pa da stojim iza tebe, a frend ga ispituje o Machine Girl, Miikeovom MPD...skuzih da se ne radi o normalnim ljudima.Wendigo wrote:aaaa taj slim.. lol. nisam, držim se waltera.elrania wrote:@ash:i jel bilo strasno ic sam u kino?![]()
@wendigo: one zenskaste slim cigarete koje su ti se svidjele
odoh lec uskoro... noc![]()
hehe, kak je A$H meni i frendu uletio, stajao u redu za cugu iza nas, a mi mljeli o horrorima o kojima se u zadnje vrijeme pričalo na forumu..eto, već znam troje ljudi sa foruma.
Last Post Wins !!!11one
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- elrania
- elrania
- maddjuro
iz nekog razloga mi ni jedan pretraživač ne radi(yaho, google,opera...) neke stranice mogu otvorit neke ne. Može li mi neko reć o čem bi se moglo radit, s tim da nije problem u rooteru, pošto mi drugi windowsi na kompu rade normalno, a nie ni stvar u flashu, javi isl. pošto mi youtube radi normalno, takožer nemrem pirat postove po ovom forumu, ali ih mogu uredno pregledavat
probo sam uninstalirat firefox, i reinstalirat najnovije verzije, ali svi se pretraživači isto ponašaju
PLEASE HELP.
probo sam uninstalirat firefox, i reinstalirat najnovije verzije, ali svi se pretraživači isto ponašaju
PLEASE HELP.
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
pogledaj u ono hosts fajlu dali ti je nekakav virus zamijenio te poznate domene sa nekom "imaginarnom" ip adresomDjuro21 wrote:iz nekog razloga mi ni jedan pretraživač ne radi(yaho, google,opera...) neke stranice mogu otvorit neke ne. Može li mi neko reć o čem bi se moglo radit, s tim da nije problem u rooteru, pošto mi drugi windowsi na kompu rade normalno, a nie ni stvar u flashu, javi isl. pošto mi youtube radi normalno, takožer nemrem pirat postove po ovom forumu, ali ih mogu uredno pregledavat
PLEASE HELP.
- Sedmak
- Wendigo
- Scarface
Evo vratija se iz Zagreba prije po ure, iden sad na kavu s ekipon, stvarno mi je falila ta zajebancija s njima, nema lipšeg mista od doma i domaćeg društva. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
- john_constantine