u pravu si, skoro ravno 20 strelrania wrote:kak ti se dalo citat prethodnih 20 sranica il kolko vec...
i dobrodosla natrag.
ako ne pročitam nekako nisam u toku..moram znat ko je šta pojeo i sl
ovo je bilo za ocekivatjohn_constantine wrote:to netko očekuje bebu?elrania wrote:tolko o tome da nista od obaveza danas... pospremim sve po stanu, operem sude, skuham si caj i napokon odem predahnuti jedva cekajuci odmor i zove mama da nek se dovucem do bolnice sad na jedan ultrazvuk, jer doktor ima vremena atm.![]()
elrania wrote:ovo je bilo za ocekivatjohn_constantine wrote:to netko očekuje bebu?elrania wrote:tolko o tome da nista od obaveza danas... pospremim sve po stanu, operem sude, skuham si caj i napokon odem predahnuti jedva cekajuci odmor i zove mama da nek se dovucem do bolnice sad na jedan ultrazvuk, jer doktor ima vremena atm.![]()
![]()
nije ginekoloski ultrazvuk, nego ultrazvuk karotida iliti krvnih zila vrata.
možda su te fore cool po selima u zagorju,ali meni nisu baš nešto...john_constantine wrote:daj kuš, ti ne znaš niti promijeniti boju niti povećati slova.GreenHornet wrote:kako bi se ovo moglo dobro editirati...A$H wrote:bacam se na 4 vrste sladoleda...mmmm.
damn, a ja mislio da je od A$H - a, a bilo bi zanimljivo kada doznamo da te vara s onom novom forumašicom.elrania wrote:ovo je bilo za ocekivatjohn_constantine wrote:to netko očekuje bebu?elrania wrote:tolko o tome da nista od obaveza danas... pospremim sve po stanu, operem sude, skuham si caj i napokon odem predahnuti jedva cekajuci odmor i zove mama da nek se dovucem do bolnice sad na jedan ultrazvuk, jer doktor ima vremena atm.![]()
![]()
nije ginekoloski ultrazvuk, nego ultrazvuk karotida iliti krvnih zila vrata.
GreenHornet wrote:Cons mi je rekao da je Ash otac Elraniinog djetata
-cekaj, sto ti je Cons rekao
-rekao mi je da je Ash otac Elraniinog djeteta
-cekaj, Cons ti je to rekao
-da, Cons mi je to rekao
-a cekaj, Ash je otac Elraniinog djeteta
-da, Ash je otac Elraniinog djeteta
-cekaj, Elrania ima dijete
-da, Elrania ima dijete
-onesvijestit cu se...