicat » 24 Jan 2011, 15:59

hvala, možda mami treba :mrgreen:
@elri, ako budeš još koji put experimentirala, probaj ovaj ''moj'' tuš. ja ga stavim na čistu kožu i bude odličan. crn ko ugljen.
Image

Post Reply