Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
- maddjuro
molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
GreenHornet wrote:kako mi je simpa i smijesno kad elrania napiše "kaj"
evo me bas iz bolnice ubitacno duge pretrage... 45 minuta gledanja u titrajuce sahovsko polje na ekranu i koncentracija na mali bijeli kvadratic + 5 zica zaljepljenih za glavu pomocu neke zelatinaste tekucine koja mi je jos u kosi ostala.
al zato je stricek koji mi je to sve postavljao i kontrolirao bio bas taman
mislim da nije svjestan kako lijepo postavlja te prikljucke, pogotovo kad prolazi po vratu i iza uha
- Donnie Darko
- metallicat
misliš ono kad inekcijom, bez igle naravnoelrania wrote:GreenHornet wrote:kako mi je simpa i smijesno kad elrania napiše "kaj"
![]()
evo me bas iz bolnice ubitacno duge pretrage... 45 minuta gledanja u titrajuce sahovsko polje na ekranu i koncentracija na mali bijeli kvadratic + 5 zica zaljepljenih za glavu pomocu neke zelatinaste tekucine koja mi je jos u kosi ostala.![]()
al zato je stricek koji mi je to sve postavljao i kontrolirao bio bas tamanlici malo na onog naseg sadasnjeg mistera hrvatske samo s plavom kosicom.
mislim da nije svjestan kako lijepo postavlja te prikljucke, pogotovo kad prolazi po vratu i iza uha![]()

- elrania
vidni evocirani potencijali tocnije... za preispitivanje brzine prenosenja impulsa kroz ocni zivac.
prvo mjeri metrom da vidi kam ce taj gel nastrcati pa mi onda cijedi to po kosi dok valjda ne izade sve kaj ima. ...i sad shvacam kolko greenhorvetovski zvuci ovaj opis.
poceo mi je nes malo cackati oko atlasa ko da masira i bas je bilo ugodno
a skoro sam mu zaspala tamo tokom perioda odmaranja oka. pocela sam na kraju slusajuci sat brojati kolko sekundi traje pojedina faza gledanja da ne odlutam. zbilja je hipnotizirajuce buljit u to.
i onda jos ja dio sa preispitivanjem sluha. tu sam fino lezala i gledala njega kak trckara oko mene i priprema aparaturu.
hm, bas sad gledam neke slike i skuzim kak taj skroz podsjeca na onog horrorovog caspera
prvo mjeri metrom da vidi kam ce taj gel nastrcati pa mi onda cijedi to po kosi dok valjda ne izade sve kaj ima. ...i sad shvacam kolko greenhorvetovski zvuci ovaj opis.
poceo mi je nes malo cackati oko atlasa ko da masira i bas je bilo ugodno
a skoro sam mu zaspala tamo tokom perioda odmaranja oka. pocela sam na kraju slusajuci sat brojati kolko sekundi traje pojedina faza gledanja da ne odlutam. zbilja je hipnotizirajuce buljit u to.
i onda jos ja dio sa preispitivanjem sluha. tu sam fino lezala i gledala njega kak trckara oko mene i priprema aparaturu.
hm, bas sad gledam neke slike i skuzim kak taj skroz podsjeca na onog horrorovog caspera
- metallicat
-
Ghrall
- maddjuro
ima li ikakovih savjeta od ikog?Djuro21 wrote:molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Ghrall
- Clayman
Ja sam prešao oba nastavka normalno na XP-u. Mislim samo da me je malo Ties that bing zezao dok nisam drivere nove stavio. Neznam, možda da probaš skinuti/nabaviti drugu verziju igre??Djuro21 wrote:ima li ikakovih savjeta od ikog?Djuro21 wrote:molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?